Mai multe
|
buna!!!!! Ma numesc myra,am o problema ....eu am sterilet de 3 ani aproape....si mereu cu prietenul meu facem dragoste fara ca el sa se protejeze,sau pentru a fi sigur ca nu raman,dar am 3 zile (01.09.2011) de cand am nioste scurgeri usoare foarte mici,pot zice micute,ca niste picaturi,as putea mentiona ca in 3 zile (impreuna)daca am 10 cm de scurgeri ...si de culoarea la inceput a menstruatiei de prima zi era de roz dupa care a fost marou si nu stiu la ce pot sa ma astept....ar fi trebuit sa am menstruatie normal asta ar fi perioada mea mereu la inceputul luni....dar is speriata ....imi este frica ...nici nus tiu ce sa cred sau e posibil sa ma astept la ceva ?o fi vre-o infectie sau sarcina? va rog sa ma ajutati....astept un raspuns...va rog mult
|
||
|
kudika429723 Postat pe 3 Septembrie 2011 14:39 |
||
|---|---|---|
De la: kudika429723, la data 2011-09-03 14:39:55buna!!!!! Cate topicuri deschizi?Unul este arhisuficient!Blocati foumul cu topicuri aiurea!Ti-am raspuns deja pe unul din topice!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Septembrie 2011 14:54 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-03 14:54:12De la: kudika429723, la data 2011-09-03 14:39:55buna!!!!! Hai ca am inceput sa ma enervez! corectez;topicuri |
||
|
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Septembrie 2011 14:54 |
||
| Da s-ar putea sa fie sarcina fa-ti un test de sarcina k sa vezi daca e asa inceark asa k alta optiune nu stiu ce sa-ti spun am citit articolul tau si din cate spui asa apar primele simptome. | ||
|
andreea_andreyutza Postat pe 17 Septembrie 2011 12:06 |
||
| SARCINA!!! Chiar sarcina tubara (extrauterin) URGENT LA DOCTOR!!!!!!!! | ||
|
solaria Postat pe 26 Septembrie 2011 13:46 |
||
| SARCINA!!! Chiar sarcina tubara (extrauterina) URGENT LA DOCTOR!!!!!!!! | ||
|
||
| SARCINA!!! Chiar sarcina tubara (extrauterina) URGENT LA DOCTOR!!!!!!!! | ||
|
||
| e foarte posibil sa nu fie nimic....si eu am sterilet si pot sati spun ca menstruatia nu mai e cum a fost,citeodata nu e chiar deloc,citeodata e doar putin in forma de cum tu o numesti 'picaturi'.Sarcina ...?! nu stiu...e prea direkt spus...sansele sunt binenteles foarte mici,dar sunt.Binenteles nu e niciodata rau sa te duci la un doktor care poate sati spuna mai multe despre sterilet si ce inseamna asta pentru menstruatia ta lunara,dar si care sunt sansele de o sarcina si cum ai putea sati dai seama daca esti insarcinata.Vorbeste deschis cu un doktor. | ||
|
BABEI Postat pe 26 Septembrie 2011 17:59 |
||
| nici eu nu fac dragoste protejat cu partenerul meu de viata,, am ciclu dereglat si nu imi venise de 3 luni si tot asa am avut scurgerile acelea maronii dar a fost doar o infectie atat,,, du-te la un ginecolog | ||
|
alexya93 Postat pe 28 Septembrie 2011 23:05 |
||
De la: solaria, la data 2011-09-26 13:46:26SARCINA!!! Chiar sarcina tubara (extrauterina) URGENT LA DOCTOR!!!!!!!!...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... citesti in stele?????cum poti da un diagnostic atat de ferm????????DUMNEZEULE!!!!!!!!!!cata lume superdotata intra pe acest forum si da solutii unor probleme uneori chiar serioase.... ........abtine-te draga mea.... esti ilara....
|
||
|
kokomic Postat pe 29 Septembrie 2011 08:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sagetatoare- pesti | 2 | De la: racyne 18 Iulie 2010 22:23 |
| ea scorpion el varsator | 2 | De la: dede_a 26 Septembrie 2009 11:23 |
| urgent | 5 | De la: Barbie30_ 8 Februarie 2011 12:21 |
|
|
||
| Paradontoza | 10 | De la: Summer_ 28 August 2009 22:52 |
| barbatul scorpion | 148 | De la: sweetgirlalexandra 22 Decembrie 2012 08:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.