Setari Cookie-uri

Mirajul televiziunii

Am o fetiþã de 12 ani care este atrasã tot mai mult de televiziune, petrecând mare parte din puîinul timp liber pe care-l are la dispoziþie din cauza cursurilor ºi a temelor, în faþa micului ecran. Ea nu ezitã sa critice sau sã laude deseori evolutiile artiºtilor sau ale prezentatorilor sperând ca, într-o bunã zi, sã poatã deveni, la rândul sãu, o profesionistã în materie.Pardoxal,însã, ea nu e atrasã de partea artisticã, ci de cea tehnicã. ªi eu, ºi mama ei ne-am dori ca, într-o bunã zi, visul sãu sã devinâ realitate. Pentru ca ea sã reuºeascã ne-am gândit cã am putea sã o ajutãm ºi, dupã un liceu de specialitate, sã urmeze cursurile unei instuþii de profil, iar, ªcoala de Televiziune Tudor Vornicu mi se pare, în prezent,cea mai bunã alegere.De la prieteni ºi cunoºtinte am auzit cã acolo predau adevãraþi profesionisti,cursurile se desfãºoarã în clase ºi studiouri dotate cu aparaturã modernã, iar taxele se pot achita ºi în rate. Atât eu,cât ºi soþia mea suntem dispuºi sã facem orice eforturi ar fi necesare pentru ca fiica noastrã sã îºi poatã îndeplini visul.
kudika_36360
Postat pe 10 Iunie 2013 18:02
Ok. Si ???
Ghicicummacheama
Postat pe 10 Iunie 2013 18:19
Reclama.
kudika_32792
Postat pe 10 Iunie 2013 18:26
Îmi pare rãu, dar poate ca mesajul meu a fost greºit înþeles.Dar,eu nu doresc decât binele copilului meu ºi deocamdatã, de la rude ºi prieteni, doar despre asta am auzit. ªi am postat materialul în speranþa cã interlocutorii mei mã vor putea ajuta ºi cu alte informaþii despre instituþii similare în care fiica mea sã se poatã pregãti pentru a reuãi sã lucreze în domeniul în care îºi doreºte atât de mult.
kudika_36360
Postat pe 11 Iunie 2013 15:49
Pentru ca in ultima vreme m-am rezumat la a fi cititoarea acestui forum, dar acum am putin timp am sa raspund eu la acest subiect, indiferent de intentia celei care l-a plasat> Intimplator stiu cate ceva pentru ca nepoata mea absolva acum aceasta scoala.
Pentru cei care vor sa activeze in acest domeniu exista doau variante: scoala Antenei 1 si Scoala Tudor Vornicu. Initial nepoata mea a facut cursurile la Antena pentru ca auzise de ei la televizor si a sperat ca dupa cele 3 luni de curs sa aiba macar niste relatii in domeniu, daca nu o angajare. Din pacate lucrurile nu au stat chiar asa, mai mult, la angajare au fost preferati cei care au terminat...Scoala Tudor Vornicu. (lucru de altfel usor de vazut pe site-ul acestora din urma care au o lista - cu nume si poza - a celor angajati in televiziuni si agentii, dintre absolventii lor).
In fine, noi ma fost de vina ca nu ne-am informat mai mult si ca nu am rationat mai mult: evident ca din pozitia angatorului nu conteaza de unde vin elevii ci ce cunostinte au dobandit pe parcursul scolii (la Antena cursuriel dureaza trei luni, la ceilalti un an!)...
Concluzia este ca nepoata mea s-a inscris anul urmator la Tudor Vornicu. Acum are proiectul de absolvire si, ma rog, nu stiu multe amanunte doar ca Ioana a facut in timpul scolii un internship prin intermediul scolii si din vara va lucra ca asistent de productie la o televiziune muzicala.
RalucaRalu
Postat pe 12 Iunie 2013 14:22
Asa se vede din exterior televiziunea...minunata ! In interior iti vine sa o iei la fuga...in primul rand trebuie sa stai bine cu nervii ca sa nu mai zic sa uiti ca exista sarbatori ..la inceput e palpitant dar cu cat trec anii realizezi ca este invers! Vorbesc din interior si stiu cu ce se mananca! Mult Succes !
verraa
Postat pe 23 Iunie 2013 20:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PREGATIRE PENTRU NUNTA!!!!!!! 17 De la: reo 4 Septembrie 2009 22:05
Afacerea care mi-a schimbat viata! 1 De la: deea1005 21 Decembrie 2010 00:27
Caut scriitor de articole 19 De la: Content_Manager 23 Iunie 2014 13:00
tineri.....cu copil 8 De la: kudika072286 7 Octombrie 2009 21:28
facultate 35 De la: kudika_33105 10 Iulie 2013 15:08