Setari Cookie-uri

ELECTROSTIMULARE

De la: kriszta, la data 2011-11-06 19:24:39buna ,eu am facut deja 6 sedinte si sunt ft dezamagita,nu se vede nimica si parca mam inlatit

BUNA,,I MI PARE RAU CA ESTI DEZAMAGITA .(LA CE SALON AI FOST?) TI A EXPLICAT CINEVA PT CE ESTE ELECTROSTIMULAREA? VREI SA SI SLABESTI? CE VREI TU DEFAPT? POTI SA MA INTREBI SI I TI POT EU EXPLICA MAI MULTE , gabriela_petrou2009@yahoo.com O ZI PLACUTA SI FRUNTEA SUS,NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL
gabytza69
Postat pe 7 Noiembrie 2011 10:23
eu am inteles ca vrei sa iti promovezi produsul, dar alta data ai grija sa nu fie vreo cosmeticiana pe forumul pe care postezi. Am lucrat cu aparate de electrostimulare si iti spun ca nu ajuta la slabit, doar la tonifierea musculaturii, si nici acolo nu ajuta prea mult. asa ca nu mai credeti in cai verzi pe pereti. daca vreti sa va tonifiati musculatura faceti sport.. e cel mai bun mod pentru a obtine rezultate.

ce ajuta sunt impachetarile cu parafango, in care te baga la tunel la 75 de grade si iesi de acolo uda leoarca. si nici alea nu fac mare lucru daca fugi acasa si dai iama-n slanina sau mai stiu eu... si trebuie sa te hidratezi foarte mult, cel putin 2 l de apa pe zi.
ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 7 Noiembrie 2011 17:52
buna,am mai zis ca am slabit 45 de kg,mi-a ramas vergeturi,si celulite,fac 4 zile fitnes cu instructor si 2 zile electro pe saptamana,,as vrea sa mai slabesc inca 5 kg sa fiu la 58 de kg,dar nu reusesc nici cu sport,nici cu electro..,si am grija ce mananc,dupa 4 deloc si tot nu reusesc ,ce solutii as putea gasi?
kriszta
Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:12
De la: ADDICTED_TO_LOVE, la data 2011-11-07 17:52:34eu am inteles ca vrei sa iti promovezi produsul, dar alta data ai grija sa nu fie vreo cosmeticiana pe forumul pe care postezi. Am lucrat cu aparate de electrostimulare si iti spun ca nu ajuta la slabit, doar la tonifierea musculaturii, si nici acolo nu ajuta prea mult. asa ca nu mai credeti in cai verzi pe pereti. daca vreti sa va tonifiati musculatura faceti sport.. e cel mai bun mod pentru a obtine rezultate.

ce ajuta sunt impachetarile cu parafango, in care te baga la tunel la 75 de grade si iesi de acolo uda leoarca. si nici alea nu fac mare lucru daca fugi acasa si dai iama-n slanina sau mai stiu eu... si trebuie sa te hidratezi foarte mult, cel putin 2 l de apa pe zi.

nu vreau sa promovez nici un produs .......daca nu esti atent/a la ce am spus eu nu te baga .......slanina se mananca la voi la hunedoara ......noi in bucuresti -suntem mai saraci- mancam salate.....
gabytza69
Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:43
De la: kriszta, la data 2011-11-08 17:12:06buna,am mai zis ca am slabit 45 de kg,mi-a ramas vergeturi,si celulite,fac 4 zile fitnes cu instructor si 2 zile electro pe saptamana,,as vrea sa mai slabesc inca 5 kg sa fiu la 58 de kg,dar nu reusesc nici cu sport,nici cu electro..,si am grija ce mananc,dupa 4 deloc si tot nu reusesc ,ce solutii as putea gasi?

