Setari Cookie-uri

sarcina

Salut am si eu o intrebare! am citit mai multe lucruri pe net si sunt foarte confuza! daca se ating organele sexuale femeiesti cu cele barbatesti, dar nu ejaculeaza, dar sunt umezi, iar ea este si in a 2 zi dupa mesntruatie...el se joaca doar, aproape de vagin, ce se poate intampla?poate ramane insarcinata?
kudika502115
Postat pe 29 Ianuarie 2012 09:41
Si eu am o intrebare,ai cumva 10 ani?
Broscaru
Postat pe 29 Ianuarie 2012 11:23
Ai auzit de picatura placerii? daca baiatul o are si atinge organul genital ai femeii poate ramane insarcinata.Faceti dragoste cu cap.
rooxanyk
Postat pe 29 Ianuarie 2012 11:30
sunt extrem de putine sa sanse sa ramai gravida baby... doar un miracol ar face sa ramai..pt ca gigeii au nevoie de mediu umed pt a se deplasa..asa ca daca el doar se joaca pe afara cu organul tau...slabe sunt sansele sa inooate aia atata amar de drum pana la ovul;)) dar deh..fiti mai atenti si nu va jucati..ori prezervativ ori stati cu chilotii pe voi si faceti petting :) si aia e!
cristinne83
Postat pe 29 Ianuarie 2012 13:46
ms...m-am convins cu calendarul menstrual
kudika502115
Postat pe 29 Ianuarie 2012 20:40
Nu va luati de fata! Pur si simplu familia, scoala, etc nu fac educatie sexuala si nu ai cum sa le stii pe toate astea instinctiv! Aici greseste societatea, ca nu initiaza copiii astia cum sa devina adulti, cum sa se descurce cu viata sexuala! Am bajbait si noi prin prostiile astea, am invatat pe propria piele, am suferit, dar unii au ramas cu sechele, altii nu au invatat nimic si repeta aceleasi greseli, altii merg la terapii, altii...dar ce mai conteaza! Generatiile care vin, au atatea informatii si nu stiu sa trieze ce-i important! Si aici ar trebui sa intervina societatea, prin psihologi, prin programe clare de educare sexuala si nu numai. Asa ca...va rog... intelegeti debusolarea fetei! E normala in contextul actual, in care toate tzoapele apar la televizor si sunt "dive", e promovata prostia si incultura, ce sa mai creada o fata cuminte si studioasa? Ca e depasita de prezent? Si atunci incep fetele si se prostesc, spre bucuria baietilor, barbatilor, care abia asteapta emanciparea fetelor...trist...
Insa ar fi o cale de salvare: cartile care apar, unele sunt excelente pentru o minima educare, dar cine sa le citeasca?
floare_de_crin
Postat pe 21 Februarie 2012 09:30
De la: floare_de_crin, la data 2012-02-21 09:30:18Nu va luati de fata! Pur si simplu familia, scoala, etc nu fac educatie sexuala si nu ai cum sa le stii pe toate astea instinctiv! Aici greseste societatea, ca nu initiaza copiii astia cum sa devina adulti, cum sa se descurce cu viata sexuala! Am bajbait si noi prin prostiile astea, am invatat pe propria piele, am suferit, dar unii au ramas cu sechele, altii nu au invatat nimic si repeta aceleasi greseli, altii merg la terapii, altii...dar ce mai conteaza! Generatiile care vin, au atatea informatii si nu stiu sa trieze ce-i important! Si aici ar trebui sa intervina societatea, prin psihologi, prin programe clare de educare sexuala si nu numai. Asa ca...va rog... intelegeti debusolarea fetei! E normala in contextul actual, in care toate tzoapele apar la televizor si sunt "dive", e promovata prostia si incultura, ce sa mai creada o fata cuminte si studioasa? Ca e depasita de prezent? Si atunci incep fetele si se prostesc, spre bucuria baietilor, barbatilor, care abia asteapta emanciparea fetelor...trist...
Insa ar fi o cale de salvare: cartile care apar, unele sunt excelente pentru o minima educare, dar cine sa le citeasca?

mi se pare mie sau pe vremuri erau mult mai putine povesti despre femei ramase gravide din gresala? sau fete.
geo_revitalizat
Postat pe 21 Februarie 2012 10:39
eu nu intelg de ce nu mergi la un medic ginecolog ...ei o trimitere de la medicul de familie si te duci la un cabinet sau la un cabinet particular insa trebuie sa fi inotita de o persoana majora, nu stiu cat se mai tine cont de asta si te lamurasti?!
roz5blue6lila7
Postat pe 21 Februarie 2012 14:14
ma intreb unde sunt aparatorii vietii care militeaza impotriva avortului sa o sfatuiasca pe biata fata cum sa se protejeze impotriva sarcinii nedorite,sau ei intervin doar cand faptul e deja consumat,cand vine cate o fatuca cu morcovul...si nu stie ce sa faca iar ei o sfatuiesc plini de verticalitate si moralitate sa nu curme o viata de om si sa se protejeze pe viitor,dar preventiv nu se ingramadesc sa o sfatuiasca,ci doar pe viitor dupa ce naste deja un copil,doar atunci se face coada la sfaturi .au fost cateva topicuri despre sarcini nedorite si atunci erau toti militantii astia inversunati contra avortului pe baricade,insa acum se pare ca subiectul nu e destul de picant pt ei.in fine....si ca un raspuns la problema fetei,draga stai linistita ca nu esti gravida fara penetrare si mai ales la 2 zile distanta de menstruatie.ia si protejeaza-te daca ai de gand sa ajungi si la un contact sexual propriu-zis,folositi prezervativul ca e cel mai eficient nu numai impotriva sarcinii ci si a unei eventuale boli venerice.pune-te tu pe primul loc in tot contextul pt ca in general fetele au de suferit pe urma nu baietii in ce priveste sarcina,nu te lua dupa el daca nu vrea cu prezervativ ca lor le e usor sa intoarca spatele apoi cand vei fi si tu una in plus pe forum cu o sarcina nedorita.bucura-te de viata de ce iti ofera placerea trupeasca dar fa-o cu cap sa nu ramai cu traume sau cu obligatii mult prea devreme.
iftimie
Postat pe 21 Februarie 2012 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A emigra sau nu! 55 De la: rubya 15 Aprilie 2010 22:35
Vanzare vaccin RHOPHYLAC (anti Rh) 1 De la: victoriousgoofy 16 Noiembrie 2011 10:36
simptome de sarcina sau provocate de imaginatia mea? 8 De la: kudika_14906 27 August 2012 09:18
nasterea normala 44 De la: noi3 30 Iunie 2011 20:35
ursitoare la botez 9 De la: Ofellie 16 Iulie 2015 03:38