Mai multe
|
Buna ziua, Sper sa primesc din partea voastra niste raspunsuri la o problema care ma framanata. Am ciclu neregulat de la inceputuri, dar intotdeana mi-a venit mai devreme de 28 de zile. Nu si de data asta, cand a intarziat. Am fost convinsa ca sunt insarcinata. Am facut un test de sarcina, dar cred ca era prea devreme si nici nu l-am facut de dimineata. Dupa cinci zile de intarziere, am avut o cearta mai aprinsa cu iubitul meu, chiar foarte aprinsa. La vreo ora dupa asta, am inceput sa am dureri mari de burta si spate, iar a doua zi de dimineata m-am trezit cu niste dureri groaznice si bineinteles, mi-a venit ciclu. Indiferent cate pastile am luat, durerile nu cedeaza. Culoarea este ca rosu intens, dar durererile sunt cu mult mai mari... S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare? Sa fi fost doar o intarziere nevinovata? Ma chinuie gandul ca as fii fost insarcinata si cearta aceea mi-a facut rau... MULTMUMESC ANTICIPAT! |
|
Postat pe 22 Iulie 2012 13:41 |
|---|
De la: , la data 2012-07-22 13:41:37Buna ziua, Draga mea,este adevarat faptul ,ca in anumite conditii de stres,organismul uman se resimte,dar ,in cazul tau,nu are nicio legatura cu ceea ce ti se intampla in acest moment. Ai alte probleme ginecologice? Durerile sunt normale,chiar daca se prezinta accentuat.In acest moment,nu ai de facut decat sa astepti sa se termine menstra,dupa care ,prezinta-te la medicul ginecolog,in vederea reglementarii regularitatii ciclului menstrual!!!Trebuie depistate cauzele,care stau la baza acestei nemultumiri,durerile sunt strans legate de aceasta!!
|
|
MissRainbow Postat pe 22 Iulie 2012 14:38 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sarcina si vitaminele | 36 | De la: kudika_973629 24 Noiembrie 2014 12:23 |
| HELP!!!!!AUTOR!!!!!(LA MISTO)!!!!!!!!!!! | 85 | De la: Frankie_Zuzu 2 Iulie 2009 17:09 |
| Testele de sarcina si menstruatia peste sarcina | 14 | De la: Frankie_Zuzu 2 Iulie 2009 17:07 |
|
|
||
| sa raspunda doar cine stie sigur.. | 37 | De la: anastas 27 Februarie 2010 13:29 |
| Sunt insarcinata?Am sterilet de 4 ani,dar am inteles ca multe femei au ramas chiar si-asa insarcinate | 2 | De la: kudika_973629 24 Noiembrie 2014 12:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.