Setari Cookie-uri

Nu-mi mai raspunde nu ma mai suna

Ne-am certat acum aproximariv 2 luni .Ma chinuia cu presupunerea lui ca eu poate il insel,ca sigur stau pe net pe vreun site de socializare sau ca am si alte id-uri etc.fara sa fie reala aceasta presupunere a lui sau macar sa-i fi dat vreodata un motiv.Mi-am iesit din fire tot explicandu-i ca nu-i asa,am iesit din masina si i-am trantit portiera plecand.Nu l-am sunat in ziua aceea ,dar a doua zi l-am sunat si nu mi-a raspuns.I-am mai trimis cateva mesaje in care ii ceream sa spuna ce se intampla ,ce are insa dupa cam 4 zile de la acea cearta mia trimis un mesaj in care imi scria ca nu vrea sa ma mai vada sau sa ma auda si sa-nteleg ca totul s-a terminat.De-atunci nu mai da niciun semn,nu-l inteleg.Eu acum aprox 1 an am facut o tampenie dintr-o mica gelozia.El a pastrat in lista lui de messenger id-ul unei femei cu care vorbise foarte mult in trecut, insa nu o vazuse in realitate.Datorita curiozitatii si a faptului ca eram intrigata ca o pastreaza in lista(era singura femeie ,in afara de mine din lista lui)am facut un id de messenger, am adaugat-o si am vb in numele lui ,mi-a trimis si doua poze femeia .In fine,ideea este ca m-am convins ca nu era nimic intre ei si ca gresisem.I-am spus toata povestea asta cu mult inainte de a ne certa si mi-am cerut iertare,insa nu stiu daca si asta este un motiv pentru ca nu a dat asta de-nteles.
Eu am 32 ani iar el are 52,suntem de 2 ani jumate in aceasta relatie si chiar am inceput sa-l iubesc mult,fara macar sa gandesc la alt barbat.El este divortat de sotie.In acesti 2 ani nu am locuit impreuna.
Va cer sfaturi,pareri pentru ca mi-e foarte foarte greu,sufar mult din cauza asta.Nu-mi da niciun semn.As vrea sa stiu ce atitudine sa adopt,nu-l inteleg de ce nu vrea sa-mi spuna verbal motivul concret,chiar daca a dorit ruptura relatiei trebuia sa vorbim chiar si ptr.ultima data
0
kudika_17048
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:05
De la: kudika_17048, la data 2012-09-27 11:05:50 Ne-am certat acum aproximariv 2 luni .Ma chinuia cu presupunerea lui ca eu poate il insel,ca sigur stau pe net pe vreun site de socializare sau ca am si alte id-uri etc.fara sa fie reala aceasta presupunere a lui sau macar sa-i fi dat vreodata un motiv.Mi-am iesit din fire tot explicandu-i ca nu-i asa,am iesit din masina si i-am trantit portiera plecand.Nu l-am sunat in ziua aceea ,dar a doua zi l-am sunat si nu mi-a raspuns.I-am mai trimis cateva mesaje in care ii ceream sa spuna ce se intampla ,ce are insa dupa cam 4 zile de la acea cearta mia trimis un mesaj in care imi scria ca nu vrea sa ma mai vada sau sa ma auda si sa-nteleg ca totul s-a terminat.De-atunci nu mai da niciun semn,nu-l inteleg.Eu acum aprox 1 an am facut o tampenie dintr-o mica gelozia.El a pastrat in lista lui de messenger id-ul unei femei cu care vorbise foarte mult in trecut, insa nu o vazuse in realitate.Datorita curiozitatii si a faptului ca eram intrigata ca o pastreaza in lista(era singura femeie ,in afara de mine din lista lui)am facut un id de messenger, am adaugat-o si am vb in numele lui ,mi-a trimis si doua poze femeia .In fine,ideea este ca m-am convins ca nu era nimic intre ei si ca gresisem.I-am spus toata povestea asta cu mult inainte de a ne certa si mi-am cerut iertare,insa nu stiu daca si asta este un motiv pentru ca nu a dat asta de-nteles.
Eu am 32 ani iar el are 52,suntem de 2 ani jumate in aceasta relatie si chiar am inceput sa-l iubesc mult,fara macar sa gandesc la alt barbat.El este divortat de sotie.In acesti 2 ani nu am locuit impreuna.
Va cer sfaturi,pareri pentru ca mi-e foarte foarte greu,sufar mult din cauza asta.Nu-mi da niciun semn.As vrea sa stiu ce atitudine sa adopt,nu-l inteleg de ce nu vrea sa-mi spuna verbal motivul concret,chiar daca a dorit ruptura relatiei trebuia sa vorbim chiar si ptr.ultima data
0

