Setari Cookie-uri

credeti ca as putea fi insarcinata ?

buna .am o intrebare.cand am fost ultima data in perioada de ovulatie prietenul meu a dat drumul in mine.acum 4 zile cand chiar trebuia sa imi vina ciclul menstrual a venit doar ca...spre uimirea mea au fost doar 2 pete mici de un rosu pal...a doua zi deloc doar pe seara 1 pata la fel...iar zilele urmatoare deloc.am si stari de greata si vars ,iar de ieri am o scurgere incolora fara miros.am citit pe diferite site-uri ca aceasta scurgere poate aparea la sarcina .credeti ca sunt insarcinata?o sa mai astept putin si o sa imi fac un test de sarcina ca acum e prea repede...da asa pentru linistea mea ca nu stiu ce inseamna ...ce ziceti ?
kudika_4278
Postat pe 16 Aprilie 2012 00:28
Zic sa nu mai faci tampenia astia!
kudika_5422
Postat pe 19 Aprilie 2012 00:24
Eu nu cred ca esti gravida,dar cel mai bine este sa-ti iei un test de sarcina! si poti fi linistita!
Titanika
Postat pe 19 Aprilie 2012 00:56
De la: kudika_4278, la data 2012-04-16 00:28:38buna .am o intrebare.cand am fost ultima data in perioada de ovulatie prietenul meu a dat drumul in mine.acum 4 zile cand chiar trebuia sa imi vina ciclul menstrual a venit doar ca...spre uimirea mea au fost doar 2 pete mici de un rosu pal...a doua zi deloc doar pe seara 1 pata la fel...iar zilele urmatoare deloc.am si stari de greata si vars ,iar de ieri am o scurgere incolora fara miros.am citit pe diferite site-uri ca aceasta scurgere poate aparea la sarcina .credeti ca sunt insarcinata?o sa mai astept putin si o sa imi fac un test de sarcina ca acum e prea repede...da asa pentru linistea mea ca nu stiu ce inseamna ...ce ziceti ?

Zic ,ca ar fi indicat sa ramai la deschiderea unui singur topic pe aceasta tema!!!!
MissRainbow
Postat pe 19 Aprilie 2012 06:53
De la: kudika_4278, la data 2012-04-16 00:28:38buna .am o intrebare.cand am fost ultima data in perioada de ovulatie prietenul meu a dat drumul in mine.acum 4 zile cand chiar trebuia sa imi vina ciclul menstrual a venit doar ca...spre uimirea mea au fost doar 2 pete mici de un rosu pal...a doua zi deloc doar pe seara 1 pata la fel...iar zilele urmatoare deloc.am si stari de greata si vars ,iar de ieri am o scurgere incolora fara miros.am citit pe diferite site-uri ca aceasta scurgere poate aparea la sarcina .credeti ca sunt insarcinata?o sa mai astept putin si o sa imi fac un test de sarcina ca acum e prea repede...da asa pentru linistea mea ca nu stiu ce inseamna ...ce ziceti ?

Zic ,ca ar fi indicat sa ramai la deschiderea unui singur topic pe aceasta tema!!!!
MissRainbow
Postat pe 19 Aprilie 2012 06:53
e clar: ESTI INSARCINATA !!!
kudika_5902
Postat pe 24 Aprilie 2012 22:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sibiu - ptr ce ce vor ceva discret 16 De la: kudika_13295 2 August 2012 11:35
RASA FEMININA 45 De la: blacka 16 Mai 2009 16:27
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.... 13 De la: stefanant 24 Noiembrie 2009 22:46
4.7 26 De la: contesina 2 Mai 2011 16:48
Vopsele de par 3 De la: Kathara 20 Decembrie 2009 00:23