Mai multe
|
Scriu aceste randuri in speranta ca poate cei care le vor citi ma pot ajuta cu un sfat sau o trimitere undeva sau ce as putea sa fac in aceasta situatie: De ce cred ca este ceva pentru ca toate evenimentele se intampla pe parte barbatesca dinspre mama. Bunicul meu dinspre mama a decedat pana la 35 ani dintr-o infectie in luna iunie (pe atunci nu exista penicilina) Fratele meu a decedat din accident ( electrocutat) avea 32 ani si in aceeas luna cu bunicul. Eu am 2 baieti din care :cel mare (23 ani) e foarte sensibil-asta de cand era mic- incat daca se loveste sau aude pe cineva vorbind de accidente , aude un zgomot in urechi i se intuneca in fata ochilor si i se face rau pierzandu-si cunostiinta-asta daca nu e apa in apropiere sa se stropeasca sa-si revina; cel mic care credeam ca este sanatos are 21 de ani si de curand am descoperit ca are nevoie de o operatie la rinichi care costa intre 68-92 mil lei- implant de stent sau operatie-altfel va ajunge la dializa in cativa ani . Ce credeti ca este blestem de familie ,o pura intamplare sau soarta? |
||
|
MIMI1958 Postat pe 7 Septembrie 2012 12:44 |
||
|---|---|---|
mimi,imi pare rau ca treci prin asemenea traume .Ce s-a intamplat din pacate bunicului tau nu e blestem .a fost cum spuneai tu o infectie pe vremea aceea din pacate fatala. Faptul ca fratele tau a suferit acel accident din pacate in aceasi zi cu a bunicului eu cred ca e o simpla si trista coincidenta. Incearca sa nu te gandesti la blesteme si alte treburi de genul asta,incearca sa fi tare pentru copii tai,e greu mai ales cand ii sti bolnavi dar nu te ajuta cu nimic aceste ganduri.E normal sa incerci sa gasesti explicatii situatiei tale,la urma urmei toti cand ni se intampla ceva tragic sau rau....ne intrebam "de ce eu". Doamne ajuta sa ti se faca bine baietii
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 7 Septembrie 2012 13:01 |
||
|
N are nicio legatura infectia lu' bunicu de acu 70 -80de ani cand nu erau medicamente cu pb de sanatate ale copilului. Traiesti in secolul 21, nu te mai gandi la blesteme si vraji, du te cu copiii la medic periodic pt control preventiv. Si nu mai gandi si vb despre lucruri negative si complicate, ca atragi lucrurile neplacute. Fii optimista ca tratamentul ca fi bun si baiatul se va face bine repede ! |
||
|
|
||
|
kudika052198 Postat pe 9 Septembrie 2012 12:17 |
||
De la: kudika052198, la data 2012-09-09 12:17:57N are nicio legatura infectia lu' bunicu de acu 70 -80de ani cand nu erau medicamente cu pb de sanatate ale copilului. Depinde ce medic alege dar desi suntem in sec 21 sunt eu unul cred ca exista probleme de karma vraji si blesteme.Si asta e ca si curentu din priza daca nu il vezi nu insemna ca nu exista dar daca pui mana....ori va fi pt ultima data sau te convingi ca exista. |
||
|
suraj39arun Postat pe 9 Septembrie 2012 20:09 |
||
|
multumsc de incurajari Sa va dea Dumnezeu sanatate si rugati-va si pentru mine atunci cand va amintiti Eu ma rog pentru toti copii bolnavi. Sanatate va doresc la toti care mi-au raspuns! |
||
|
MIMI1958 Postat pe 9 Septembrie 2012 20:16 |
||
De la: MIMI1958, la data 2012-09-07 12:44:45Scriu aceste randuri in speranta ca poate cei care le vor citi ma pot ajuta cu un sfat sau o trimitere undeva sau ce as putea sa fac in aceasta situatie: Lasand la o parte rolul Medicinei,exemplificat in anii de demult si in prezent,,caz in care trebuie sa te asiguri de buna sanatate a membrilor familiei tale,,pot afirma ca ,eu,una,cred in savarsirea destinului,asa cum a fost stabilit de la inceputuri!!!Problemele fiilor tai,,sunt incercari pentru tine si familia ta,cu rolul de a va intari credinta si de a va spori comuniunea familiala,,caci,,numai in fata primejdiilor,,se vede trainicia unei familii,nicidecum la bine!!!Ingrijeste-ti copiii,tine legatura cu medicul de familie si totul se va rezolva multumitor!!!Cu alte cuvinte,,poarta-ti crucea cu demnitate!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Septembrie 2012 20:21 |
||
De la: MIMI1958, la data 2012-09-09 20:16:41multumsc de incurajari e posibil sa fie vreun blestem dar mai repede cred ca gandurile tale negative sunt mai periculoase Fa ceva concret: cheama un popa sa analizeze situatia , da 100 de milioane la operatie daca doar atat e, si fi mai optimista
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Septembrie 2012 20:47 |
||
De la: kudika052198, la data 2012-09-09 12:17:57N are nicio legatura infectia lu' bunicu de acu 70 -80de ani cand nu erau medicamente cu pb de sanatate ale copilului. asa zic si eu! cine gandeste negativ are parte de probleme
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Septembrie 2012 20:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Help !!! | 4 | De la: Elena_ea 27 Februarie 2013 15:27 |
| Vreau sa ma ingras | 20 | De la: kudika_nikole 3 Ianuarie 2012 20:06 |
| lentile de contact | 4 | De la: kudika075700 26 Iunie 2012 13:19 |
|
|
||
| ozonoterapie ? | 4 | De la: kudika50ani 12 Iulie 2013 16:27 |
| Viata sexuala dupa conizatie | 1 | De la: kudika_998448 25 Decembrie 2015 09:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.