Mai multe
|
salutari , am 24 de ani sunt scorpion si sunt intr-o relatie cu o fecioara de 20 de ani , suntem impreuna de 5 luni , am fost primul ei baiat ...cert este ca tinea cu dintii de relatia asta , numai ca eu am ranit-o , am zis niste chestii nasoale si acum am impresia ca nu ii mai pasa , nu mai ma suna , nu mai face nimic din propria initiativa , dar mi-a spus sa ramanem impreuna , toata cearta asta a inceput de acum 1 saptamana ...va rog spuneti-mi cum sa procedez , am fost cu mai multe fete , dar nimeni nu mi-a luat mintiile cum mi le-a luat ea ...ce trebuie sa fac , nu as renunta la ea niciodata , e totul pentru mine , si acum 1 saptaman eu eram totul pentru ea ... |
||
|
kudika_948873 Postat pe 4 Ianuarie 2014 18:23 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_948873, la data 2014-01-04 18:23:25salutari , am 24 de ani sunt scorpion si sunt intr-o relatie cu o fecioara de 20 de ani , suntem impreuna de 5 luni , am fost primul ei baiat ...cert este ca tinea cu dintii de relatia asta , numai ca eu am ranit-o , am zis niste chestii nasoale si acum am impresia ca nu ii mai pasa , nu mai ma suna , nu mai face nimic din propria initiativa , dar mi-a spus sa ramanem impreuna , toata cearta asta a inceput de acum 1 saptamana ...va rog spuneti-mi cum sa procedez , am fost cu mai multe fete , dar nimeni nu mi-a luat mintiile cum mi le-a luat ea ...ce trebuie sa fac , nu as renunta la ea niciodata , e totul pentru mine , si acum 1 saptaman eu eram totul pentru ea ... sa urmaresti Titanicul, tocmai a inceput..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 4 Ianuarie 2014 20:52 |
||
|
Pai ce i-ai zis scorpionule de a durut asa de tare? Sa stii ca totusi noi, femeile avem un grad ridicat de mandrie... |
||
|
|
||
|
Monica90 Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:27 |
||
De parca barbatii n-ar fi si ei mandri...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 11 Ianuarie 2014 06:19 |
||
De la: kudika_948873, la data 2014-01-04 18:23:25salutari , am 24 de ani sunt scorpion si sunt intr-o relatie cu o fecioara de 20 de ani , suntem impreuna de 5 luni , am fost primul ei baiat ...cert este ca tinea cu dintii de relatia asta , numai ca eu am ranit-o , am zis niste chestii nasoale si acum am impresia ca nu ii mai pasa , nu mai ma suna , nu mai face nimic din propria initiativa , dar mi-a spus sa ramanem impreuna , toata cearta asta a inceput de acum 1 saptamana ...va rog spuneti-mi cum sa procedez , am fost cu mai multe fete , dar nimeni nu mi-a luat mintiile cum mi le-a luat ea ...ce trebuie sa fac , nu as renunta la ea niciodata , e totul pentru mine , si acum 1 saptaman eu eram totul pentru ea ... Serios,este totul pentru tine???In acest caz,de ce i-ai spus cateva "NASOALE",tinere??Cand o sa realizati ca femeia este un Univers de sentimente si sensibilitate,neacceptand incalcarea lor,aceasta numindu-se DEMNITATE???Da-ti cateva palme si cere-ti iertare,poate va veti impaca,dar,sincer,eu nu as face-o in locul ei,urasc mitocania si lipsa de respect!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Ianuarie 2014 08:51 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-11 06:19:58De parca barbatii n-ar fi si ei mandri... Depinde ..cu ce se mandresc.. daca au cu ce..binenteles..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 12 Ianuarie 2014 19:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Impreuna,dar separati....o curiozitate... | 20 | De la: halm 2 Iulie 2009 18:55 |
| Cum as putea sa il uit definitiv? | 15 | De la: fetita_cu_fitze 12 Septembrie 2009 22:33 |
| Adoptati un pisoias | 1 | De la: 11 August 2009 12:47 |
|
|
||
| E chiar asa greu sa fii tu insuti?!? | 18 | De la: danamiha 22 Martie 2013 14:47 |
| Diferenta prea mare de varsta.... | 25 | De la: alyn27 24 Iunie 2010 12:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.