Setari Cookie-uri

obezitate

sant operata de cancer in gat de 14 ani ,nu mai pot vorbi ,ma hranesc prin sonda petzzer , si mam ingrasat 30 de kg . tin regim ,diete ,nu mananc carne mai mult de 100gr pe zi .si maninc totul tocat la robot saU PASAT . AM TIROIDA MAREEEE. IAU EUTYROX ,MA POATE AJUTA CINEVA CU CE SA MAI INCERC SA SLABESC ? NU POT SA FAC SPOrtmerg pe jos cam o ora pe zi si prin casa toata ziua fac treaba , vreau un sfat .. :s
ml-happy0044:
kudika469980
Postat pe 4 Mai 2012 20:49
De la: kudika469980, la data 2012-05-04 20:49:48sant operata de cancer in gat de 14 ani ,nu mai pot vorbi ,ma hranesc prin sonda petzzer , si mam ingrasat 30 de kg . tin regim ,diete ,nu mananc carne mai mult de 100gr pe zi .si maninc totul tocat la robot saU PASAT . AM TIROIDA MAREEEE. IAU EUTYROX ,MA POATE AJUTA CINEVA CU CE SA MAI INCERC SA SLABESC ? NU POT SA FAC SPOrtmerg pe jos cam o ora pe zi si prin casa toata ziua fac treaba , vreau un sfat .. :s
ml-happy0044:

Buna seara!
Exista "Fundatia pentru Tratamentul Obezitatii"
Dr. Rubin Munteanu:Tel. 0751109244,presedintele fundatiei;
e-mail: munteanurubin@fundatia.net
Florina Dascalu : Tel. 0741026972
e-mail: florinadascalu@fundatia.net

Te sfatuiesc sa le scrii urgent; multa.. multa sanatate si tot binele din lume! Ai grija de tine ! Te pupic, o seara buna!
rondina
Postat pe 4 Mai 2012 21:22
fa-i o vizita dr Catalin Copaescu si discuta cu el sa afli daca ti s-ar potri vreuna din interventiile bariatrice. tot el tine, sambata, la sediul clinicii delta Hospital un seminar pe tema chirurgiei obezitatii si a bolilor metabolice. poate nu ti-ar strica sa participi o data (gratis).

daca vrei parerea unui medic nutritionist ti-o recomand pe dr Ursache (o gasesti la aceiasi clinica)
irina_v2011
Postat pe 7 Mai 2012 02:02
Bunã, draga mea! Am citit mesajul tãu ºi m-a impresionat. Tatãl meu a fost ºi el operat de cancer la gât ºi cu câteva excepþii, doar familia îl înþelegea când vorbea, din cauzã cã a rãmas fãrã corzi vocale dupã intervenþia chirurgicalã. S-a îngrãºat ºi el destul de mult (înainte era slab ca un þâr).
Eu am avut (de fapt, încã am, pt cã asta este o problemã... eternã, odatã obrez, rãmâi aºa chiar dacã jungi piele ºi os, cãci la cea mai micã scãpare de sub control, te îngraºi la loc) mari probleme cu greutatea. Spre deosebire de tine, n-am avut alte afecþiuni medicale, care sã-mi submineze eforturile de a slãbi. Totuºi, fac parte din categoria persoanelor care slãbesc extrem de greu ºi m-am luptat ani de zile cu diete, pânã am gãsit una potrivitã.
Am 45 de ani ºi sunt un om obiºnuit, care trãieºte dintr-un salariu modic. Am fost la nutriþionist, dar, spre nenorocul meu, dupã ce am aºteptat 3 sãptãmâni sã-l pot aborda la cabinetul privat, am constatat cã nu ºtie nici cât mine despre nutriþie, despre diete... E drept, m-a trimis la analize medicale, mi-a fãcut ecografie la tiroidã etc. - toate astea fiind destul de costisitoare pt veniturile mele. Presupun cã, asemeni tatãlui meu, eºti pensioantã pe caz de boalã, aºa cã-mi imaginez cã nu-þi eprmiþi financiar sã plãteºti un nutriþionist care sã te urmãreascã un an sau mai mult pe parcursul dietei... De aceea, îþi voi spune cã în cazul meu, singurul regim care a dat roade ºi cu care mã menþin este cel disociat. Sunt reumaticã din copilãrie, am probleme cu oasele ºi articulaþiile, aºa cã nu pot face sport, doar unele miºcãri uºoare de mobilitate ºi merg pe jos la ºi de la serviciu. Încearcã sã mãnânci disociat, în felul urmãtor: luni ºi marþi: legume ºi fructe (fructele ca masã separatã), miercuri lactate slabe, joi ºi vineri legume ºi fructe, sâmbãtã ºi duminicã proteine animale (carne slabã, de pui de preferinþã, ouã, brânzeturi chiar ºi mezeluri). Dintre legume, sã excluzi cartofii, renunþã definitiv la mãlai, paste fãinoase ºi pâine, iar dintre fructe evitã banaele, struugurii, fructele uscate ºi nucile. Încearcã sã te þii de dieta aceasta ºi vei vedea rezultate surprinzãtoare în doar 2 sãptãmâni. Dacã vrei mai multe amãnunte, te ajut cu cea mai mare plãcere!
kudika424019
Postat pe 25 Mai 2012 09:08
Si regimul disociat este o solutie insa eu am reusit sa slabesc foarte mult cu niste pastile de slabit. Slim & Fit se numesc. Am dat jos destul de multe kilograme si de ceva timp nu le mai iau si nici nu ma mai ingras. Ti le recomand
DariaMih
Postat pe 25 Mai 2012 09:56
sant elena cea operata de cancer in gat ,am citit recomandarile voastre cu regim disociat ,,dar am uitat sa va spun ca ma hranesc prin sonda pezzer si respir prin canula traheostoma.ma ingrijesc singura ,fiul meu nu sta cu mine .vine in fiecare zi ma aprovizioneaza cu ce am nevoie .am o pensie de boala.nu pot tine un regim disociat cu fructe si legume care fermenteaza ca imi provoaca aciditate si imi curge sucul gastric pe langa sonda.tot timpul am pielea pe burta iritata si rani cateodata si ma ustura rau.orice mananc ,trebuie sa pun si o feliuta de paine in mancare . mai absoarbe aciditatea.iau pastile pt asta ,dar de 14 ani stomacul meu sa obisnuit cu antisecretoriile si nu prea mai au efect.nu stiu ca as putea incerca sa ma ajute sa slabesc .astept sfaturi ...multumesc .
kudika469980
Postat pe 26 Mai 2012 19:18
Incercati DIETA DANEZA(cu schimbare de metabolism)... daca va permite sonda...! Va doresc multa, multa sanatate si , sper sa va foloseasca ! Doamne-ajuta !
kudika_7811
Postat pe 27 Mai 2012 15:34
Eu iti recomand sa incerci Lemo Silhouette , pastile de slbait naturale care isi fac efectul inca din prima saptamana. Sunt foarte bune pentru ca taie senzatia de foame si odata ce nu vrei sa le mai iei , nu ti se pun kg in plus.
GeorgianaBB
Postat pe 28 Octombrie 2013 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cura de slabire sau post? 100 De la: DariaMih 10 Decembrie 2011 21:39
sala 27 De la: _oktober_ 29 Noiembrie 2010 16:30
METODA ULTRAEFICIENTA PT.SLABIT(nu neaparat rapida) 20 De la: ioanabobocea 2 Februarie 2010 13:00
Dieta hipocalorica 8 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:01
as avea nevoi de un sfat 5 De la: ungureanu88_gmail_com 30 Iunie 2010 10:58