Setari Cookie-uri

Castiga o surpriza dulce de la Heidi: o tableta de ciocolata personalizata!

Te-ai gandit cu ce fel de cadouri inedite ai putea sa-i surprinzi pe cei dragi? Primavara aceasta, Heidi devine mesagerul sentimentelor tale, iar cele mai dulci cuvinte pot fi rostite cu ajutorul ciocolatei!
Heidi incurajeaza mesajele de iubire creative si a lansat un experiment, provocand oamenii sa surprinda cu mesaje ascunse in locuri neasteptate. Si cum ai putea surprinde mai bine persoana draga, daca nu creandu-i ciocolata care o caracterizeaza cel mai bine, cu ajutorul unor ingredientele special alese?

Heidi Chocoworld, magazinul-concept din apropierea Bucurestiului, este locul unde poti descoperi cum se prepara cea mai fina ciocolata si iti poti crea propriul tau sortiment, alegand dintre cele peste 60 de ingrediente disponibile. Mesajul tau pentru persoana iubita va fi transmis prin delicatetea unor ingrediente speciale, precum merisorul, petalele parfumate de hibiscus, fructele de padure si migdalele caramelizate, ciresele confiate sau visinele dulci-acrisoare, atent glasate. Cei mai curajosi pot crea mesaje indraznete prin sortimentele de ciocolata neagra cu arome intense si pot surprinde emotiile puternice cu ingrediente precum pudra de chilli, piperul roz, praful de ghimbir sau chiar sarea neagra pura din Marea Mediterana.

Vrei sa surprinzi si tu pe cineva cu un mesaj creativ de ciocolata? Da frau liber imaginatiei si participa la concurs!

Ce trebuie sa faci?
Primele surprize dulci din cadrul campaniei Heidi au fost deja „ascunse” de fotograful Dragos Asaftei. Alege-ti una dintre cele 3 fotografii realizate de el (vezi imaginea din pagina de concurs: http://www.kudika.ro/concurs-special/135/Castiga-o-surpriza-dulce-de-la-Heidi-o-tableta-de-ciocolata-personalizata.html) si imagineaza-ti povestea care a inspirat fotografia. Lasa in cadrul acestui topic un comentariu cu povestea imaginata de tine alaturi de numarul aferent fotografiei si te poti bucura de premiul Heidi! Din toate comentariile, vor fi alese 3 povesti castigatoare.

Ce poti castiga?
Premiul va consta intr-o tableta de ciocolata pe care Heidi o va crea special pentru tine la Heidi Chocoworld, cu ingredientele care iti plac si personalizata cu mesajul tau, alaturi de fotografia pe care ai ales sa o „povestesti”!

In plus, iti poti surprinde prietenii chiar si pe Facebook, prin aplicatia Mesagerul Sentimentelor, cu mesaje virtuale care pot fi transformate in ciocolata, la Heidi Choco World!
Durata concurs: 6-13 martie 2014


Mult succes!
concursKudika
Postat pe 6 Martie 2014 13:56
Povestea din spatele acestei minunate poze si tablete Heidi personalizate cred ca ar putea fii urmatoarea:

- e Valentine's Day...el se ganseste sa o suprinda intr-un mod cat mai ingenios
- apeleaza la "fabricatorii" de momente dulci - Heidi
- daca tot este o zi in care-ti declari dragostea neconditionat el s-a gandit sa-i decrare dragoste pentru o viata intreaga

- o cere de nevasta...sub tableta personalizata din ciocolata delicioasa (dulce si catifelata asa ca dragostea lor) se gaseste o cutiuta mica rosie cu un inel prin care isi decara adevarata dragoste...

Ana_Maria_Cuciug_1
Postat pe 6 Martie 2014 17:08
Poza a IIa este inspirata chiar de povestea noastra de dragoste.Suntem impreuna de 10 ani si acest mesaj l-a compus iubitul meu pentru a-mi declara dragostea de ziua indragostitilor.Asadar povestea din spatele ciocolatei din a II a imagine este una reala.Te iubesc astazi,maine si pentru totdeauna!!!
Harabagiu_Elena_1
Postat pe 6 Martie 2014 23:05
Mesaj refitor la poza cu nr 2. Aceasta se refera la tipul de dragoste materna pe care cu totii o purtam in suflet inca de la nastere si nu dispare indiferent de ceea ce ni se intampla in viata.Respectul si dragostea fata de mama trebuie demonstrat in fiecare zi nu doar in ziua speciala dedicata tuturor mamelor deoarece ele sunt fiintele care ne iubesc necontenit fara a astepta nimic in schimb. La multi ani mama!
Alina_Florina_1
Postat pe 7 Martie 2014 00:41
Mesajul din spatele fotografiei cu nr. 3 este "Fa-ma sa te iubesc toatã viața!"

