Setari Cookie-uri

Linoleum - pentru un dormitor confortabil si armonios

Linoleum – noua generatie de pardoseli de design
Linoleum este o pardoseala de vis, iar acolo unde cerintele de design, functionalitate si utilitate sunt foarte mari, linoleumul ofera inspiratie. Astfel, in colectia de pardoseli de design Windmöller se regasesc o varietate de decoruri care sunt special creeate pentru diferitele amenajari interioare.
Dormitorul - o oaza de bunastare si relaxare
In dormitor ne reincarcam fortele pentru a ne intari fizicul si psihicul. Somnul este cea mai buna sursa de a ne reincarca “bateriile”. Iar, mai ales in dormitor caracteristicile unei pardoseli sunt de o importanta ridicata. Linoleum de design Windmöller este special recomandat, pentru ca este o pardoseala naturala, fiind produs exclusiv din resurse regenerabile: ulei de in, pluta, faina de lemn si rasini naturale, care sunt aplicate pe un suport din iuta. Toate aceste componente acestui linoleum de la Windmöller, de asemenea, asigura un climat interior bun si confera o atmosfera sanatoasa si confortabila.
Avantaje practice – linoleum Windmöller
Pentru a va simti bine in dormitorul dvs. linoleumul va ofera si anumite avantaje practice: foarte silentios, anti-static, placut si cald la atingere, flexibil si confortabil, robust si durabil, usor de intretinut fiind rezistent la umiditate (se poate monta chiar si in baie sau bucatarie!). Datorita proprietatilor sale inerte de igiena, linoleumul este ideal pentru toate dormitoarele, dar de asemenea este ideal pentru toate celelalte spatii de locuit din case si vile. Doar cu o carpa umeda va puteti pastra fiecare camera curate si fara praf!
Stiluri si design, materiale, pardoseli, culori si decoruri
Acum, dormitoarele sunt amenajate in diferite stiluri, cu design deosebit, si combinatie de materiale inovatoare si culori frumoase. La fel de diversa este si colectia de linoleum Windmöller.
Designline Connect Laguna: decor cu optica de lemn de vis, cu decoruri de lemn exotice, nobile sau moderne. O solutie perfecta pentru orice dormitor sau oricare spatiu din locuinta dvs.
Designline Connect Bacana: cu diferite decoruri de lemn este solutia perfecta pentru uz comercial.
Acest linoleum Windmöller este adecvat si zonelor umede (baie sau bucatarie)! Montat corect (se monteaza in sistem click) si bine intretinut un linoleum are o durata de viata de peste 30 ani. Asadar, pretul de cumparare usor mai ridicat este compensat in timp!


constructii24
Postat pe 7 August 2012 09:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
decoratiuni in stil african 22 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:28
Curs Furoshiki 1 De la: KONISKA 16 Decembrie 2008 09:04
Cadou pentru sotie 5 De la: condo_2009 3 Martie 2010 10:26
Decoratiuni pentru casa 2 De la: rannia08 11 Decembrie 2010 00:42
piatra cubica sau piscoturi de beton 19 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:40