Setari Cookie-uri

cu cortul la mare

camping s nu mai este nici pe departe ce a fost prin anii 2008-2010-. a devenit extrem de scump iar serviciile au scazut considerabil.in ultimii 7 ani am fost de 6 ori cu cortul la camping s. in 2012 am fost in perioada 2 - 10 august si in mod sigur a fost ultima vacanta petrecuta aici.nu am mai gasit apa calda decit la toaletele din fata ,aproape toate dusurile si wc-urile aveau usile defecte,miros urit la grupurile sociale,mincarea la terasa usor indoielnica(am mincat acolo doar in primele 2 zile) plaja nu a fost curatata nici o data in aceasta perioada ,am avut noroc de plaja de alaturi de la regia arena unde se cernea nisipul in fiecare seara . de altfel cam jumatate din clientii de la camping s mergeam pe plaja de la arena spre disperarea celor de la camp. s care incercau sa ne convinga sa folosim sezlongurile si umbrelele de pe plaja lor care erau scumpe dar de o calitate mult mai inferioara . mai este si problema cu somnul de noapte. poti dormi doar luni si marti .miercuri si joi am avut karaoke si disco dj pe plaja linga arena regia care se aude cam prea tare iar in weeckend pur si simplu vibreaza corturile de la discoteca in aer liber de la arena regia. in mod sigur nu au ce cauta copii acolo. citiva au plecat chiar in toiul noptii din cauza galagiei care te inebuneste pur si simplu.
pentru 2 pers. +cort + pavilion (in fiecare seara numarau pavilioanele , cum aparea unul cum il puneau la plata,15 lei pe zi ),+auto + curent = 85 lei pe zi.
cam prea scump pentru campare. am gasit camera la pensiune cu aer cond., apa calda, gratar acces la bucatarie si masina de spalat si loc de parcare cu 70 lei negociabil in functie de nr, de zile inchiriate, in aceeasi perioada in mamaia si in navodari la doar citeva sute de metri de plaja.
am incercat sa discut cu patronul situatia dar acesta cam arogant mi-a spus scurt ca astea sunt preturile si regulile si ca daca nu im-i place ............dupa care ne-a intors spatele.( mai eram cu doi clienti de la camping)
pe scurt de la anul schimb campingul sau caut o pensiune,
am gasit camping in mamaia unde curentul se plateste in functie de cit consumi , totul e mai ieftin si mai de calitate, m-ar fi costat numai 50 de lei pe zi. i-mi aduc aminte cu mare placere de vacantele petrecute la camping s si i-mi pare rau ca nu voi mai veni pe aici.
august 2012 puiuT
Gymy_Suy_1
Postat pe 11 August 2012 23:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voucher Praga 2 persoane ptr 3 nopti cu dmipensiune 1 De la: Nicolle23 7 Iunie 2012 08:34
Bucovina, tinutul manastirilor:all inclusiv 2 De la: rox_rbz 29 Aprilie 2012 20:36
REVELION 2013 26 De la: carmen_natural 7 Decembrie 2013 18:37
Cipru-o minunata insula!!! 1 De la: kudika518031 4 Aprilie 2012 16:32
aloe slim day&night 14 De la: Simona_Popovici_1 15 August 2013 10:17