de ce tragi de el?mai fata ,nu mai vrea lasa-l in pace ...cu ce te ajuta oare daca-ti spune motivele?
da-i inainte si vezi-ti de viata ...ai doar 32 ani ...
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:15
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-27 11:15:41
De la: kudika_17048, la data 2012-09-27 11:05:50 Ne-am certat acum aproximariv 2 luni .Ma chinuia cu presupunerea lui ca eu poate il insel,ca sigur stau pe net pe vreun site de socializare sau ca am si alte id-uri etc.fara sa fie reala aceasta presupunere a lui sau macar sa-i fi dat vreodata un motiv.Mi-am iesit din fire tot explicandu-i ca nu-i asa,am iesit din masina si i-am trantit portiera plecand.Nu l-am sunat in ziua aceea ,dar a doua zi l-am sunat si nu mi-a raspuns.I-am mai trimis cateva mesaje in care ii ceream sa spuna ce se intampla ,ce are insa dupa cam 4 zile de la acea cearta mia trimis un mesaj in care imi scria ca nu vrea sa ma mai vada sau sa ma auda si sa-nteleg ca totul s-a terminat.De-atunci nu mai da niciun semn,nu-l inteleg.Eu acum aprox 1 an am facut o tampenie dintr-o mica gelozia.El a pastrat in lista lui de messenger id-ul unei femei cu care vorbise foarte mult in trecut, insa nu o vazuse in realitate.Datorita curiozitatii si a faptului ca eram intrigata ca o pastreaza in lista(era singura femeie ,in afara de mine din lista lui)am facut un id de messenger, am adaugat-o si am vb in numele lui ,mi-a trimis si doua poze femeia .In fine,ideea este ca m-am convins ca nu era nimic intre ei si ca gresisem.I-am spus toata povestea asta cu mult inainte de a ne certa si mi-am cerut iertare,insa nu stiu daca si asta este un motiv pentru ca nu a dat asta de-nteles.
0

de ce tragi de el?mai fata ,nu mai vrea lasa-l in pace ...cu ce te ajuta oare daca-ti spune motivele?
da-i inainte si vezi-ti de viata ...ai doar 32 ani ...

...iar el este prea "bosorog"pentru tine! Gelozia si suspiciunile lui de-a lungul relatiei voastre, cred ca te-au intoxicat...Stii ca este un proverb care nu degeaba zice ca "Hotului ii este frica de hot"..cum vine asta, o relatie de 2 ani de zile, fiecare locuind la casa lui...nu erati in acelasi oras, in aceiasi tara...?Parerea mea este ca doar te-a folosit pe post de manta de vreme rea, iar acum ti-a cautat "nod in papura" ...probabil a gasit una si mai tanara decat tine intre timp!
rondina
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:26
rondi tu ai complectat perfect la 50 de ani tu astia-s versati rau
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:29
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-27 11:29:56rondi tu ai complectat perfect la 50 de ani tu astia-s versati rau

versati si nesatuli...vesnic flamanzi dupa "cruditati" .... Va realiza si ea asta...intr-un final!
rondina
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:32
De la: rondina, la data 2012-09-27 11:32:47
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-27 11:29:56rondi tu ai complectat perfect la 50 de ani tu astia-s versati rau

versati si nesatuli...vesnic flamanzi dupa "cruditati" .... Va realiza si ea asta...intr-un final!

flamanzenia asta a lor vine de undeva din interioru scafarliei bietii simt ca deja nu mai au o varsta si e musai si imperios necesar sa-si deminstreze ca inca mai sunt capabili....si atunci cum altfel decat ducand de nasuc pe bietele naive
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:36
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-27 11:36:33

flamanzenia asta a lor vine de undeva din interioru scafarliei bietii simt ca deja nu mai au o varsta si e musai si imperios necesar sa-si deminstreze ca inca mai sunt capabili....si atunci cum altfel decat ducand de nasuc pe bietele naive

