Setari Cookie-uri

Ce cant in acest moment? :D

nu ma risc
kudika_22593
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:36
De la: kudika_22593, la data 2012-12-03 12:36:17nu ma risc

cand credeam ca ma convingi si pe mine ca esti real
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:36
Butch - Amnesia Haze (Original Mix)

http://www.youtube.com/watch?v=9uz-FubxSZk
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:52
Butchi ?
kudika_22593
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:54
De la: kudika_22593, la data 2012-12-03 12:54:58Butchi ?

aham!
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:55

Nina Kraviz - Pain In The Ass (Original Mix)

http://www.youtube.com/watch?v=Ixt2UB4Itn8
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 12:57
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 12:57:07

Nimic,caci este periculos!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:03
UN_MUTE & WEHPPA MUSIC PRESENT: NINA KRAVIZ and DYAD LINE

http://www.youtube.com/watch?v=PDWMvRWVIaE
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:04
De la: kudika_15804, la data 2012-12-03 13:03:44
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 12:57:07

Nimic,caci este periculos!!!!

muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:07
3 Years of UN_MUTE Miami

http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=8iabqJpG6DE
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:11
SPANISH FLOW'S UPCOMING MIXTAPE "UNMUTE ME" - Keep Your Head Up 2Pac REMIX

http://www.youtube.com/watch?v=KbG2hFPQacw
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:15
C�tre cel care i-a c�tigat inima,

Va suna foarte..ciudat. Ca un cli�eu. Dar dac� �i fr�ngi inima, am s� dau peste tine cu viitoarea ma�in�. :]] Sunt destul de sigur c� n-ai idee cine sunt, dar crede-m�.. �tiu totul despre tine. Vezi tu, am mul�i prieteni, �n multe locuri. �i vreau s� fiu sigur c� tipul care se vede cu fata pe care o iubesc din toat� inima va avea grij� de ea. N-am auzit mai nimic r�u de tine, presupun c� e�ti de treab�. :)

Dar uite c�teva sfaturi : r�spunde-i mereu la sms-uri, devine frustrat� dac� n-o faci. Nu-i �nchide niciodat� telefonul f�r� s�-i spui 'pa', am f�cut asta de c�teva ori �i s-a sup�rat foarte tare. Are anumite zile c�nd vrea s� vad� Gossip Girl sau Skins, asigur�-te c� nu-�i faci planuri �n zilele astea. F�-i surprize, �i plac. Se g�dil� foarte u�or �i �i place s� fie g�dilat�, indiferent de ce ar spune ea. Dac� o citeaz� pe Taylor Swift e clar c� ori ai dat de belea mare ori o faci foarte fericit�.

C�nd o �mbr��i�ezi, aminte�te-�i c� �ii �n bra�e cea mai frumoas� fat� din lume �i cã ar trebui s-o �ii mereu str�ns. Dac� te ceart�, ceart�-te cu ea. Fii sincer cu ea. Dar n-o r�ni, ar fi cel mai regretabil lucru pe care l-ai putea face. Dac� pl�nge, ia-o de m�n� �i ia-o �n bra�e. O vei face s� se simt� �n siguran��.

N-ai idee c�t de norocos e�ti s� po�i spune c� e "a ta". A�a c� pre�uie�te-o. Ai onoarea de a o �ine de m�nã. Ai privilegiul de a o sãruta c�nd vrei. Ai abilitatea de a o face fericitã. Nu e doar o altã fatã , este fata care te poate face cel mai fericit daca �i dai o �ansa. Chiar �i gelozia ei..devine o pisicã nervoasã c�nd te vezi cu alte fete �i ei nu-i spui. Dar ��i va acorda spa�iu at�t c�t ��i trebuie. Nu va lua decizii �i nu va g�ndi �n locul tãu. Meritã orice sacrificiu. Ai grijã de ea.

Cu sinceritate,
Cel ce a pierdut-o.

