Mai multe
Daca aveti probleme sau nelamurari in legatura cu parul dumneavoastra nu evitati sa ma intrebati !!! Aici puteti afla totul de la sanatatea firului de par, vopsirea parului si cum ar trebui el tuns !!! Astept intrebarile voastre !!!
|
||
|
AndreiCoafor Postat pe 26 Decembrie 2011 12:18 |
||
|---|---|---|
| Buna....am un par deteriorat.in urma cu un an l-am agresat ingrozitor...eram bruneta si l-am decolorat de 2 ori intr-o saptamana cu ceva produse de la Kaloss.In fine, imi arata ingrozitor.in august 2011 m-am tuns scurt de tot.nu mai aveam alta scapare.am folosit ceva tratament (masca pe care o preparam acasa): tinctura de ardei iute, ulei de ricin, vitamina A si ulei de masline.imi puneam masca de 2 ori pe saptamana.Acum sunt foarte ocupata si nu mai am timp sa stau cu masca in cap.Ai putea sa imi recomanzi alt tratament pentru regenerare si crestere a parului?multumesc.(ideea principala e ca vreau un par sanatos si lung.....acum il am pana pe umeri). | ||
|
midnight_pearl Postat pe 10 Ianuarie 2012 03:35 |
||
|
Buna, iti recomand tratamentul brazilian cu keratina L'Kerabelle, la salon iHair, Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru. Penetreaza în firul de pãr, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. Tratamentul este aplicat termo dinamic si activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adânc în cuticulele parului ºi se declanºeazã un proces de keratinizare, care mentine hidratarea ºi inhibã efectele de umiditate, în timp ce netezeste ºi consolideaza firul de pãr din interior spre exterior. Tratamentul Brazilian cu keratina L'Kerabelle lasa parul cu un aspect mai natural, nu il face perfect drept, dureaza pana la 5 luni, in cele din urma spalandu-se. Maximizeaza stralucirea parului, in timp ce hraneste si hidrateaza. Parul tau va fi moale si neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament. Nu mai este nevoie sa fie coafat, indreptat, nu se mai rupe la periaj, astfel parul creste rapid, frumos si sanatos. Mai multe detalii pe site-ul lor, ihair.ro Sper ca ti-am fost de ajutor :) |
||
|
|
||
|
kudika480091 Postat pe 10 Ianuarie 2012 22:38 |
||
De la: AndreiCoafor, la data 2011-12-26 12:18:56 Daca aveti probleme sau nelamurari in legatura cu parul dumneavoastra nu evitati sa ma intrebati !!! Aici puteti afla totul de la sanatatea firului de par, vopsirea parului si cum ar trebui el tuns !!! As vrea sa ne dai cateva sfaturi cu privire la mentinerea unui par sanatos - in general... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Ianuarie 2012 00:31 |
||
| Buna... Am o problema destul de grava cu parul. De 2 sapt am observat o rarire accentuata a parului in partea frontala (mi se vede scalpul), mi se unge parul foarte repede. Trebuie sa precizez ca, anul trecut mi-a picat parul excesiv, fapt pt care am hotarat sa nu ma mai vopsesc 6 luni. Inainte de Craciun m-am vopsit, iar acum, dupa 1 luna parul meu arata ingrozitor. Am inceput sa iau un supliment de vitamine, fac tratament cu fiole Gerovital, ma clataresc cu otet. Primele semne: nu-mi pica decat pana la 20 de fire de par pe zi, dar nu stiu daca mi se va mai regenera parul. Vreau sa stiu daca e bine sa consult un dermatolog? Mi-e frica sa nu se accentueze rarirea si in alta zona a capului. | ||
|
kudika500301 Postat pe 21 Ianuarie 2012 23:01 |
||
As avea o intrebare legata de parul din fund,pot sa ti-o pun?
|
||
|
Broscaru Postat pe 21 Ianuarie 2012 23:02 |
||
cum te clataresti cu otet ? de ce nu incerci sa te clataresti cu sampon ?
|
||
|
_FAT_FRUMOS Postat pe 21 Ianuarie 2012 23:05 |
||
De la: kudika500301, la data 2012-01-21 23:01:04Buna... Am o problema destul de grava cu parul. De 2 sapt am observat o rarire accentuata a parului in partea frontala (mi se vede scalpul), mi se unge parul foarte repede. Trebuie sa precizez ca, anul trecut mi-a picat parul excesiv, fapt pt care am hotarat sa nu ma mai vopsesc 6 luni. Inainte de Craciun m-am vopsit, iar acum, dupa 1 luna parul meu arata ingrozitor. Am inceput sa iau un supliment de vitamine, fac tratament cu fiole Gerovital, ma clataresc cu otet. Primele semne: nu-mi pica decat pana la 20 de fire de par pe zi, dar nu stiu daca mi se va mai regenera parul. Vreau sa stiu daca e bine sa consult un dermatolog? Mi-e frica sa nu se accentueze rarirea si in alta zona a capului. Pare a fi o problema hormonala, de ce nu ceri o trimitere la endocrinolog? De fapt, niste analize generale ar fi binevenite in cazul tau. |
||
|
franziska_eu Postat pe 22 Ianuarie 2012 00:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Venit suplimentar | 2 | De la: 4Life 3 Decembrie 2009 00:39 |
| mezoterapia | 1 | De la: elena_gheorghe 18 Septembrie 2013 15:44 |
| Bluze si perne cusute de mina | 2 | De la: eleain 8 Februarie 2010 17:26 |
|
|
||
| COSMETICE NATURALE BIO 100% NATURALE HANDMADE | 1 | De la: kudika_26897 27 Iulie 2013 15:04 |
| Placa de par si efectele ei.... | 7 | De la: valentina_v 18 August 2010 12:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.