de vergeturi nu ai cum sa scapi(poate doar cu injectii,pe care nu ti le recomand) .....de celulita ,masaje cu produse bunesi un maseor bun care stie unde si cat sa lucreze.......electrostimularea este buna si daca te duci si la sala asa cum spui ,intr un final o sa ai si rezultate.......minim 2 litri de apa,si fructe si legume care contin multa apa.......o seara placuta
gabytza69
Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:48
De la: gabytza69, la data 2011-11-08 17:48:52
De la: kriszta, la data 2011-11-08 17:12:06buna,am mai zis ca am slabit 45 de kg,mi-a ramas vergeturi,si celulite,fac 4 zile fitnes cu instructor si 2 zile electro pe saptamana,,as vrea sa mai slabesc inca 5 kg sa fiu la 58 de kg,dar nu reusesc nici cu sport,nici cu electro..,si am grija ce mananc,dupa 4 deloc si tot nu reusesc ,ce solutii as putea gasi?

de vergeturi nu ai cum sa scapi(poate doar cu injectii,pe care nu ti le recomand) .....de celulita ,masaje cu produse bunesi un maseor bun care stie unde si cat sa lucreze.......electrostimularea este buna si daca te duci si la sala asa cum spui ,intr un final o sa ai si rezultate.......minim 2 litri de apa,si fructe si legume care contin multa apa.......o seara placuta

PS ...MANANCA PUTIN SI DES.....DAR AI GRIJA SA NU MANANCI NIMIC CU 2 ORE INAINTE DE CULCARE .....SAU DUPA CE MANANCI SA NU TE INTINZI IN PAT ...
gabytza69
Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:51
buna,inca o intrebare,excista injectii pt vergeturi?
kriszta
Postat pe 9 Noiembrie 2011 16:15
De la: gabytza69, la data 2011-11-08 17:43:03
De la: ADDICTED_TO_LOVE, la data 2011-11-07 17:52:34eu am inteles ca vrei sa iti promovezi produsul, dar alta data ai grija sa nu fie vreo cosmeticiana pe forumul pe care postezi. Am lucrat cu aparate de electrostimulare si iti spun ca nu ajuta la slabit, doar la tonifierea musculaturii, si nici acolo nu ajuta prea mult. asa ca nu mai credeti in cai verzi pe pereti. daca vreti sa va tonifiati musculatura faceti sport.. e cel mai bun mod pentru a obtine rezultate.

nu vreau sa promovez nici un produs .......daca nu esti atent/a la ce am spus eu nu te baga .......slanina se mananca la voi la hunedoara ......noi in bucuresti -suntem mai saraci- mancam salate.....

scuze.. am gresit.. nu un produs.. un serviciu cosmetic. nici la noi nu se mananca slanina. numai pe camp... dar sa iti spun o treaba daca tu mananci salate aia nu inseamna ca si altii/ altele o fac. pe mine ce ma scoate din sarite e faptul ca nu spuneti adevarul despre acele servicii.. spune drept .. bai fratilor nu va ajuta sa slabiti va ajuta la tonifierea musculaturii.. dar nici acolo nu ajuta prea mult. zi in puii mei adevarul si lasa omu sa hotarasca daca arunca cu banii pe geam sau nu. nu mai spuneti minciuni. cum am scris si mai sus , sunt cometiciana, am lucrat cu asa ceva... poate persoanele naive le pacalesti.. dar pe una care stie cum sta treaba nu!!!!
ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 13 Noiembrie 2011 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse MARY Kay...ce parere aveti? 35 De la: mari_anusca 9 Mai 2015 11:24
cosmetice USA 5 De la: ra_kudika 10 Martie 2010 00:40
Important! 0 De la: 12 Martie 2010 13:37
idee cadou pentru mame, sotii, matusi, surori- masaj la domiciliu 1 De la: madalina_boulean 7 Decembrie 2009 08:39
Seminar cosmetice profesionale. Se castiga 1 tratament facial complet 1 De la: BRICART 25 Noiembrie 2009 22:23