grup dezvoltare personala

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Ioana_Flavia_1 Avatarul lui Ioana_Flavia_1

2 mesaje
Membru din: 11/09/2012

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) in colaborare cu centrul Psiho Blue Timisoara organizeaza in Timisoara grup de dezvoltare personala acreditat COPSI (modalitatea: psihoterapie integrativa) incepand cu 10-11 noiembrie 2012.

Pot participa persoane aflate in formare in diverse modalitati de psihoterapie (va rugam intrebati coordonatorul grupului dvs daca asociatia la care va aflati in formare recunoaste orele de formare parcurse in cadrul ACCPI), psihologi, medici, asistenti sociali, si alte persoane interesate.

Grupul este coordonat de dr. Oana Maria Popescu, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapie integrativa.


Tematica grupului de dezvoltare personala: MODUL 1. Calitatile psihoterapeutului; MODUL 2. Succesul si esecul in psihoterapie; MODUL 3. Valorile psihoterapeutului. Nevoile psihologice fundamentale; MODUL 4. Inteligenta emotionala si utilizarea creativitatii; MODUL 5. Gestionarea timpului; MODUL 6. Gestionarea stres-ului si gestionarea schimbarii; MODUL 7. Imaginea de sine, stima de sine si imaginea corporala; MODUL 8. Rusinea, disocierea si relatia terapeutica; MODUL 9. Dragostea si atasamentul; MODUL 10. Increderea in sine a psihoterapeutului si succesul psihoterapiei; MODUL 11. Transferul si contratransferul, jocurile psihologice si transpunerea; MODUL 12. Dezvoltarea personala si profesionala continua in psihoterapie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:
psih.ioana.muscoi@gmail.com
sau la tel
0721517672

Raporteaza abuz de limbaj