Setari Cookie-uri

cum sa trec peste ce a facut?

sunt cu un tip de 2 ani de zile.am stat in tot acest timp in spania.anul trecut a trebuit sa plec in tara.in tot acest timp am tinut legatura pe mess cu el.intr o seara,i am spus ca vreau sa ma duc si eu la o prietena sa dorm la ea.nu m a crezut,spunand ca eu sigur ies cu vreun tip.ne am certat ceva timp,el spunand ca daca plec va face si el acelasi lucru.nu l am crezut si eu am plecat.a doua zi am aflat ca intra devar crezand ca eu am iesit cu un tip.si a petrecut si el noaptea cu una,fara a ajunge la nimic in plus decat o noapte in discoteca si saruturi acasa si in camera noastra.a spus ca a facut asta din razbunare.ca nu a fost mai mult intre ei sunt sigura,am surse sigure ca nu a fost mai mult,dar merita sa l iert?sa trec peste doar ca a fost o razbunare?inainte sa ma duc la el in spania,i am spus ca am fost la fostul meu iubit sa ma consult cu el daca e bn sa plec in spania sau nu,nu aveam incredere in altcineva decat in el.si de asta a crezut actualul ca eu ma voi duce tot la el.ce ma sfatutiti sa fac?de iubit ma iubeste la nebunie ,acum suntem impreuna,e totul normal si vad ca face tot posibilul sa mearga bine si mi a cerut iertare in fel si chip,jurandu mi ca a fost prima si ultima data si ca atunci simtea nevoia sa se razbune ca era ranit rau,ca l am lasat de izbeliste sa plec la prietena mea.
georgya29
Postat pe 1 Iulie 2012 23:05
De la: georgya29, la data 2012-07-01 23:05:28sunt cu un tip de 2 ani de zile.am stat in tot acest timp in spania.anul trecut a trebuit sa plec in tara.in tot acest timp am tinut legatura pe mess cu el.intr o seara,i am spus ca vreau sa ma duc si eu la o prietena sa dorm la ea.nu m a crezut,spunand ca eu sigur ies cu vreun tip.ne am certat ceva timp,el spunand ca daca plec va face si el acelasi lucru.nu l am crezut si eu am plecat.a doua zi am aflat ca intra devar crezand ca eu am iesit cu un tip.si a petrecut si el noaptea cu una,fara a ajunge la nimic in plus decat o noapte in discoteca si saruturi acasa si in camera noastra.a spus ca a facut asta din razbunare.ca nu a fost mai mult intre ei sunt sigura,am surse sigure ca nu a fost mai mult,dar merita sa l iert?sa trec peste doar ca a fost o razbunare?inainte sa ma duc la el in spania,i am spus ca am fost la fostul meu iubit sa ma consult cu el daca e bn sa plec in spania sau nu,nu aveam incredere in altcineva decat in el.si de asta a crezut actualul ca eu ma voi duce tot la el.ce ma sfatutiti sa fac?de iubit ma iubeste la nebunie ,acum suntem impreuna,e totul normal si vad ca face tot posibilul sa mearga bine si mi a cerut iertare in fel si chip,jurandu mi ca a fost prima si ultima data si ca atunci simtea nevoia sa se razbune ca era ranit rau,ca l am lasat de izbeliste sa plec la prietena mea.
.ma chinui de 1 an sa trec peste asta si nu pot,desi stiu ca ma iubeste,dar nu pot,parca s a format o bariera intre mine si el din partea mea.
georgya29
Postat pe 1 Iulie 2012 23:07
picard-jean-luc
Postat pe 1 Iulie 2012 23:08
daca nu poti sa treci atunci lasal si nu te mai complace
kudika_10590
Postat pe 1 Iulie 2012 23:28
Greu o sa reusiti sa o duceti la capat,pt ca unul din voi o sa cedeze la urma.El este prea impulsiv si vrea sa-ti controleze viata pas cu pas,chiar daca nu recunoaste acest lucru.Crezi ca vei rezista mereu sa-i dai explicatii si sa nu fi crezuta chiar daca spui adevarul de fiecare data.Da, il iubesti,poate chiar si el pe tine,dar pe cine iubesti nu faci sa sufere.Nu stiu cat vei rezista in asemenea conditii!
Titanika
Postat pe 2 Iulie 2012 00:02
De la: georgya29, la data 2012-07-01 23:05:28sunt cu un tip de 2 ani de zile.am stat in tot acest timp in spania.anul trecut a trebuit sa plec in tara.in tot acest timp am tinut legatura pe mess cu el.intr o seara,i am spus ca vreau sa ma duc si eu la o prietena sa dorm la ea.nu m a crezut,spunand ca eu sigur ies cu vreun tip.ne am certat ceva timp,el spunand ca daca plec va face si el acelasi lucru.nu l am crezut si eu am plecat.a doua zi am aflat ca intra devar crezand ca eu am iesit cu un tip.si a petrecut si el noaptea cu una,fara a ajunge la nimic in plus decat o noapte in discoteca si saruturi acasa si in camera noastra.a spus ca a facut asta din razbunare.ca nu a fost mai mult intre ei sunt sigura,am surse sigure ca nu a fost mai mult,dar merita sa l iert?sa trec peste doar ca a fost o razbunare?inainte sa ma duc la el in spania,i am spus ca am fost la fostul meu iubit sa ma consult cu el daca e bn sa plec in spania sau nu,nu aveam incredere in altcineva decat in el.si de asta a crezut actualul ca eu ma voi duce tot la el.ce ma sfatutiti sa fac?de iubit ma iubeste la nebunie ,acum suntem impreuna,e totul normal si vad ca face tot posibilul sa mearga bine si mi a cerut iertare in fel si chip,jurandu mi ca a fost prima si ultima data si ca atunci simtea nevoia sa se razbune ca era ranit rau,ca l am lasat de izbeliste sa plec la prietena mea.