O relație de iubire care dureazã de aproape 2 ani si in care doar ea a jucat rolul determinant, hotãrâtor, ea fiind mereu scânteia de pornire in orice acțiune /activitate desfãșuratã de cei doi împreuna. A ajuns la capãtul puterilor, neprimind nici dovezi de afectiune, a hotãrât sa punã capãt relației. Desi cu durere in suflet, considerându-l pe el, sufletul pereche, a decis sa renunțe la relație si sa-l lase sa preia el frâiele, pentru a vedea dacã este capabil sa-si salveze relația, sa readucã dragostea in viața lui.
Dupã o luna de tãcere totala, intr-o zi el o suna pe ea si o invita la o cina, spunându-i ca ar vrea s-o vadã.
Ea, uimita, accepta invitata, neasteptandu-se la nimic deosebit din partea lui, știindu-l destul de potolit intr-ale surprizelor si romantismului, in general.
Se duce la întâlnire, este întâmpinatã cu n trandafir roșu in mana, ceea ce este o premiera pt el. Masa pregãtitã pentru cina este aranjata deosebit de frumos, un cadru romantic perfect.
El este foarte tandru si afectuos. Dupã cina, in loc sa o conducã acasã, o duce la un hotel. Totul a fost aranjat dinainte. Cand intra in camera, el ii tine mâinile la ochi sa nu poatã vedea nimic. O conduce pana in fata patului si ii ia mâinile de la ochi....surpriza.
Pe pat este desenata cu petale de trandafir roșu, o inima imensa. In mijlocul ei troneazã o tableta de ciocolata Heidi. Este îndemnata de el, sa ridice tableta. Era desertul de dupã masa tocmai servita. Insa, sub tableta, o surpriza imensa, un inel de logodna intr-o cutie inimioara roșie.
El o ridica, scoate inelul, se asearã in genunchi in fata ei si-i face o declarație de iubire cum nu credea ca va auzi vreodatã de la el. Ea, tremurând toatã de emoții, ii sare de gât si-l sãrutã. Printre lacrimi de fericire si suspine, accepta sa fie a lui pentru toatã viața. Iubirea învinge!
albastreaua
Postat pe 7 Martie 2014 08:34
pastilele isi fac efectul...
kudika059384
Postat pe 7 Martie 2014 09:34
Foto nr.2.Ce surpriza mai frumoasa pe care o poti face unei sotii este alta decit o inimioara din petale rosii cu mijloc dulce.Dupa o cina romantica la lumina luminarilor,cu soapte rostite in clinchet de pahare de sampanie,s-o iei in brate,s-o duci in dormitor unde pe asternuturile imaculat de albe ,o inimioara din petale rosii cu mijloc dulce sa ne imbie la dragoste.Sa o mingii cu petale si sa o saruti patimas cu bucatele de ciocolata pe buzele senzuale si sa simti dulceata divina cum va cere tributul!O noapte de neuitat care trebuie inclusa in amintirile obraznice pe care numai noi doi le putem savura!Si te gindesti ,noroc cu HEIDI!O zi de 8 Martie reusita ,terminata unul in bratele altuia!
Valy_Vassia_Hanu_1
Postat pe 7 Martie 2014 10:14
uraaaa...te-ai vindecat!
albastreaua
Postat pe 7 Martie 2014 10:37
De la: kudika059384, la data 2014-03-07 09:34:06 pastilele isi fac efectul...


uraaa, te-ai vindecat!
albastreaua
Postat pe 7 Martie 2014 10:38
Am ales fotografia numarul 2.Mesajul pe care cred eu ca-l exprima:

Iti scriu acum cand primavara soseste, totul capata viata, pentru ca de-abia azi de 8 martie mi-am gasit curaj de a ma arunca in prapastia care uneori te aduce mai aproape. In seara asta, in orasul meu a fost furtuna. Oamenii alergau, speriati de tunete, fulgere si stropi mari de apa, amestecati cu puful alb al pomilor de primavara. Parea ca ninge. Mergeam grabita si te simteam alaturi. Atunci cand ceilalti se gandesc mai mult la ei si mai putin la noi, de-abia atunci pot auzi linistea, pot apropia departarea. Eu nu m-am speriat de ploaie, nici nu am fugit spre primul adapost. Mi-am masurat tacuta fiecare pas, incercand sa prelungesc agonia, sa te tin astfel mai mult langa mine. Degeaba, insa. Pentru ca ploaia la un moment dat s-a oprit, tunetele au plecat, invinse de indarjirea mea.
Ma intreb uneori unde esti cand tarziu, in noapte, incerc sa recladesc povesti cu fantasme, castele de nisip si acorduri ale unei iubiri inca necunoscuta mie... Adun ranita piesele unui puzzle pe care il stiu de undeva, de departe. Atunci, doar atunci cand intregesc o parte din imaginea unei fericiri trecute sau viitoare ma cuprinde o amorteala placuta, dar dureroasa in acelasi timp. E singurul moment in care mai cred ca te voi (re)cunoaste vreodata, in viitor.

