Setari Cookie-uri

gudron nenorocit

buna.am cumparat o casa acum doi ani.centrala este pe lemne.prima iarna,bineinteles ca lemnele au fost ude.gudronul a iesit pe pereti in camera centralei.vara am ras si am dat cu betonkontact-un fel de glet si apoi cu var.am sperat ca nu v-a iesi iar.in iarna asta lemnele nu mai sunt ude,insa tot a mai iesit din gudron.nu la fel de mult,insa este tot suparator.daca stiti cu ce pot acoperi peretii sa nu mai iasa niciodata-fara a darama hornul sau casa.multumesc si astept cu disperare o solutie care sa-mi rezolve problema.
POPA_ALINA
Postat pe 21 Ianuarie 2012 10:35
te sfatuiesc sa te interesezi ce e cu gudronul, pentru ca eu stiu ca este toxic si cancerigen
Carmen_Iuhas_1
Postat pe 4 Februarie 2012 22:46
vezi ca exista un lavabil de la aplalux special pentru baie si bucatarie.... se gaseshte shi la galeata de 3 kg..... este superbun....
daca nu cauta ca exista solutii de impermeabilizare gen nanoseal(impermeabilizant care inchide porii la nivel molecular) sau isoflex(o vopsea pe baza de cauciuc) care le aplici inainte de a vari....(lucrez in domeniu shi itzi recomand cu incredere isoflexul)
killercta
Postat pe 5 Februarie 2012 12:46
gudronul despre care vorbesti este cel de la tigari dar tot gudron este si o mare parte din fumul rezultat in urma arderii....tot gudron de asemenea este considerata funinginea aceea care se depune si care in conditii de umiditate se transforma intr-un material paslos.... :D
killercta
Postat pe 5 Februarie 2012 12:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
plata agent termic cand ai centrala de apartament 9 De la: nk 26 Iunie 2009 11:53
urme de lavabila Savana pe termopan 12 De la: Alinutza133 25 Mai 2009 20:01
ajutooorr!!!! 1 De la: blondaparfum 17 Iulie 2011 15:12
Solutie autospalare geamuri - PROMOTIE ! 1 De la: andronicus1967 12 Martie 2012 09:49
Usi interioare: lemn sau termopan? 24 De la: healthy009442 14 Aprilie 2016 18:48