Prima Casa, explicit

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
eva_kud Avatarul lui eva_kud

2 mesaje
Membru din: 20/02/2014

Buna! Eu si iubitul meu vrem sa ne mutam. Nu avem cunostinte care si-au luat casa prin banca si deci nu prea stim multe. E cineva care si-a luat casa prin programul asta? Sau la ce banca e bine sa te duci? Astept cu nerabdare raspuns.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=3394
Raporteaza abuz de limbaj
Lasati-va prostiti in continuare de acelasi jeg uman, pe numele lui: gospodarul_neintelijentul/quid_pro_quo/gongoi/athos/roxy/ovidiu etc, pe diferite topicuri, deschise la misto. Aratati cat sunteti de tampiti si creduli, acceptandu-i toate rahaturile pe care vi le toarna pe gat, dupa cum acceptati si minciunile turnate de kurva aia agramata de titanika. Primiti ceea ce meritati.
eva_kud Avatarul lui eva_kud

2 mesaje
Membru din: 20/02/2014

Multumesc frumos, dar as vrea ceva mai nou, de actualitate! Sau cineva care se afla in aceasta situatie si poate da un sfat, daca este o alegere potrivita sau nu.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: eva_kud, la data 2014-02-20 11:56:09Buna! Eu si iubitul meu vrem sa ne mutam. Nu avem cunostinte care si-au luat casa prin banca si deci nu prea stim multe. E cineva care si-a luat casa prin programul asta? Sau la ce banca e bine sa te duci? Astept cu nerabdare raspuns.Pentru a cumpara locuinta cu imprumut de la banca trebuie sa aveti salarii mai mult decat multumitoare,caci in functie de acestea vi se va aproba imprumutul in banca!!!Este o solutie,dar functioneaza cu dobanzi mari!!Toate bancile respecta cam acelasi algoritm de imprumut,cu variatii foarte mici,de la o banca la alta!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!