Setari Cookie-uri

casatorie

buna........
aveam 15 ani cand lam cunoscut pe actualul meu sot el mai mare cu 13 ani decat mine eu iesita dintro relatie de 6 luni si forte suparata...am gasit in el linistea care mi/am dorito.....totula fost frumos eram o relatie frumosa ne vedeam in primi 5 ani de 3 ori pe an si in vacantele mele de vara mergeam la el...el find plecat din tara.
el in tot acest timp de relatie era super gelos pe mine pana cand ne/am casatorit ,dupaceia totul s/a schimbat casatoria mergea bine.....dar acum avem 8 luni de casatorie si eu simt ca nu il mai iubesc.....dar am si o expicatie dece nu il mai iubesc am intalnit un barbat cu 17 ani mai mare decat mine si am inceput sa am relati cu el si am inceput sa il iubesc ,iar acum nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu am curajul sa divortez de sotul meu....
si chiar dac a/si divorta nu asi ramne cu actualul meu amant pentru ca el nu ma iubeste .............ajutor
kudika_33386
Postat pe 9 Aprilie 2013 23:10
De la: kudika_33386, la data 2013-04-09 23:10:42buna........
aveam 15 ani cand lam cunoscut pe actualul meu sot el mai mare cu 13 ani decat mine eu iesita dintro relatie de 6 luni si forte suparata...am gasit in el linistea care mi/am dorito.....totula fost frumos eram o relatie frumosa ne vedeam in primi 5 ani de 3 ori pe an si in vacantele mele de vara mergeam la el...el find plecat din tara.
el in tot acest timp de relatie era super gelos pe mine pana cand ne/am casatorit ,dupaceia totul s/a schimbat casatoria mergea bine.....dar acum avem 8 luni de casatorie si eu simt ca nu il mai iubesc.....dar am si o expicatie dece nu il mai iubesc am intalnit un barbat cu 17 ani mai mare decat mine si am inceput sa am relati cu el si am inceput sa il iubesc ,iar acum nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu am curajul sa divortez de sotul meu....
si chiar dac a/si divorta nu asi ramne cu actualul meu amant pentru ca el nu ma iubeste .............ajutor
kudika_33386
Postat pe 9 Aprilie 2013 23:12

Ai fost si esti prea imatura pentru o relatie de casatorie. Singura te-ai bagat in tot pocinogul asta, singura ar trebui sa iesi. Cand faci ceva, e musai sa-ti asumi toate consecintele ce deriva din actiunile si deciziile tale.
kudika_32792
Postat pe 10 Aprilie 2013 07:34

Nu exista ajutor pentru astfel de cazuri!!Te-ai ratacit intr-o iubire amagitoare si inselatoare,trezestte-te si cauta iesirea din aceasta nebunie!!!Ceea ce ti se intampla nu este demn de tine!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Aprilie 2013 07:59
Nici nu-i de mirare la varsta ta.Inafara de asta,zici ca la 15 ani erai deja iesita dintr-o relatie ? Ai inceput cam devreme sa umblii "creanga"....
Rotty_
Postat pe 10 Aprilie 2013 08:05
NU GANDI PRIPIT SI NU FACE CEVA CE SA-TI PARA RAU DUPA AIA.SOTUL TAU TE IUBESTE ESTI NEVASTA LUI. DE EL NU AI ZIC NIMIK DE RAU INSEAMNA CA E UN SOT BUN SI RAR MAI GASESTI ASA CEVA....IMAGINEAZA-TI CA-TI LASI SOTUL SI ESTI CU AMANTUL EL NU TE IUBESTE SI NICI NU V-A RAMANE CU TINE DECI VEI RAMANE SINGURA....CE VEI FACE ATUNCI? VEI ALERGA DUPA ALTU? PAREREA MEA E SA RAMAI CU SOTUL TAU DACA NU ITI DA MOTIVE ADICA DACA NU E AFEMEIAT BETIV MINCINOS TREI LUCRURI ESENTIALE INTR-O RELATIE. SUCCES
kudika027660
Postat pe 21 Aprilie 2013 11:59

n-am cuvinte
Ame_li
Postat pe 21 Aprilie 2013 18:08
Oh my God
Ghicicummacheama
Postat pe 21 Aprilie 2013 18:10
Dificila situatie si poate solutia ar fi un al3lea cu 20 de ani mai in varsta! Se poate turna un film cu povestile de viata de aici dar poate apare si vreun barbat violat de fosta sotie si soacra....
Darius_
Postat pe 21 Aprilie 2013 18:14

Daca iti vrei binele te desparti de amandoi si o iei de la capat.
Thais13
Postat pe 29 Aprilie 2013 07:24
De la: Darius_, la data 2013-04-21 18:14:36Dificila situatie si poate solutia ar fi un al3lea cu 20 de ani mai in varsta! Se poate turna un film cu povestile de viata de aici dar poate apare si vreun barbat violat de fosta sotie si soacra....

kudika_32792
Postat pe 29 Aprilie 2013 07:35
De la: Darius_, la data 2013-04-21 18:14:36Dificila situatie si poate solutia ar fi un al3lea cu 20 de ani mai in varsta! Se poate turna un film cu povestile de viata de aici dar poate apare si vreun barbat violat de fosta sotie si soacra....

Viata insasi este o pelicula cinematografica,comedie ,film de casa romantic sau drama,fiecare se reagaseste in categoria potrivita cu ceea ce traieste!!!
kudika_15804
Postat pe 29 Aprilie 2013 08:11
WOW, CAND TE MAI MANANCA, SCARPINA-TE SI SINGURA.....
kudika467548
Postat pe 29 Aprilie 2013 19:24
Ce pãcat cã la școala vieții nu existã repetenție.
life_coaching
Postat pe 29 Aprilie 2013 19:56
Atunci, ia si te scarpina si tu, caci vad ca le cam dai cu flit tuturor de pe aici.
kudika467548
Postat pe 29 Aprilie 2013 19:58
De la: kudika467548, la data 2013-04-29 19:58:52 Atunci, ia si te scarpina si tu, caci vad ca le cam dai cu flit tuturor de pe aici.

Adica ... sa imi foot una ? Adica sa ... desfrau sexual individual ? Noooo way . Nu sunt eu asa egoist .
life_coaching
Postat pe 29 Aprilie 2013 20:20
SI EU SUNT DE ACORD SA RAMAI K SOTUL PENTRU CA POATE FI DOAR O FANTEZIE DE A TA SI APOI O SA TREACA. DAR FAMILIA NU? AI INCEPUT O RELATIE PENTRU CA ESTI SINGURA FARA EL SI CONSIDERI CA E BINE? DACA INCERCI SA ITI RECASTIGI DRAGOSTEA FATA DE EL O SA VEZI CA DACA TE-AI FI DESPARTIT NU AR FI FOST TOT UNA.
PS ATUNCI KND PIERZI PE CINEVA ATUNCI ITI DAI SEAMA CAT DE MULT VA LOREAZA
kudika_28246
Postat pe 30 Aprilie 2013 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
credeti ca 5 htp o sa ma ajute? 3 De la: theonlyone 23 Ianuarie 2014 13:49
sini asimetrici 8 De la: kudika_26230 25 Ianuarie 2013 21:46
ce va place cel mai mult la un barbat..... 21 De la: playboy 20 Octombrie 2010 09:16
Stie cineva un medic bun dermatologin Cluj? 1 De la: Gabriela_Maria25 7 Noiembrie 2017 09:03
national arena 1 De la: carabincatalinmanuel 21 Iulie 2011 22:44