Asta nu e razbunare,el cauta motiv de mult sa incerce ceva nou,si cand i-ai spus ca dormi la o prietena i s-a aprins beculetul.Tu stii sentimentele tale...doua variante iarta si uita,sau mergi mai departe fara el
Florentyna_Abravanel_1
Postat pe 2 Iulie 2012 00:55

Remarc ca, in interiorul tau, deja ai luat o decizie si i-ai gasit lui circumstante atenuante, luand toata vina asupra ta.

Parerea mea e ca gresesti adoptand acest comportament, deoarece o relatie solida se bazeaza pe incredere reciproca, el insa nu ti-a acordat incredere, ci din contra, a avut o tentativa de a se culca cu o alta femeie ca sa se razbune pe tine, ceea ce mi se pare foarte imatur si josnic din partea lui. Nu mi se pare deloc ok ca da vina pe tine pentru greselile lui, iar tu accepti lucrul acesta. Nu mi se pare deloc ok ca-ti cere sa-i acorzi atentie totala si se supara foc cand incerci sa-ti ingrijesti si relatiile de prietenie. Faci foarte rau ca-i permiti toate lucrurile acestea, dar in fine e viata ta.

Eu propun sa mai analizezi inca odata intreaga situatie si incerci sa gandesti obiectiv, si nu subiectiv, sirul de evenimente si reactiile fiecaruia dintre voi doi.
kudika_10817
Postat pe 2 Iulie 2012 11:33
De la: georgya29, la data 2012-07-01 23:07:38
.ma chinui de 1 an sa trec peste asta si nu pot,desi stiu ca ma iubeste,dar nu pot,parca s a format o bariera intre mine si el din partea mea.

Normal, pentru ca ti-a inselat increderea, dar si pentru ca te doare ca nu te crede, desi tu ii spui adevarul.
kudika_10817
Postat pe 2 Iulie 2012 11:36
De la: georgya29, la data 2012-07-01 23:05:28sunt cu un tip de 2 ani de zile.am stat in tot acest timp in spania.anul trecut a trebuit sa plec in tara....

Daca te-ar fi iubit cu adevarat,ar fi avut incredere in tine si nu s-ar fi dus cu alta femeie,asta sa iti fie clar!!!Crezi in povestile ,pe care ti le indruga?
Te iubeste la nebunie????????Nimic mai fals!!!Atunci cand iubesti,nu poti sa inseli,,,,,pur si simplu,nu poti sa o faci!!!!!Partea aceasta,,legata de razbunare,este total nepotrivita intr-o relatie de iubire!!!Nici gelozia excesiva,nu o poate motiva ,intr-atat incat sa il impinga la asemenea gest!!Cum ai sa procedezi,in viitor, in situatia in care va trebui sa mai innoptezi in alta parte?????????Va rabufni, in tradari, de fiecare data?Ai discutat, aceste aspecte, cu prietenul tau,in viata,pot aparea fel si fel de ipostaze,carora va trebui sa le faci fata??Si iti mai dau un sfat,,trecutul tau,cu relatiile respective,nu-l mai afisa in relatia actuala,nu vei face decat sa starnesti accese de gelozie nejustificata!!Inima ce iti spune?????
MissRainbow
Postat pe 2 Iulie 2012 12:02
Mie una mi se pare stupid ba mai mult imatur si ..... sa faci din razbunare lucruri de genu..Acum daca ai de gand sa accepti ca de fiecare data cand esti departe de el trebuie sa-i dai raportul in asa fel incat sa poata verifica ca tu faci ceea ce spui si sa risti sa-ti faca faze stupide cum a fost cea de fata go ahead Eu una zic sa te gandesti mai bine pe ce este bazata o relatie
DefineDefiance
Postat pe 2 Iulie 2012 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pff ..probleme cu parul!!! 3 De la: kudika_14576 8 Ianuarie 2013 12:36
varice!!! 5 De la: Lupu_Andreea_Raluca 12 Iunie 2012 22:41
kanamicina penis 64 De la: kudika_971569 30 Aprilie 2021 00:00
Intrebare pentru barbati 95 De la: marco918 14 Mai 2011 12:40
s-a intamplat in 23 martie.... 10 De la: rashela 15 Aprilie 2011 07:11