Crezi ca Dumnezeu ne-a dat gandul si imaginatia tocmai pentru a ne obloji singuri ranile astea care ne pun la incercare sentimentele? Probabil. Altfel ce rost ar mai avea lacrimile sau vantul caldut de vara care parca te seaca de orice putere, soptindu-ti incet si magic la ureche ca da, ca totusi 'sentinta' simitita de tine este supremul adevar?
Ma intreb uneori unde esti cand tarziu in noapte incerc sa recladesc povesti cu fantasme, castele de nisip si acorduri ale unei iubiri inca necunoscuta mie...
Tu probabil nu te gandesti la lucrurile astea. Dar le simti. Stiu ca dai drumul la radio in masina si te intrebi ce anume din vreo melodie posomorata te-a determinat sa te gandesti chiar si pentru o secunda la ceva sau cineva caruia nu stii ca trebuie sa ii dai numele meu? In noi mai exista inca un sambure din ce a fost odata, demult. Nu se poate sa fim doar niste trupuri de carne care se intalnesc pentru a se simti bine si pentru a face copii. Oamenii ca tine si ca mine stiu asta. Restul... nu conteaza.

Zilele trec. Rapid, implacabil si crud. Daca visurile si gandurile noastre ar fi pasari, cu siguranta s-ar intalni undeva in vazduh pentru a ne ghida tacute. Zambesc amar. In lumea noastra, a muritorilor, lucrurile nu se intampla astfel. Din nu stiu ce motiv bizar si nedrept, oamenii trebuie sa se descurce singuri. Sa stie, sa spere, sa caute, sa lupte, sa planga si sa renasca. Am invatat pe de rost drumul asta, dar am ajuns sa ma tem de timpul pe care il pierd parcurgandu-l. Clepsidra s-a intors de ceva vreme si ma priveste perfid dintr-un colt paraginit al sufletului meu, condamnandu-ma pentru neputinta mea.

Da, imi asum vina de a nu fi fost in stare sa te gasesc pana acum. E oare un pacat asa mare? Se poate ca undeva in trecut sa fi mers cu capul plecat exact atunci cand ai aparut in viata mea, intrebandu-te ce ascund doi ochi tristi ce nu au timp si loc sa-i priveasca pe ai tai. Se poate sa ma fi indepartat voit de un loc care mi te-ar fi adus in schimb pe tine. Posibil sa nu ma fi conformat unor reguli nescrise, desenandu-mi linii false din creta murdara pe un sotron ce ar fi trebuit sa aiba o singura tinta: Tu.

Da, nu neg nimic. Insa pana la urma nu sunt decat un simplu om. Umil, trist, temator si avid de tine, nu de altcineva. Am gresit si probabil d-asta am ajuns azi sa iti scriu o scrisoare pe care o vei gasi tarziu, judecand-o pentru o clipa ca penibila. Insa o parte din sufletul tau va sti. Va sti ca nu esti tu cel care trebuie sa rada. Nu se poate sa fim doar niste trupuri de carne care se intalnesc pentru a se simti bine si pentru a face copii. Oamenii ca tine si ca mine stiu asta.
Zilele vor trece, vei vedea. Intr-o zi de mai sau iunie, tu vei gasi scrisoarea asta. Uimit, o vei ridica si o vei citi. Vei zambi tainic, usor cinic si totusi ceva in tine va vibra. Apoi, un geam se va inchide, un coleg va spune un cuvant, iar altcineva isi va aprinde o tigara.

De-acolo va incepe uitarea noastra. Vei impaturi foaia albastra si cu putin noroc o vei aseza in buzunarul interior al hainei tale de velur. Si vei pleca. Iti vei continua viata agitata, drumurile cu masina, vei schimba la fel de des melodiile prea lente, ale caror versuri iti reamintesc atat de tare de mine.

Timpul va trece si aici in camera mea mare si in orasul mic care ma adaposteste pentru moment. Voi continua la fel, poate nu vei crede, la fel de vesela si increzatoare. O sa uit si eu de scrisoarea asta. Voi mai scrie altele, nu pentru tine sau altii, ci alte randuri si cuvinte frumos insirate pe hartie. In rest... voi lupta pentru ceea ce cred, voi alina suferinte, voi spune povesti si ma voi juca cu oameni mari sau copii, hrandindu-ma cu miracolele zambetelor lor.

