Setari Cookie-uri

Impresii ghid DAN TOMA CRETU

O excursie de vis MEXIC - BELIZE- GUATEMALA - HONDURAS ,
"Pe urmele mayasilor" a fost un circuit de neuitat, felicitari agentiei pentru faptul ca a ales un traseu ce a cuprin o gama larga de interese: - cultura prehispanica, etapa coloniala, dimensiunea etnografica indigena
- sejur odihnitor la Acapulco si Cancun
alternand cu deplasari mai aventuroase in caninul Sumidero sau pe un rau tropical in jungla pentru a ajunge la situl Lamanai din Belize
-si nu in ultimul rand componenta spirituala cu vizite la sanctuarul Maicii Domnului din Guadalupe si a altor catedrale din traseul Mexic Belize, Guatemala.
La toate acestea s-a adaugat faptul ca am avut parte de un ghid care se numeste DAN TOMA CRETU fara de care excursia nu ar fi fost exceptionala.
Daca la plecare eram foarte dezamagita, deoarece aflasem de pe un site (iTurism) numai lucruri rele despre d.l CRETU, acum la intoarcere parerea mea este ca acele persoane care il critia (au fost si la noi in grup) au gresit in alegerea genului de excursie.
Am apreciat la dansul bogata documentare, diversitatea informatiilor, flexibilitate in organizarea programului (la un traseu asa lung mai intervine si neprevazutu) reusind sa ne prezinte toate obiectivele turistice importante din orasele prin care treceam sau cele in care innoptam, chiar daca nu erau trecute in program. Avea dorinta sincera de a satisface nevoile atat de fluctuante ale turistilor cu calm, tact si plin de solicitudine.Un adevarat profesionist. Nu in ultimul rand amintesc si ghizii locali al calor professionalism ii recomanda si pentu urmatoarele excursii pe care agentia le organizeaza.
Felicitari tuturor
kudika349287_novi
Postat pe 15 Noiembrie 2012 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o mica problema 69 De la: carmen_natural 18 Februarie 2012 14:08
Profita si tu de oportunitatile ORIFLAME 1 De la: kudika_30447 26 Februarie 2013 09:44
aloe slim day&night 14 De la: Simona_Popovici_1 15 August 2013 10:17
Avion Japonia 1 De la: parvulescu_dan 13 Noiembrie 2010 21:48
Grecia - Ghid turistic (totul despre Grecia intr-un singur loc) 2 De la: 29 Octombrie 2013 16:43