Setari Cookie-uri

Ajutor colon cu sange...

Va rog din suflet sa ma ajutati.Sotul meu are aceasta problema.O data la trei patru zile...sotul neu face scaun cu sange.I s-a facut colonoscopie si nu i s-a descoperit decat o inflamatie a mucoasei spunandu-i-se...ca asa este si nu au ce sa ii faca.
I s-au dat supozitoare...care ii fac bine atat timp cat le ia....dar nu ii merge bine.
Va rog daca cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare si stie vreun tratament...va rog sa-mi scrieti.
Multumesc mult.
healthy001005
Postat pe 28 Decembrie 2012 14:34
De la: healthy001005, la data 2012-12-28 14:34:28Va rog din suflet sa ma ajutati.Sotul meu are aceasta problema.O data la trei patru zile...sotul neu face scaun cu sange.I s-a facut colonoscopie si nu i s-a descoperit decat o inflamatie a mucoasei spunandu-i-se...ca asa este si nu au ce sa ii faca.
I s-au dat supozitoare...care ii fac bine atat timp cat le ia....dar nu ii merge bine.
Va rog daca cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare si stie vreun tratament...va rog sa-mi scrieti.
Multumesc mult.

in aceasi situatie a fost si prietenul meu.El s-a dus la medic ,i s-a dat supozitoare proctoglivenol erau parca...dar dupa ce a terminat tratamentul iar a sangerat.La el i-au gasit intr-un final hemoroizi interni..acu e ok.
sanatate sotului,mai mergeti la inca un medic ,mai multe pareri nu strica
alandalaportocala
Postat pe 28 Decembrie 2012 14:44
HEMOROIZI!!!100%
kudika_23491
Postat pe 28 Decembrie 2012 16:01
si eu am avut aceiasi problema,la mine a fost din cauza k aceam scaun uscat.am facut tratament cu supozitoare proctoglivenol si ceva pastile pt circulatia sangelui,am facut bai cu ceai de brusture si am baut ceai verde o cana in fiecare seara 5 ani de zile,acum nu mai am aceasta ploblema.daca nu mananc supa cateva zile beau un ceai verde poate o data pe saptamana sa fiu sigura k ma duc la baie,
kudika495456
Postat pe 10 Ianuarie 2013 07:43
De la: healthy001005, la data 2012-12-28 14:34:28Va rog din suflet sa ma ajutati.Sotul meu are aceasta problema.O data la trei patru zile...sotul neu face scaun cu sange.I s-a facut colonoscopie si nu i s-a descoperit decat o inflamatie a mucoasei spunandu-i-se...ca asa este si nu au ce sa ii faca.
I s-au dat supozitoare...care ii fac bine atat timp cat le ia....dar nu ii merge bine.
Va rog daca cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare si stie vreun tratament...va rog sa-mi scrieti.
Multumesc mult.



Repetarea colonoscopiei,efectuarea unei rectoscopii,in scopul eliminarii probabilitatii de existenta a hemoroizilor!!!Gastroenterologul va sti ce analize suplimentare sunt necesare!!!
O alimentatie usoara,lipsita de excitante,bogata in legume,mai putin carne grasa,ar fi recomandata sotului tau!!!Daca colonoscopia nu a evidentiat aspecte negative, pe traseul respectiv,trebuie cautata problema in rect!!!Endoscopie a facut vreodata???
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2013 08:21
^Traiasc Google!
Viorica_Franziska
Postat pe 10 Ianuarie 2013 11:58
VEZI UN MEDIC, este cel mai in masura sa-ti dea un sfat. Nu sunt afectiuni pe care le potri trata cus sfaturi dupa forumuri....
manois
Postat pe 10 Ianuarie 2013 15:59
Mai puteti incerca si cu propolis. Efectele se vor resimti abia dupa vreo saptamina, in functie de gravitate. Propolisul este si un antibiotic natural, dar sint persoane care pot fi alergice asa ca inainte de tratament e bine sa se faca un test.
healthy015383
Postat pe 10 Ianuarie 2013 23:33
De la: manois, la data 2013-01-10 15:59:45VEZI UN MEDIC, este cel mai in masura sa-ti dea un sfat. Nu sunt afectiuni pe care le potri trata cus sfaturi dupa forumuri....