:)
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:17
2Pac - Keep Ya Head Up [Vibe Tribe Remix]

http://www.youtube.com/watch?v=v3t85vi6elw
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:18
" Un sentiment a�a de rece m� cuprinde c�nd m� g�ndesc la c�t de greu este s� z�mbesc atunci c�nd e�ti l�ng� mine. Z�mbesc pentru c� �mi z�mbe�ti ca un �nger, dar m� doare sufletul.. C�nd mi-ai spus c� ai pe cineva, m-am trezit la realitate. Parc� visam, nu m� mai pot g�ndi la altceva. Te-am pierdut, �i nici m�car nu erai a mea... ai fr�nt at�tea inimi, ai l�sat at��ia b�ie�i balt�. N-ai fost �i niciodat� n-o s� fii a mea, pratic. �mi pare at�t de r�u c� nu pot s�-�i d�ruiesc c�te un trandafir pentru fiecare zi �n care te v�d z�mbind. Tipul �sta nici nu-�i inchipuie ce noroc are s� te aib�. :-j Chiar e�ti fericit� cu el?
Frate, ai grij� de minunea' asta de fat� !!!
Probabil nici nu se g�nde�te c� sunt b�ie�i care adorm cu g�ndu' la tine. �i frate, �nnebunesc. C� eu te-a� pre�ui, nu a� l�sa niciodat� s�-�i dispar� z�mbetul de pe buze.
Te admir. �i-e greu s� iube�ti, dar �ncepi s� te ata�ezi at�t de mult de un b�iat..pfff. Doamne, c�t noroc pe un singur b�iat :| Adic� �ie �i-a fost fr�nt� inima o singur� dat�. O SINGUR� DAT� ! �i g�ndindu-m� la c��i b�ie�i �i-au �ncercat norocu', c��i te iubeau �i c��i �nca te iubesc.. iar tu nu te bagi �n rela�ii. De asta am fost speriat c�nd am v�zut c� e�ti iar cu cineva..
Meri�i tot ce-i mai bun, c� e�ti frumoas� �i ai un suflet prea..prea �mecher, prea frumos. "
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:23
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:17:55C�tre cel care i-a c�tigat inima,

Va suna foarte..ciudat. Ca un cli�eu. Dar dac� �i fr�ngi inima, am s� dau peste tine cu viitoarea ma�in�. :]] Sunt destul de sigur c� n-ai idee cine sunt, dar crede-m�.. �tiu totul despre tine. Vezi tu, am mul�i prieteni, �n multe locuri. �i vreau s� fiu sigur c� tipul care se vede cu fata pe care o iubesc din toat� inima va avea grij� de ea. N-am auzit mai nimic r�u de tine, presupun c� e�ti de treab�. :)

Dar uite c�teva sfaturi : r�spunde-i mereu la sms-uri, devine frustrat� dac� n-o faci. Nu-i �nchide niciodat� telefonul f�r� s�-i spui 'pa', am f�cut asta de c�teva ori �i s-a sup�rat foarte tare. Are anumite zile c�nd vrea s� vad� Gossip Girl sau Skins, asigur�-te c� nu-�i faci planuri �n zilele astea. F�-i surprize, �i plac. Se g�dil� foarte u�or �i �i place s� fie g�dilat�, indiferent de ce ar spune ea. Dac� o citeaz� pe Taylor Swift e clar c� ori ai dat de belea mare ori o faci foarte fericit�.

C�nd o �mbr��i�ezi, aminte�te-�i c� �ii �n bra�e cea mai frumoas� fat� din lume �i cã ar trebui s-o �ii mereu str�ns. Dac� te ceart�, ceart�-te cu ea. Fii sincer cu ea. Dar n-o r�ni, ar fi cel mai regretabil lucru pe care l-ai putea face. Dac� pl�nge, ia-o de m�n� �i ia-o �n bra�e. O vei face s� se simt� �n siguran��.