...si le place senzatia cand isi infig "proteza" in carnea tare si tanara...
rondina
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:38
De la: rondina, la data 2012-09-27 11:38:55

dute-n purici amu eram cu mancare in gura cand citeam ce ai scris si mi-am imaginat un pahar de sticla transparent cu niste dinti in el
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:40
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-27 11:40:55
De la: rondina, la data 2012-09-27 11:38:55

dute-n purici amu eram cu mancare in gura cand citeam ce ai scris si mi-am imaginat un pahar de sticla transparent cu niste dinti in el

sorryyyyy...
rondina
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:47
De la: rondina, la data 2012-09-27 11:47:22
sorryyyyy...

nu-i stres mi-o trecut
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 11:51

Chiar si asta putea sa-mi spuna ..nu sa fuga,cu toate ca el era cel umbla dupa mine si insista,a ajuns pana acolo ca m-a dus la o manastire sa-mi jure ca sunt singura femeie pe care a iubit-o cu adevarat ,ca nu a iubit pana la vasrta aceasta..etc,nuinteleg ce interes avea ,pe mine ma convinsese deja si chiar il iubeam.Insista pentru puritatea relatiei,ca eu daca gasesc pe altcineva sa-i spun..mereu imi spunea ca daca o sa-mi gasesc pe altul mai tanar si-l las!!!
Nu stiu ,nu-l mai inteleg.
kudika_17048
Postat pe 27 Septembrie 2012 12:20
De la: kudika_17048, la data 2012-09-27 12:20:24

Chiar si asta putea sa-mi spuna ..nu sa fuga,cu toate ca el era cel umbla dupa mine si insista,a ajuns pana acolo ca m-a dus la o manastire sa-mi jure ca sunt singura femeie pe care a iubit-o cu adevarat ,ca nu a iubit pana la vasrta aceasta..etc,nuinteleg ce interes avea ,pe mine ma convinsese deja si chiar il iubeam.Insista pentru puritatea relatiei,ca eu daca gasesc pe altcineva sa-i spun..mereu imi spunea ca daca o sa-mi gasesc pe altul mai tanar si-l las!!!
Nu stiu ,nu-l mai inteleg.

dadada texte ...si tu ai crezut.
ce interes avea?chiar vrei sa-ti zic? inca nu ti-ai dat seama ?
bai fata la varsta lui,tu ai fost o simpla prada usoara se pare........ hai ma fata revino-ti si da-l naibi nu-ti mai bate capu...vezi-ti de viata cauta si tu unu mai de varsta ta nu pensionari mai
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 12:27
barbatii sunt un rau necesar.:-)dar,dragii de ei,chiar niciodata nu se maturizeaza...astfel,din pubertate intra direct in andropauza...:-)))fara a face misto ci la modul foarte serios,omul nu stie ce vrea...stie,dar doar pentru el si doar pentru moment,caci viata este scurta si nu poate pierde vreo ocazie banuita prin alta parte.
realitatea este cruda,caci cred ca cei mai mare mincinosi la adresa noastra,suntem noi insine.din pacate.sau din fericire.wake up and go on living YOUR life,nu pe a lui!ps:si cine a zis vreodata ca viata e dreapta!?:-)))dar eu spun ca ti-a facut un mare bine.acum nu realizezi.dar vine si timpul acela.iar in ardeal e o vorba veche:"mare om de sama,de omenie...de nimic!"asa cum a plecat,asa a fost si relatie,asa-i este si caracterul.pierzi timpul despicand firul in patru.inutil.numai bine!
Mara_Moldovan_1
Postat pe 27 Octombrie 2012 01:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Afaceri cu produse BIO si NATURALE 1 De la: kudika372448 10 Mai 2011 10:29
BUNA ZIUA TUTUROR 21 De la: kiss_my_ass 6 Septembrie 2011 10:33
buna 22 De la: valy90 22 Februarie 2011 12:30
Sacrificiile in dragoste? oare care este iubirea adevarata? Voi doamnelor ce spuneti? 201 De la: kudika_21232 22 Mai 2013 17:43
costinesti e fain nu herculane 10 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:53