Setari Cookie-uri

Castiga produse cosmetice organice Organique in valoare de 150 de lei!

http://eshop.organique.ro/producatori/alva/masca-exfolianta-pt-fata-cu-argila-minerala-rhassoul-75ml.html

Cred ca fiecare femeie are nevoie de un ten curat si nimic cu poate rezolva mai bine problema asta decat o masca de calitate cu argila.
ceatza05
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:11
http://eshop.organique.ro/crema-de-maini-cu-catina-alba-mini-18ml.html
Cred ca acest produs este potrivit pentru mine deoarece am mainile mereu crapate si mereu ma dau cu crema de maini. Acum vine iarna si voi avea si mai multa nevoie de un produs de genul acesta.
L-as recomanda prietenelor mele deoarece suntem toate innebunite dupa produse de buna calitate,organice si cred ca o crema de maini ii este indispensabila oricarei femei care se respecta.
bubbly03
Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:18
http://eshop.organique.ro/pudra-minerala-greenequinox-turn-2-ragusa-9g.html
chiar versatil acest set . pot face atat de multe , sa folosesc ca o pudra obisnita, sau ca machiaj. eu as fi incantata de posibilitatile multiple. si cum sa nu spui prietenelor despre asa minunati ... si naturala ,si cu multipla intrebuintare, si cu pret bun
nikko71
Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:45
Unt de Corp cu Aloe Vera Dr.Organic 200ml - am ales acest produs pentru ca pielea mea este mereu uscata si am nevoie de hidratare maxima.L-as recomanda prietenelor mele deoarece si ele din pacate au probleme cu pielea.
Flori1627
Postat pe 11 Noiembrie 2011 12:25
http://eshop.organique.ro/par/balsam-intensiv-pentru-par.html
Masca pentru par cu catina si masline - ideala pentru parul meu lipsit de vitalitate si stralucire, care s eincurca atat de usor..L-as recomanda prietenelor mele pentru ca e un produs organic, la pret foarte bun, cu ingresiente naturale.
roxyblondutza
Postat pe 11 Noiembrie 2011 12:30
http://eshop.organique.ro/corp/gel-de-dus-17.html cu un miros imbietor de lavanda
kara77
Postat pe 11 Noiembrie 2011 12:42
fiind o prospata mamica si avand multe prietene mamici in devenire sau la inceput de drum, recomand acest produs :Cremã organicã pt sfârcuri - unt de Shea, ulei de Primula . toate stim cat de important este alaptatul pentru sanatatea si cresterea armonioasa a puiutilor nostri si cat de placute sunt momentele pe care ti le ofera apropierea de micutul tau. dar la fel de bine stim si problemele care pot aparea: iritatii, sfarcuri crapate, usturime. de aceea este forte importnt sa oferim sanilor o ingrijire atenta si acest produs ofera un sprijin real.
Ceea ce face untul de Shea atat de benefic pentru piele este concentratia ridicata de acizi grasi precum acidul stearic si oleic. Aceste substante sunt indispensabile epidermei, ajutand la mentinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea continutului de lipide din celulele epidermei.

Uleiul de luminita sau Uleiul de Primula, se extrage din semintele unei plante ce apartine genului Oenothera, care cuprinde aproximativ 125 de specii dintre care Oenothera biensis, Oenothera caespitosa, Oenothera deltoides. Planta cunoscuta si sub denumirea de Luminita noptii ori Evening Primrose, este originara din Mexic si America Centrala, cultivarea ei fiind raspandita si in America de Nord si de Sud, precum si in zonele temperate.
Uleiul extras din semintele acestei plante contine 25% acizi grasi esentiali de tip omega 6 polinesaturati (acid gras linoleic si acid gras gamma linoleic), care fac parte din categoria "grasimilor bune", cu efecte benefice multiple in organim. Mai contine vitamine (in special din grupul B si E - tocoferol) oligominerale, celuloza, lignina, aminoacizi (in special triptofan).
Are un efect benefic in cazul afectiunilor pielii de tip dermatite, eczeme, alergii cutanate, iritatii, prurit.