N-ai idee c�t de norocos e�ti s� po�i spune c� e "a ta". A�a c� pre�uie�te-o. Ai onoarea de a o �ine de m�nã. Ai privilegiul de a o sãruta c�nd vrei. Ai abilitatea de a o face fericitã. Nu e doar o altã fatã , este fata care te poate face cel mai fericit daca �i dai o �ansa. Chiar �i gelozia ei..devine o pisicã nervoasã c�nd te vezi cu alte fete �i ei nu-i spui. Dar ��i va acorda spa�iu at�t c�t ��i trebuie. Nu va lua decizii �i nu va g�ndi �n locul tãu. Meritã orice sacrificiu. Ai grijã de ea.

Cu sinceritate,
Cel ce a pierdut-o.

Postaeaz-o cu majuscule,sa priceapa toti barbatii,care nu pretuiesc femeile!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:27
De la: kudika_15804, la data 2012-12-03 13:27:24
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:17:55C�tre cel care i-a c�tigat inima,

Cu sinceritate,
Cel ce a pierdut-o.

Postaeaz-o cu majuscule,sa priceapa toti barbatii,care nu pretuiesc femeile!!!

ce sa zic, greseala lor ca nu le pretuiesc :)
toti pricep, dar nu pricep toti la timp
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:30
To my dearest trouble.

' Credeam c� știu ce e durerea .. dar m-am �nșelat. '

�mi vine s� pl�ng, dar m� faci s� r�d. Te privesc și m� simt copleșit�. Este ca și cum ai ști ceva ce nu ți-am spus, ceva ce știu c� nu schimb� nimic, ceva interzis și otr�vit, pe care n-ar trebui s�-l știe nimeni. �ncerc s� descifrez modul at�t de simplu și admirabil prin care �mi tai respirația de fiecare dat� c�nd te privesc.

Nu mai vreau s�-mi fie fric�.
Vreau s�-ți spun c�t de mult țin la tine. �n așa fel �nc�t s� nu ți se par� exagerat, sau c� e prea puțin, așa �nc�t s� nu par� o joac� de copii, o glum� proast�, astfel �nc�t s� nu par� doar c�teva cuvinte f�r� �nsemn�tate, puse unul l�ng� altul și rostite f�r� vreun scop anume. Dar nu știu cum. Cum s�-ți spun c�t te apreciez și s� sune cum trebuie..? Vreau s� v�d cum colțurile buzelor tale se ridic�, form�nd z�mbetul pe care-l ador. Simt nevoia s�-ți spun, deși este evident. Dar uneori am impresia c� ' te plac ' nu este deajuns.
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:44
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:44:51To my dearest trouble.

' Credeam c� știu ce e durerea .. dar m-am �nșelat. '

�mi vine s� pl�ng, dar m� faci s� r�d. Te privesc și m� simt copleșit�. Este ca și cum ai ști ceva ce nu ți-am spus, ceva ce știu c� nu schimb� nimic, ceva interzis și otr�vit, pe care n-ar trebui s�-l știe nimeni. �ncerc s� descifrez modul at�t de simplu și admirabil prin care �mi tai respirația de fiecare dat� c�nd te privesc.

Nu mai vreau s�-mi fie fric�.
Vreau s�-ți spun c�t de mult țin la tine. �n așa fel �nc�t s� nu ți se par� exagerat, sau c� e prea puțin, așa �nc�t s� nu par� o joac� de copii, o glum� proast�, astfel �nc�t s� nu par� doar c�teva cuvinte f�r� �nsemn�tate, puse unul l�ng� altul și rostite f�r� vreun scop anume. Dar nu știu cum. Cum s�-ți spun c�t te apreciez și s� sune cum trebuie..? Vreau s� v�d cum colțurile buzelor tale se ridic�, form�nd z�mbetul pe care-l ador. Simt nevoia s�-ți spun, deși este evident. Dar uneori am impresia c� ' te plac ' nu este deajuns.

