Setari Cookie-uri

Mi-as fi dorit sa fiu altcineva..

Dragi utilizatorii ma aflu intr-o stare deprimata,si cum nu vreau sa ii necajesc pe altii,mai bine imi deschid sufletul aici,alaturi de voi.ma gandesc daca oare cineva e multumit de viata lui.Uneori mi-as dori sa fiu altcineva sa am alta viata,mai frumoasa.Sa nu am probleme de sanatate,pe viitor sa ii pot oferi prietenului meu un copil,pe scurt ma simt neputincioasa,fara folos.Am un suflet care ma iubeste ptr ceea ce sunt,dar cand ma uit la alte familii cu copii,stau si ma gandesc daca voi putea sa ii ofer si eu un copil.daca nu...poate asa e sa fie .va multumesc ptr ascultare..
kudika503694
Postat pe 26 Octombrie 2013 13:37
Sa inteleg ca ai probleme de sanatate si nu poti avea copii ? Daca e asa, eu zic sa ai grija de tine , sa cauti opinia mai multor doctori si sa multumesti lui Dumnezeu pentru omul de langa tina, care te iubeste neconditionat. Am vazut destule cupluri fara copii, oameni fericiti si cu multa daruire. Puteti sa va implicati in viata altor copii, puteti ajuta casele de copii, sunt asociatii non profit care cauta voluntari, puteti infia in final un copil nevoias. Daca aveti multa iubire de daruit, daruiti-o mai multor copii. Veti primi multa recunostinta in schimb.
GHEISA_
Postat pe 26 Octombrie 2013 15:09
Multumesc ptr cuvintele frumoase.
kudika503694
Postat pe 26 Octombrie 2013 15:42
De la: kudika503694, la data 2013-10-26 13:37:12Dragi utilizatorii ma aflu intr-o stare deprimata,si cum nu vreau sa ii necajesc pe altii,mai bine imi deschid sufletul aici,alaturi de voi.ma gandesc daca oare cineva e multumit de viata lui.Uneori mi-as dori sa fiu altcineva sa am alta viata,mai frumoasa.Sa nu am probleme de sanatate,pe viitor sa ii pot oferi prietenului meu un copil,pe scurt ma simt neputincioasa,fara folos.Am un suflet care ma iubeste ptr ceea ce sunt,dar cand ma uit la alte familii cu copii,stau si ma gandesc daca voi putea sa ii ofer si eu un copil.daca nu...poate asa e sa fie .va multumesc ptr ascultare..



Exista "n" alternative de compensare a nemultumirilor tale,dar pentru a apela la acele variante de existenta armonioasa, trebuie sa ai incredere in tine si sa fii recunoscatoare pentru faptul ca ai un partener,care te iubeste asa cum esti,care te accepta in viata lui cu acel inconvenient,dar pentru existenta caruia nu trebuie sa te autoinvinovatesti deoarece nu ai nicio vina pentru ca destinul tau este altul,bine trasat de catre Divinitate,sa nu te indoiesti de acest lucru,tu,doar trebuie sa il descoperi si sa-l urmezi!!!Capul sus,draga mea,nu esti singura femeie care nu poate avea copii,mobilizeza-te in alta directie,nu inainte de a discuta cu partenerul tau!!!Daca ai incercat ,cu ajutorul si interventia medicilor specialisti ,si nu ai reusit sa devii mama,resemneaza-te si mergi pe drumul tau fara a -ti fi rusine sau sa te simti neplacut pentru ca nu ai motive,esti iubita de catre perechea ta si aceasta este tot ce conteaza in acest moment!!!Poti adopta un copilas,chiar daca procedura de adoptie este anevoioasa si birocratica,ai rabdare si persevereaza in dorinta de a a duce bucurie in sufletul unui copil,exista cai de rezolvare a situatiei,nu te mai lamenta,caci nu iti este de folos!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Octombrie 2013 16:46
ce te macina pe suflet deschizand acum un alt topic"Impreuna sau separate"?
Titanika
Postat pe 24 Mai 2014 11:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
taica su ma dispera!!! 20 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 16:55
Cica amenda. 10 De la: Ionyssa 12 Aprilie 2011 01:09
de ce numai noi femeile suferim de pe urma barbatilor 19 De la: staff 6 Aprilie 2009 11:26
pe scurt povestea mea...vreau o parere? 13 De la: eeuu 12 Ianuarie 2011 12:44
mesaj important 1 De la: albe_beea 5 Februarie 2009 15:24