munteanu_mariana1
Postat pe 11 Noiembrie 2011 12:52
http://eshop.organique.ro/corp/gel-de-dus-1.html cred ca este super pentru ca are in compozitie aloe vera!!!
mira87
Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:02
As alege sa le recomand prietenelor mele mascara, deoarece consider ca folosirea unui produs de calitate pentru gene este absolut necesara avand in vedere sensibilitatea lor.In plus o privire de felina este una dintre armele secrete ale femeilor.
missDelight
Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:29
http://eshop.organique.ro/par/cadere-par.html
samponul si balsamul impotriva caderii parului. cu siguranta mi-ar fi bun pentru ca dupa vopsiri indelungate parul are de suferit, se subtiaza si cade. l-as recomanda prietenelor mele pentru ca si ele au nevoie de un par sanatos si bogat.
alomi10
Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:53
http://eshop.organique.ro/producatori/alva/mascara-negru-intens-alva-coleur-10ml.html
Acest rimel e potrivit pentru mine pentru ca sunt fana rimelurilor care dau volum genelor si le confera un aspect wild. De asemenea l-as recomanda prietenelor mele deoarece multe dintre ele vor gene spectaculoase, iar un rimel care da volum si care in plus nu dauneaza genelor, fiind pe baza de ingrediente organice ar fi solutia ideala pentru ele.
kudika441134
Postat pe 11 Noiembrie 2011 15:24
http://eshop.organique.ro/ten/ulei-de-argan.html
uleiul de argan are urmatoarele proprietati: refermizant, antioxidant, cicatrizant, antioxidant puternic, emolient, regenerator si restructurant, protector, elasticizant, confera suplete tegumentara, fortifiant pentru unghii, confera stralucire parului.
iuliaiulia
Postat pe 11 Noiembrie 2011 15:47
Dragele mele, daca doriti ca raspunsurile voastre sa fie luate in considerare de catre organizator, va rog sa alegeti produse strict din gama Alva.

Va multumim pentru intelegere!
concursKudika
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:06
http://eshop.organique.ro/sampon-regenerant-cu-cofeina-250ml.html
Imi doresc acest sampon pentru a avea un par mai sanatos
steluta_eu
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:40
Preferatul meu este balsamul de buze:Lip Balm 1 trandafiriu deschis alva Liquid 8ml si l-as folosi si recomanda pentru ca are o nuanta seducatoare si vesela, hidratand buzele acum cand este mai mare nevoie, iarna!
ancamoisa
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:46
http://eshop.organique.ro/ten/ulei-de-argan.html ar fi ideal pentru pielea mea uscata, l recomand pentru calitatile uimitoare
zu_zulica
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:53
E greu sa alegi doar un produs, dar m -am hotarat pentru crema echilibranta salva -derm alva. Eu am un ten sensibil si consider ca m-ar ajuta la reducerea inflamatiei si calmarea mancarimii. Ea ofera si protectie impotriva radicaliilor liberi si mi-ar folosi la regenerarea celulara si intarirea sistemului imunitar.
Oferind o ingrijire delicata si notabila pielii mele, clar o recomand cu incredere prietenelor mele!! :)
ErikaStefania
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:07
Fard de obraz 1 trandafiriu deschis alva Coleur 4g confera culoare obrajilor si totodata iti da un aer timid si sweet care ar putea sa topeasca chiar si o inima de gheata :))
eterna
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:21
Am ales acest produs http://eshop.organique.ro/igiena-orala/spray-pentru-gat-cu-miere-de-manuka-i-propolis-30ml.html Sprayul pentru gât de la Manuka Health este o formulã specialã, unicã ce combinã Mierea de Manuka MGO TM 400 + ºi Propolis pur din Noua Zeelandã, conceput sã ajute la menþinerea sãnãtãþii cavitãþii bucale. Acest Propolis conþine niveluri înalte de BIOflavonoide de cel puþin 30 mg/ g (BIO 30+), ce pot fi utile în menþinerea unui sistem imunitar sãnãtos..consider ca este un produs utile, atat pentru mine, cat si pe ntru prietenelor mele pentru ca este un produs natural cu proprietati benefice pentru sanatate !
vyoletta_01
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:25
Am ales acest ulei de jojoba...
http://eshop.organique.ro/producatori/alva/ulei-de-jojoba-125ml.html
...pentru ca este un produs 100% natural, imi hidrateaza intens pielea uscata si il pot folosi atat ca lotiune cat si pentru baie. Din acest motiv l-as recomanda si prietenelor mele.
monika72
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:37
imi place http://eshop.organique.ro/crema-lifting-cu-catina-alba-50ml.html.consider ca mi se potriveste pt ca am trecut cu 2 ani peste 30........si stiu ca dupa aceasta varsta trebuie sa avem grija mai mult de ten. stiu ca este o crema ideala pt tenul matur si obosit, asa ca al meu, si ca ajuta la incetinirea proceselor de imbatranire a pielii.as recomanda-o prietenelor mele de aceeasi varsta, pt ca eu am mare incredere in catina. o recomand cu caldura tuturor si mi-as dori mult sa o am.
maryya2008
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:51
http://eshop.organique.ro/ten/antirid/crema-intensiva-age-protect-cu-avocado-si-acid-hialuronic-30ml.html