Frumoase randuri!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:46
9th Wonder - Change Ya Ways (Instrumental)

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=OZ1DmUNqbno
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:49
Inspiration.

El este artistul. Ea este vopsea și pensulã.

Ea crede �n z�ne, gnomi și sirene. El crede �n acestea datoritã ei, iar atunci c�nd z�mbește spre stelele luminate de sc�nteile lunii nou descoperite, se �ndrãgostește din nou, mereu mai mult. Au gãsit �mpreunã o nouã lume. Cu noi culori, noi copaci, noi z�mbete și noi frumuseți. �n fiecare noapte, noi vopsele colorate fãcute din șoapte și �ncredere.. ' Ea este cel mai frumos lucru pe care l-am vãzut vreodatã. ' ; ..
' Atunci c�nd �l sãrut, simt gustul unui amestec de fum și cenușã, pentru cã arde cu o pasiune at�t de puternicã �nc�t trebuie sã te folosești de tot ce știi și ai, doar ca sã nu te arzi. Nu-l poți stinge. '
' Crezi in soartã ? ' a intrebat ea, �n timp ce el dansa cu degetele prin pãrul ei fin, st�nd �ntinși pe iarbã.
' Cred cã da. ' a rãspuns bãiatul c�nd ea s-a ridicat �n șezut. ' Iubito, ești bine ? ' Un amestec de diamante și perle au lovit iarba. ' Voi pãstra aceste momente �n ad�ncul ființei mele. ' I-a soptit fetei, �n timp ce-i m�ng�ia linia feței. Au �nchis ochii și au �nceput sã creeze un amestec perfect de culori. El a folosit acestea pentru a fi un artist.

S-a apropiat de el, i-a pus un sãrut de luminã pe buze și a �nceput sã danseze �ncet �n depãrtare. ' Poate cã acesta este destinul nostru. ' a fost ultimul lucru pe care muza i l-a șoptit.

El a folosit acestea pentru a fi un artist ... �nca le folosește, pentru cã ea este �ncã pensulã și vopsea.
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:53
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:53:08Inspiration.

El este artistul. Ea este vopsea și pensulã.

Ea crede �n z�ne, gnomi și sirene. El crede �n acestea datoritã ei, iar atunci c�nd z�mbește spre stelele luminate de sc�nteile lunii nou descoperite, se �ndrãgostește din nou, mereu mai mult. Au gãsit �mpreunã o nouã lume. Cu noi culori, noi copaci, noi z�mbete și noi frumuseți. �n fiecare noapte, noi vopsele colorate fãcute din șoapte și �ncredere.. ' Ea este cel mai frumos lucru pe care l-am vãzut vreodatã. ' ; ..
' Atunci c�nd �l sãrut, simt gustul unui amestec de fum și cenușã, pentru cã arde cu o pasiune at�t de puternicã �nc�t trebuie sã te folosești de tot ce știi și ai, doar ca sã nu te arzi. Nu-l poți stinge. '
' Crezi in soartã ? ' a intrebat ea, �n timp ce el dansa cu degetele prin pãrul ei fin, st�nd �ntinși pe iarbã.
' Cred cã da. ' a rãspuns bãiatul c�nd ea s-a ridicat �n șezut. ' Iubito, ești bine ? ' Un amestec de diamante și perle au lovit iarba. ' Voi pãstra aceste momente �n ad�ncul ființei mele. ' I-a soptit fetei, �n timp ce-i m�ng�ia linia feței. Au �nchis ochii și au �nceput sã creeze un amestec perfect de culori. El a folosit acestea pentru a fi un artist.

S-a apropiat de el, i-a pus un sãrut de luminã pe buze și a �nceput sã danseze �ncet �n depãrtare. ' Poate cã acesta este destinul nostru. ' a fost ultimul lucru pe care muza i l-a șoptit.

El a folosit acestea pentru a fi un artist ... �nca le folosește, pentru cã ea este �ncã pensulã și vopsea.

