Setari Cookie-uri

Beleza.ro te premiaza cu cele mai luxoase produse de ingrijire corporala!

Misiunea Beleza este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri/e de sanatatea noastra.
kudika056097
Postat pe 4 Aprilie 2012 18:52
Misiunea BELEZA este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fiti siguri/e de sanatatea dumneavoastra.
Produsele comandate de pe Beleza.ro va ofera sanatate si vigoare pielii si parului dumneavoastra.
kudika021062
Postat pe 4 Aprilie 2012 19:06
Dorim sa exploatam la maxim resursele oferite de natura, datorita carora am evoluat. De aceea, ne simtim obligati sa va oferim aceste produse ce vor proteja sanatatea dumneavoastra si mediul inconjurator.
ButiUlca_Chivutza_1
Postat pe 4 Aprilie 2012 20:00
Misiunea Beleza este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri de sanatatea noastra.
stelanegut
Postat pe 4 Aprilie 2012 21:18
doreste sa exploateze la maxim resursele oferite de natura, datorita carora am evoluat si de aceea, cei de la Belezase se simt obligati sa ne ofere produse ce ne vor proteja sanatatea si mediul inconjurator.

luckyofme
Postat pe 4 Aprilie 2012 22:14
Misiunea noastra este aceea de a ne dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fiti siguri/e de sanatatea dumneavoastra. Toate produsele noastre va pot oferi garantia calitatii. Contin numai ingrediente naturale, fara parabeni, parafina sau alte substante chimicale. Parfumurile ce se gasesc in acestea sunt de asemenea 100% naturale.
healthy015382
Postat pe 4 Aprilie 2012 22:34
cine a castigat?
iasomye
Postat pe 5 Aprilie 2012 15:56
Beleza doreste pe viitor sa exploateze la maxim resursele oferite de natura, datorita carora am evoluat.
Misiunea pe care si-o propun este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri de sanatatea noastra.
Adrya
Postat pe 5 Aprilie 2012 17:40
Misiunea Beleza este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri de sanatatea noastra.
yubitta
Postat pe 5 Aprilie 2012 19:21
lils1974
Postat pe 5 Aprilie 2012 22:07
kudika067712
Postat pe 7 Aprilie 2012 06:57
frumos concurs,sper sa castig si eu un mic dar.
kudika486140
Postat pe 7 Aprilie 2012 16:29
Concursul s-a incheiat!

Felicitari utilizatorilor :

kudika454503
hamsiii
Danuka29
gherghely
niculescusanda

Castigatorii vor fi contactati pe e-mail pentru a le fi oferite toate detaliile legate de intrarea in posesie a premiilor.

Va multumim pentru participare!
concursKudika
Postat pe 9 Aprilie 2012 12:07
felicitari cistigatorilor
kudika_3939
Postat pe 18 Mai 2012 22:19
tweety_badgirl91
Postat pe 19 Mai 2012 16:53
Beleza doreste pe viitor sa exploateze la maxim resursele oferite de natura, datorita carora am evoluat.
Misiunea pe care si-o propun este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri/e de sanatatea noastra.
BELEZA se va dezvolta de-a lungul timpul in functie de necesitatile consumatorului
Xela
Postat pe 19 Mai 2012 21:49
MiniAlya
Postat pe 21 Mai 2012 10:21
Misiunea Beleza: "Beleza.ro a fost conceput special pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de "frumusetea naturii". Obiectivul nostru principal este acela de a ne fideliza clientii, oferindu-le reduceri si cadouri speciale."
myru_elle
Postat pe 21 Mai 2012 21:30
MISIUNEA BELEZA ESTE DE A PROMOVA PRODUSELE COSMETICE BIO DE CALITATE MAXIMA,CA SA FIM SIGURI DE SANATATEA NOASTRA
liuka29
Postat pe 23 Mai 2012 22:08
Buna!
Eu folosesc lotiunea de corp cu extract de citrice de la weleda si imi place foarte mult, lasa o senzatie fresh de prospetime, miroase foarte bine si intra repede in piele, fara sa lase acele urme uleioase. eu am pielea foarte uscata si sensibila si de aceea am cautat sa folosesc produse cat mai pure, cu ingredient naturale, fara nimic sintetic.
maria_85
Postat pe 27 Mai 2013 10:36
loredana76
Postat pe 2 Iunie 2013 22:34
Misiunea pe care si-o propun este aceea de a se dedica promovarii produselor cosmetice bio de calitate maxima, astfel incat sa fim siguri/e de sanatatea noastra.
Mihailescu_Alexandra_1
Postat pe 7 Iunie 2013 10:23
Promoveaza produsele cosmetice bio de calitate maxima
vladtkd
Postat pe 11 Iunie 2013 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Calvin Klein de dama oferite de Arome de Lux! 746 De la: concursKudika 26 Aprilie 2013 12:02
Always Platinum si Kudika te premiaza! 313 De la: concursKudika 3 Octombrie 2011 14:27
concurs DanceON 152 De la: AndraMicu 15 Aprilie 2011 11:06
Castiga bijuterii Brio Crystal made with Swarovski®elements! 197 De la: concursKudika 21 Aprilie 2012 22:30
Concurs Papucei.ro! 1694 De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 17:07