Setari Cookie-uri

Ingrijirea pieli....

Este vreun tratament naturist pentru ingrijirea pieli sensibile ??? Ce fel de lotiuni sau produse folositi in general pentru ingrijirea pieli si ce parere aveti despre ele ???
kudika_nikole
Postat pe 21 Decembrie 2011 17:57

Pt tine iti spun:LYSOFORM-sensitiv!!!

Titanika
Postat pe 21 Decembrie 2011 18:05
De la: polin, la data 2011-12-21 18:05:25
Pt tine iti spun:LYSOFORM-sensitiv!!!

Merci pt raspuns
kudika_nikole
Postat pe 21 Decembrie 2011 18:13
Pt baie e f.f.f.bun:BALNEUM......ulei de soia.
Din cate te-am urmarit,esti cumva in Olanda?Poate ca farmaciile naturiste s-au normale au asa ceva.Incearca sa bei si foarte multa apa s-au sucuri naturale,fara indulcitori.Redu cat mai mult zaharul,in general dulciurile!!!
La fel sant foarte bune cremele pe baza de ulei de masline!
Titanika
Postat pe 21 Decembrie 2011 18:16
De la: polin, la data 2011-12-21 18:16:20Pt baie e f.f.f.bun:BALNEUM......ulei de soia.
Din cate te-am urmarit,esti cumva in Olanda?Poate ca farmaciile naturiste s-au normale au asa ceva.Incearca sa bei si foarte multa apa s-au sucuri naturale,fara indulcitori.Redu cat mai mult zaharul,in general dulciurile!!!

Sunt in Madrid ...dar sant si aici magazine destule cu o gama mare de creme si alte produse de ingrijire. Pur si simplu nu am idee ce sa aleg....
kudika_nikole
Postat pe 21 Decembrie 2011 18:25
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-21 17:57:51 Este vreun tratament naturist pentru ingrijirea pieli sensibile ??? Ce fel de lotiuni sau produse folositi in general pentru ingrijirea pieli si ce parere aveti despre ele ???

Piele subtire, ten uscat si dezhidratat, cuperozic, dermografism accentuat...asta e tenul tau, asa-i?

Pai, fara excitante, fara bai de abur; foloseste creme grase si bea apa multa. Si inca ceva: crema sa aiba factor de protectie , la fel si fondul de ten.
ilumax_76
Postat pe 21 Decembrie 2011 19:15
De la: ilumax_76, la data 2011-12-21 19:15:05
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-21 17:57:51 Este vreun tratament naturist pentru ingrijirea pieli sensibile ??? Ce fel de lotiuni sau produse folositi in general pentru ingrijirea pieli si ce parere aveti despre ele ???

Piele subtire, ten uscat si dezhidratat, cuperozic, dermografism accentuat...asta e tenul tau, asa-i?

Pai, fara excitante, fara bai de abur; foloseste creme grase si bea apa multa. Si inca ceva: crema sa aiba factor de protectie , la fel si fondul de ten.

As zice mai degraba ca am un ten cu piele sensibila spre mixt cu tendinte de ingrasare. Cat despre fond de ten nu folosesc decat foarte rar la unele evenimente....

Merci pt sfat o sa tin cont de el....
kudika_nikole
Postat pe 21 Decembrie 2011 20:16
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-21 20:16:48

As zice mai degraba ca am un ten cu piele sensibila spre mixt cu tendinte de ingrasare. Cat despre fond de ten nu folosesc decat foarte rar la unele evenimente....

[/quote]

Cand spui piele sensibila te referi la faptul ca se irita usor? Banuiesc ca ai tenul gras in zona T, pe obrajori sigur ai pielea uscata( de aia se si irita). Trebuie sa folosesti doua tipuri de produse. Unul pt zona cu tendinte de ingrasare( usor astringent, ex zeama de lamaie pt a regla ph ul) iar pe restul fetei o crema grasa, hranitoare, hidratanta si neaparat cu factor de protectie. Nu iesi din casa fara sa te dai cu crema.
ilumax_76
Postat pe 22 Decembrie 2011 09:55
kudika_nikole
Postat pe 22 Decembrie 2011 22:00

Nikole, iti recomand o crema care-i excelenta pentru tenurile sensibile: Clinique Moisture Surge. Crema asta face adevarate minuni, crede-ma. Eu o folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita de eficacitatea ei. Am uitat sa mentionez ca aceasta crema nu contine parfum sau ulei. Ok, nu este o crema naturista, dar este o crema de ten excelenta.
franziska_eu
Postat pe 23 Decembrie 2011 06:49
De la: franziska_eu, la data 2011-12-23 06:49:09

Nikole, iti recomand o crema care-i excelenta pentru tenurile sensibile: Clinique Moisture Surge. Crema asta face adevarate minuni, crede-ma. Eu o folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita de eficacitatea ei. Am uitat sa mentionez ca aceasta crema nu contine parfum sau ulei. Ok, nu este o crema naturista, dar este o crema de ten excelenta.

Merci o so caut prin farmaci ...
kudika_nikole
Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:09
Voi ati vazut ca fata asta are 22 de ani ?? La varsta asta pielea ei ar trebui sa fie ca cea de bebelus. Hidrateaza-te zilnic Nicole, nu uita de bei multa apa si lasa cremele pt. altadata. Extern poti ajuta tenul cu cate o masca de fructe. Si sa stii ca si somnul ajuta la frumusete
GHEISA_
Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:18
De la: LADY_IN_RED__, la data 2012-01-09 21:18:48Voi ati vazut ca fata asta are 22 de ani ?? La varsta asta pielea ei ar trebui sa fie ca cea de bebelus. Hidrateaza-te zilnic Nicole, nu uita de bei multa apa si lasa cremele pt. altadata. Extern poti ajuta tenul cu cate o masca de fructe. Si sa stii ca si somnul ajuta la frumusete

De somn stiu - si dorm cat trebuie. Am intrebat de creme in general - lotiuni de corp, geluri nu neaparat pentru ten...vroiam sa stiu care sunt cele mai bune ...
kudika_nikole
Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:23
De la: Titanika, la data 2011-12-21 18:16:20Pt baie e f.f.f.bun:BALNEUM......ulei de soia.
vezi cu ce te alegi de la tiristi...
FAT_FRUMOS
Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:32
De la: TALPA_IUTE, la data 2012-01-09 21:32:38
De la: Titanika, la data 2011-12-21 18:16:20Pt baie e f.f.f.bun:BALNEUM......ulei de soia.
vezi cu ce te alegi de la tiristi...

Se vede ca n-ai cei 7 ani de acasa nesimtitule,te-ai aliat cu ceilalti derbedei!
Titanika
Postat pe 9 Ianuarie 2012 23:15
http://www.handmadesisterbeauty.blogspot.ro/2013/05/palmarosa-si-chimenul-iti-resusciteaza.html si http://www.handmadesisterbeauty.blogspot.ro/2013/05/serul-cu-chimen-negru-si-neem-spaima.html.
HandmadeSister
Postat pe 13 Mai 2013 16:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Herpes la gura 57 De la: zuzy_k 3 Aprilie 2014 18:24
Ingrijirea pieli.... 16 De la: kudika_nikole 13 Mai 2013 16:44
'probleme din cauza unui somn necorespunzator? incearca :D 1 De la: corinutza_fire 9 August 2009 18:06
Activeaza GENA LONGEVITATII cu REVIDOX 1 De la: kudika_5391 23 Aprilie 2012 12:47
noni o adevarata minune 3 De la: kudika226898 15 Iulie 2010 20:54