Setari Cookie-uri

Invitatie



INVITATIE


Event4all - alaturi de EIT Forum Auto - Importator Volvo, Carton, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si Silhouette- Centre de Slabit si Infrumusetare - anunta cel de-al doilea eveniment din seria "Women and Children First 2012 "- Get the best value from your lives" dedicat femeilor active, femeilor insarcinate, mamelor si copiilor .

Evenimentul se va desfasura la Capital Plaza in zilele de 30, 31 martie si 1 aprilie 2012.
Concept inovativ de eveniment , acesta cuprinde workshop-uri interactive sustinute de reprezentantii celor mai importante companii pe teme de sanatate, nutritie, frumusete, preventie, cariera, asigurari medicale, design, moda, dans si sport .

In cadrul “ Women And Children First 2012 – Get The Best Value From Your Lives"- Dr. Rares Nechifor va vorbi despre tratamentele moderne ale fibroamelor uterine.
Foarte multe femei sufera din cauza fibromului uterin: sangerari abundente ce fac fiecare ciclu un chin, abdomen marit, dureros, urinat frecvent, infertilitate. Una din patru femei au astfel de probleme! Multe dintre ele amana tratamentul si traiesc ani de zile cu aceste simptome. De ce? Pentru ca asteapta o solutie rezonabila! Cea clasica, operatia, scoaterea uterului nu poate si nu este solutia corecta! O spun studiile medicale, dar mai ales o simte fiecare femeie!
Exista insa si solutii rezonabile, moderne, eficiente, ce fac histerectomia inutila: embolizarea fibroamelor uterine si chirurgia laparoscopica. Ambele tehnici, alese potrivit fiecarui caz, uneori combinate, ofera o solutie pentru 99% din cazuri. Ele sunt insa putin cunoscute, putin promovate in cabinetele de ginecologie, practicate in putine spitale.
Dar ele exista, iar aceste tratamente moderne sunt accesibile femeilor din Romania.

Companiile vor acorda gratuitati pentru produsele si serviciile acestora tuturor participantelor.

O camera speciala va fi amenajata pentru copii de catre firma BOKO, unde se vor derula programele Cinematecii Junior - programe pentru copii de dezvoltare a culturii generale si a valorilor traditionale romanesti cu ajutorul filmelor si povestilor de odinioara.

Biletul pentru cele trei zile este 35 RON - se poate achizitiona pe site-ul biletoo.ro sau direct pe office@medic4all.ro.
elisabeth_12
Postat pe 20 Martie 2012 10:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CHISTURI OVARIENE 33 De la: 1 August 2013 15:05
Am nevoie de sfaturi.... 2 De la: Lexxya 29 Ianuarie 2009 21:25
toxoplasmoza... 6 De la: ElGreco 27 Noiembrie 2009 13:29
Vindecare prin gindire sau cauzele subtile ale bolilor 1 De la: camelia_vlad 18 Octombrie 2009 21:14
unde gasesc un cabinet privat de ginecologie in iasi?? 12 De la: miamia79 1 Aprilie 2009 16:20