kudika226898
Postat pe 11 Ianuarie 2013 00:01
inca ceva, pierderea repetata de singe poate provoca anemie, pentru depistarea acesteia ar fi utila o analiza de singe ( hemoleucograma completa + sideremie, aceasta poate depista anemia si continutul de fier din singe si costa intre 18 si 25 RON ); nu neglijati aceasta analiza
healthy015383
Postat pe 12 Ianuarie 2013 22:47
Mergeti cu dansul la un proctolog,il gasiti la lantul de clinici LAURUS MEDICAL
florentinamanofu
Postat pe 13 Ianuarie 2013 10:55
Buna ziua,
Sper sa cititi ceea ca va spun acum, ptr ca mie mi-au fost de un real folos, sfaturile d-lui Valeriu Popa, tarana sa-i fie usoara!, un adevarat OM, care prin sfaturile lui a ajutat mii de oameni. Cred ca gasiti pe net, sfaturile d-lui Ing. VALERIU POPA. Si eu am avut probleme grave cu colonul, dar am urmat cateva din sfaturile lui , dar mai simplist, dupa "lenea" si "neincrederea" mea :), si culmea e ca ....acum ma simt nu bine ci f. bine. Deci:-in fiecare dimineata am mancat grau incoltit, pregatit de mine, cu miere de albine, sau lapte acrit, sua efectiv asa simplu si 2-3 nuci, sau un fruct. Asta imi era micul dejun. Graul incoltit si morcovul sunt considerati matura colonului. Sa renunte pe cat poate la carne, mezeluri si sa consume salate multe: de varza cu griu incoltit, sfecla e cel mai bun regenator al sangelui, ficatului si toate cele. Sunt multe de spus, dar aici nu prea este unde:)). Ce este f important, e ca atunci cand este constipat, sa-si faca clisme, dar daca va manca in fiecare dimineata, grau incoltit, sau pituci din grau( e f simplu de facut), garantat nu va fi constipat si nici na va mai avea singerari. Ptr alte sfaturi ,sau lamuriri, cu incredere scrie-mi pe metisben@yahoo.com, Adriana
metisben
Postat pe 13 Ianuarie 2013 13:16
Daca in scaun e sange proaspat,rosu aprins,atunci e sangerare pe colonul inferior-iritatie sau hemoroid.In afara de tratament,(care se poate repeta )tre' sa-ti schimbi regimul de viata.Ala cu nestat pe scaun/ fa si miscare daca esti birocrat,mese regulate si ... cacao regulat,baga supe ,ciorbe,(ca ce bagi,aia iese),in orice sandvis pune o laptuca,varza face si ea minunatii,si-or mai fi.Si mai moale cu condimentele -da' asta cred c-ai aflat-o deja.
Daca-i sange cu aspect de vechi e de mai sus,poate chiar dinspre stomac.Sangele modificat cu aspect de smoala e considerat urgenta medicala.
Colonoscopia vede partea de jos,numai,si asta daca-i f curatat inainte.
Daca sangerarea persista sau este in cantitate mare,trebuie sa ajungi la un chirurg.Operatia este mai mult penibila decat grea,si-am auzit ca-n privat sunt niste chestii chiar dragute,dragalase...!
nicossia
Postat pe 13 Ianuarie 2013 17:24
Nu incerc sa te sperii, insa si cancerul la colon e insotit de sangerare la defecatie, plus oboseala sau scadere in greutate.
Mergi urgent la doctor, mai repede poti preveni decat vindeca...
rondina
Postat pe 13 Ianuarie 2013 18:34
Draga doamna,

Ceea ce i se-ntampla sotului dumneavoastra are mult de-a face cu alimetatia si cantitatile de mancare pe care le mananca. E necesar sa reduca portiile si sa inceapa sa adauge mai multe fibre. Cautati pe internet informatii legate de alimentele care contin fibre. De asemenea, trebuie marit consumul de apa sau ceai. Va doresc numai bine!
simonacostinescu
Postat pe 15 Ianuarie 2013 17:11
Am avut aceeasi problema si am mers URGENT la medic.... Poate fi vorba de o RECTOCOLITA ULCERO HEMORAGICA, RTUH, o irititie a colonului boala fara leac care poate fi tinuta sub control prin medicatie si regim alimentar. Cel mai greu este tratamentul psihic.....pana te obismuiesi cu ideea ca toata viata va trebui sa iei medicamente. Recomand cu toata caldura si sinceritatea CLINICA MEDICALA III CLUJ NAPOCA, profesorul dr. GRIGORESCU MIRCEA. Acesta si echipa lui sunt in primul rand OAMENI, apoi medici SPECIALISTI. Cinste lor... Va doresc multa sanatate.
kudika031209
Postat pe 16 Ianuarie 2013 21:15
incercati cu tataneasa si galbenele.fac adevarate minuni numai ca trebuie si sa renunte la carne,sau,ma rog,cit mai rar.de la naturiste cumparati radacina de tataneasa si macinati.o fin cu risnita de cafea o cerneti sa fie cit mai fina si puneti o lingura de praf intr-un pahar cu apa de seara pt dimineata,si de dimineata pt amiaza,si tot asa,sa aveti pusa in apa.inante de a bea se strecoara si se bea lichidul acela de trei ori pe zi inainte de mincare cu jumatate de ora,ca stomacul sa fie gol.tot din praful acela se face o alifie cu untura de porc fara sare sau cu unt de casa topit,incalzit si amestecat cu praful si cu galbenele tot macinate.se tine in frigider si cu un aplicator cum e acela cu care se da la copii siropuri,se introduce in anus dupa fiecare defecatie,in prealbil se spala bine anusulpe afara.nu trebuia sa credeti ca se vindeca intr-o saptamina dar insistati 2 -3 luni in continu.sotul meu a vut de 2 ori interventie acolo si tot degeaba,dar dupa ce am inceput sa facem asta reusim cel putin sa tinem sub control,nu se mai inflameaza asa des si nu mai singereaza.problema e ca nu-l pot face sa nu fumeze si asta ingreuneaza vindecarea.la cine bea alcool e si mai rau.Dzeu sa va ajute!
armiedi_19665
Postat pe 9 Aprilie 2014 10:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AVON 1 De la: VICNICO2010 28 Februarie 2011 13:07
o idee? 2 De la: geo_resuscitat 1 Ianuarie 2011 15:00
kanamicina penis 64 De la: kudika_971569 30 Aprilie 2021 00:00
Dr. Harabagiu Cornel 10 De la: kudika_7302 1 Februarie 2016 13:24
il iubesc dar el nu stie 32 De la: franziska_eu 30 Decembrie 2011 08:38