Inspiration,yes!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:54
9th Wonder - Hands High (Instrumental)

http://www.youtube.com/watch?v=lmz_TDA2Tz8
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:55
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:55:329th Wonder - Hands High (Instrumental)

La fix!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:56
What's this? What's this?

Am I in love or in like with him ?

�mi este at�t de drag.. De c�nd l-am cunoscut, nu pot sã mã abțin. Simt nevoia sã vorbesc cu el. E perfect. �ntr-adevãr perfect. E isteț, talentat, foarte simpatic și un romantic incurabil. Nu vreau sã cred cã sper prea mult. E prea devreme sã �ncepem cu grijile inexplicabile de care nu ne pasã oricum. Ce va fi, va fi, right? Nu-mi fac griji. Nu vreau sã mã arunc iarãși cu capul �nainte. Dar cum se poate sã mã farmece at�t de repede? Pun pariu cã nici n-a observat c�t de mult �l admir. Aș da orice sã-l pot vedea zilnic z�mbind. Nu vreau sã pierd ce am acum. Nu vreau sã afle ce simt. Nu vreau sã afle vreodatã. Vreau sã fim prieteni și așa sã rãm�nem mereu. M-am sãturat de vechile povești cu 'final fericit', 'cavaleri și prințese', 'finaluri triste sau vagi', 'dramã', 'teatru', 'zvonuri', 'barfã', 'prieteni falși', 'sentimente ascunse', 'minciuni' etc. Bleah. Prea mult. Toate astea �mi provoacã o stare de..greațã, mai nou.
Nu trebuie sã ne certãm, sã pl�ngem, sã țipãm, sã ne ur�m, sã trecem prin toate. Putem rãm�ne asa. Vreau doar..sã te apropii.
Asigurã-te cã nu vom trece de limitã. Fie-mi prieten. Nu te voi �nlocui.

We don't need to say goodbye.
We don't need to fight and cry.
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:57
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:57:45......................................
We don't need to say goodbye.
We don't need to fight and cry.

Is very important!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:59
De la: kudika_15804, la data 2012-12-03 13:56:37
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 13:55:329th Wonder - Hands High (Instrumental)

La fix!!!!

Cesar Comanche - Hands high (Official Video)

http://www.youtube.com/watch?v=UANNOXftJic
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 13:59
Citipointe Live - Forgiver

http://www.youtube.com/watch?v=9OixME1__QM
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 14:14
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 14:14:28Citipointe Live - Forgiver

Forgiver
I'm lost within Your loving arms
My Saviour
Your love has made a way for me

Forgiver
You chose to die so i could live forever
Your love has made a way
Your love has made a way
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 14:15
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 14:15:20
De la: muza_ta, la data 2012-12-03 14:14:28Citipointe Live - Forgiver

Forgiver
I'm lost within Your loving arms
My Saviour
Your love has made a way for me

Forgiver
You chose to die so i could live forever
Your love has made a way
Your love has made a way

I hear your voice
Like a gentle whisper
It's got in the way

[verse2]
Each time I fall
I know You'll be there
To pull me through

[prechorus]
I won't forget
The sacrifice You made
I will not turn away
muza_ta
Postat pe 3 Decembrie 2012 14:16
The Temper Trap - Dreams

http://www.youtube.com/watch?v=4NmtOG3fjnk
muza_ta
Postat pe 4 Decembrie 2012 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NOU! Produse naturiste 1 De la: nca 9 Aprilie 2012 15:28
electrostimulator quelle 3 De la: yumalai 20 Iunie 2009 06:18
Scrie ce gandesti 143 De la: INTELIGENTUL- 31 Ianuarie 2015 22:07
Scoala de soferi 52 De la: yumalai 21 Ianuarie 2010 16:21
Lucruri pe care Microsoft nu le poate explica..... 16 De la: karmen21 8 Ianuarie 2009 16:16