am ales aceasta crema deoarece orice femeie dupa varsta de 40 de ani ar avea nevoie de asa ceva si as recomanda aceasta crema cu placere tuturor femeilor
cristidana
Postat pe 11 Noiembrie 2011 18:14
http://eshop.organique.ro/sampon-regenerant-cu-cofeina-250ml.html
Am ales acest sampon deoarece cred ca mi se potriveste, am parul deteriorat si un sampon regenerator ca acest cred ca ar putea sa ma ajute in problema pe care o am. Nu am mai folosit sampoane de la Organique insa am folosit alte produse si sunt foarte bune. :
kudika339603
Postat pe 11 Noiembrie 2011 18:30
Alegerea mea este uleiul de argan si este deja cunoscut pentru efectele sale beneficie asupra tenului.Mi-l doresc de multa vreme insa niciodata n-am avut sansa sa mi-l cumpar.Il recomand tuturor persoanelor cu probleme ale tenului,acneice sau de orice ce tip.Acest ulei este un elixir al frumusetii recomandat pentu toate tipurile de ten.Marocancele il folosesc de mici si au un ten masliniu si perfect.http://eshop.organique.ro/ten/ulei-de-argan.html
yoana_yd
Postat pe 11 Noiembrie 2011 18:59
Eu am ales un demachiant http://eshop.organique.ro/demachiant-cu-catina-alba-150ml.html . L-am ales pentru ca este potrivit pielii mele (ten uscat si sensibil) si l-as recomanda prietenelor mele pentru ca este natural si deci sanatos...dar si pentru ca demachiantul este produsul cosmetic indispensabil daca vor sa aiba o piele frumoasa si sanatoasa.
kudika18121981
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:33
Îmi plac foarte mult aceste produse. Le-as incerca pe toate.
Am ales insa crema de ochi cu Rodie http://eshop.organique.ro/ten/crema-ochi-antirid.html.
deoarece am o piele foarte sensibila si trebuie sa acord o atentie deosebita zonei din jurul ochilor.
Crema are la baza Rodie Organica, Aloe Vera, Ulei de migdale si Ulei de seminte de struguri, care au puternice proprietati antioxidante si de reducere a ridurilor. Pielea delicata din jurul ochilor este hidratata, devine catifelata si isi capata luminozitatea.
Si Uleiul de argan http://eshop.organique.ro/ten/ulei-de-argan.html este renumit pentru proprietatile sale de infrumusetare pentru piele.
Imi doresc fff mult aceste produse, pe care m-as bucura sa le castig, si carora le fac reclama.
adone
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:19
As alege http://eshop.organique.ro/corp/unt-de-corp-61.html, pentru ca este un produs profund hidratant si restructurant, care are la baza vit. E si ajuta astfel la refacerea sanatatii si umiditatii pielii. Este produsul perfect pentru mine si l-as recomanda cu caldura tuturor prietenelor mele, datorita efectelor imediate de catifelare si luminozitate.
alelove
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:22
http://eshop.organique.ro/pasta-de-dinti-homeopatica-eco.html
Este o pasta de dinti homeopatica si as dori mult sa o incerc si eu.
abetina
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:23
Imi place foarte tare http://eshop.organique.ro/ten/tratament-intensiv-pentru-fata.html, este produsul perfect pentru tenul meu, deoarece are in componenta vitamina E si ulei de argan ,care ajuta la cresterea elasticitatii si flexibilitatii pielii, dar si calmeaza si regenereaza tesuturile datorita uleiurilor de cocos si jojoba. Este produsul ideal si pentru prietenele mele, asa ca le-as recomanda cu mare drag, caci le-ar ajuta si impotriva imbatranirii premature a pielii si, in plus, este si 100% naturala.
adaluci
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:27
http://eshop.organique.ro/ten/lotiune-tonica-pentru-fata.html

am ales o lotiune tonica pt fata pt ca am folosit-o si avand un ten cu tendinte acneeice am renuntat la produsele uzuale din comert tocmai ca oricat de mult incercau sa faca un bine undeva in continutul lor exista o substanta toxica ..asa ca am optat pt aceata lotiune cu extract de portocale si masline care nu numai lasa o piele catifelata ci este si foarte buna pt piela mea protejând-o de factorii nocivi ...pe mine m-a convins si o recomand nu numai prietenelor ci si oricarei fete care are nevoie de o ingrijire mai aparte pt ten
contess___
Postat pe 11 Noiembrie 2011 21:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Moulinex 942 De la: Emma4 11 Ianuarie 2011 11:40
Castiga unul dintre cele doua locuri in Tabara Coolturala BookLand oferite de BookLand! 80 De la: concursKudika 21 Aprilie 2015 17:53
Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker! 251 De la: concursKudika 10 Iulie 2015 17:02
Castiga tratamente de vis in cadrul centrelor Cellulem Block Bellezza! 211 De la: concursKudika 13 Iunie 2013 10:44
Castiga unul dintre cele trei seturi de machiaj Benecos oferite de Mall Bio! 471 De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:21