Setari Cookie-uri

Tunsoare

Nu stiu de ce nu imi arata ce am postat. Am mai scris si o gramada . M-am saturat de coafeze care ma tund mai mult decat trb. In sfarsit am si eu parul mai lung, pana la sani si m-am hotarat sa fac o schimbare de look, adica un tuns in V sau U si un breton pierdut intr-o parte. Eu sunt din Buc sect 5. Nu stiu incotro sa merg. M-am tuns odata la o tipa Mihaela care lucra la streetline Barbu Vacarescu, m-a tuns dumnezeieste, nu o sa uit niciodata. Din pacata nu i-am luat nr de tel si a plecat de acolo . Unde ma sfatuiti sa merg?M-as tunde si singura cum de altfel o fac de 2 ani, numai ca m-am tuns numai drept pana acum.Eu mi-as dori ca tunsoarea sa arate cam asa http://www.youtube.com/watch?v=QmIypKrsMTw&feature=related. Dar daca ma duc undeva si ma tunde mai mult decat ar trb cred ca fac un atac de cord pentru ca m-am chinuit extrem de mult sa imi creasca parul, cu vitamine, uleiuri, nu am folosit foehn, placa etc, asa ca imi trb o coafeza care sa stie ce face.
cosminutza_21
Postat pe 18 Februarie 2012 16:15
sunt in acceasi situatie ca tine...de 2 ani si ceva ma tund singura de frica frizeritelor care nu inteleg ca 1 centimetru tuns din par nu e tot aia cu 7 centimetri:| u ai gasit vreo solutie:-?:-S
miss_ralucus
Postat pe 20 Februarie 2012 15:02
am auzit ca la temple of beauty sunt profi fetele....dar mie groaza mai ales ca vine ziua mea si nu vreau vreo panica...
miss_ralucus
Postat pe 20 Februarie 2012 15:03
De la: miss_ralucus, la data 2012-02-20 15:03:26am auzit ca la temple of beauty sunt profi fetele....dar mie groaza mai ales ca vine ziua mea si nu vreau vreo panica...

Am auzit ca este un tip pe acest forum, Angelo il cheama care chiar tunde bine dar tot imi este teama. Vreau un amarat de breton pierdut intr-o parte dar parca vad ca unde ma duc o sa plec ciuntita.
cosminutza_21
Postat pe 23 Februarie 2012 15:44
Miss ralucus sa stii ca pana la urma eu m-am tuns singura:))). Adik m-am enervat si mi-am facut breton din ala pierdut.:))))Succes
cosminutza_21
Postat pe 23 Februarie 2012 21:13
eu miam facut o programare:)) daca ma tunde scurt o pun sami lipeasca paru si dupa o strang si de gat:)))
miss_ralucus
Postat pe 24 Februarie 2012 18:45
fetelor va recomand pe mr. micnegrusiurat:D de la salonul lacoquette http://www.facebook.com/Salon.LaC0quette
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Martie 2012 15:20
De la: cosminutza_21, la data 2012-02-23 15:44:08
De la: miss_ralucus, la data 2012-02-20 15:03:26am auzit ca la temple of beauty sunt profi fetele....dar mie groaza mai ales ca vine ziua mea si nu vreau vreo panica...

Am auzit ca este un tip pe acest forum, Angelo il cheama care chiar tunde bine dar tot imi este teama. Vreau un amarat de breton pierdut intr-o parte dar parca vad ca unde ma duc o sa plec ciuntita.

mergi cu incredere la angelo,el e micnegrusiurat:D
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Martie 2012 15:32
Mda, si eu sunt dezamagita de toate saloanele unde m-am tuns, azi incerc din nou sa merg la un salon din cartier dela mine. Sper sa nu fiu iara dezamagita.
RoxyRoxx
Postat pe 13 Martie 2012 10:57
fetelor, mult succes sa va gasiti si pastrati coafezele care va fac frumoase si nu ciuntite....nici in constanta nu sta altfel lucrurile, coafezele nu au simtul masurii si te trezesti cu jumate de par pe jos. dar ce ma bucur eu e ca am gasit o tipa care imi face niste sprancene superbe:))) mai ales ca sunt mai...sprancenata si tre sa ai talent cu adevarat ca sa le faci cum trebuie. acu,,,coafeza imi mai trebuie:D si pot sa zic ca le am pe toate:D
kudika021451
Postat pe 14 Martie 2012 13:19
Cat am avut parul extrem de lung (imi trecea de talie) n-o lasam decat pe mama sa-mi aranjeze varfurile si bretonul, tocmai pentru ca avusesem experiente neplacute in trecut cu coafeze care nu si-au facut treaba ca lumea.
franziska_eu
Postat pe 14 Martie 2012 18:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratament cancer - vindecarea cancerului mamar 12 De la: Ortopedie2009 17 Iulie 2013 00:47
bronzare organica dha la domiciliu 9 De la: office_salinasusesi_ro 10 Iunie 2010 09:34
henna 3 De la: kudika495392 5 Iunie 2012 18:08
parfum original sau nu... 15 De la: ene_m_gabriel 28 Aprilie 2010 21:57
Help!!Unde gasesc? 5 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:52