Intr-un cuvant, voi continua sa traiesc fara tine. Schilod, dar frumos. Pentru ca asa m-ai invatat tu. Odata, mi-ai spus ca oricat de mult as suferi si oricat de singura m-as simti, sa nu uit niciodata sa traiesc frumos. Asa o sa fac. Iti promit.

Pentru ca doar astfel ritmul vietii noastre se va sincroniza cu urmele unor pasi care vor incepe sa mearga in aceeasi directie, vazand intr-un final ca sunt singurii calatori ai unui drum cu happy end. Doar atunci un porumbel calator va deschide dopul unui mesaj din sticla, venit cu ani in urma pe o mare involburata. Cuvintele se vor asterne din nou, luand forma a doi ingeri regasiti sau intorsi din nou acasa, odata cu prima lor misiune incheiata pe Pamant.
MARINAA
Postat pe 7 Martie 2014 12:12
Aleg Poza 2.
Combinatia unei lecturi frumoase cu o ciocolata buna poate face o amintire de neuitat!
kudika233259
Postat pe 7 Martie 2014 13:18
poza nr 3:te iubesc
kudika338779
Postat pe 7 Martie 2014 16:53
Sunt fiica unei mame iubitoare , multe din lucrurile pe care ea mi le-a transmis mi-au fost de mare ajutor in viata ; toate deprinderile casnice care au facut din mine o mama buna pentru copii mei si de ce nu o bunica iubitoare pentru micuta mea nepotica de 3 luni! De aceea II TRANSMIT CU BUCURIE MAMEI MELE :"LA MULTI ANI DRAGA MEA DE 8 MARTIE , DAR SI IN FIECARE ZI A VIETII MELE, SA ITI LUMINEZE DUMNEZEU CALEA , SA AI PARTE DE SANATATE SI IUBIREA FIICELOR TALE SI DE CEA A CELOR 3 NEPOTI SI O STRANEPOATA! ESTI MINUNATA SI NU VOI INCETA NICIODATA SA ITI MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE M-AI INVATAT TU !TE IUBESC MAMA! CU TOATA DRAGOSTEA , Gabriela
kudika_956659
Postat pe 7 Martie 2014 18:06
De la: kudika_956659, la data 2014-03-07 18:06:52Sunt fiica unei mame iubitoare , multe din lucrurile pe care ea mi le-a transmis mi-au fost de mare ajutor in viata ; toate deprinderile casnice care au facut din mine o mama buna pentru copii mei si de ce nu o bunica iubitoare pentru micuta mea nepotica de 3 luni! De aceea II TRANSMIT CU BUCURIE MAMEI MELE :"LA MULTI ANI DRAGA MEA DE 8 MARTIE , DAR SI IN FIECARE ZI A VIETII MELE, SA ITI LUMINEZE DUMNEZEU CALEA , SA AI PARTE DE SANATATE SI IUBIREA FIICELOR TALE SI DE CEA A CELOR 3 NEPOTI SI O STRANEPOATA! ESTI MINUNATA SI NU VOI INCETA NICIODATA SA ITI MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE M-AI INVATAT TU !TE IUBESC MAMA! CU TOATA DRAGOSTEA , Gabriela

PENTRU FOTOGRAFIA NR 2
kudika_956659
Postat pe 7 Martie 2014 18:07
MI-AM PUS INIMA IN SERTAR MI-AM INVELIT-O INTR-O CIOCOLATA DULCE SI DELICIOASA CA ITI SPUNA EA CIT DE MULT TE IUBESC.MA INSPIRA POZA 3 .ESTE CEL MAI FRUMOS MESAJ DE DRAGOSTE. TE AMO ITI SPUNE SARUTUL MEU DULCE CA UN NOR.DE CHIPUL TAU IMI ESTE DOR.ESTI VISUL MEU IMPLINIT ESTI INGER MULT ADORAT ESTI IMBRATISARE PLINA DE GHIOCEII ESTI ZAMBILE PLINE DE ROUA.
ESTI IUBIREA VIETII MELE,ESTI SUFLET MULT ADORAT MI-AI CUCERIT SUFLETUL TE ADOR SI ITI FAC O INIMA PE PATUL IUBIRII NOASTRE INIMA ESTE DIN PETALE DE TRANDAFIR.
kudika423314
Postat pe 7 Martie 2014 22:52
the world is just
athos_is_back
Postat pe 7 Martie 2014 23:21
Cu siguranta am si eu povestea din spatele acestei minunate poze si tablete Heidi personalizate cred ca ar putea fii urmatoarea:Foto nr.2.O surpriza mai frumoasa pe care o poti face de 8 Martie este o inimioara din petale rosii cu mijloc dulce.Dupa o cina romantica la lumina luminarilor,cu soapte rostite in clinchet de pahare de sampanie,s-o iei in brate,s-o duci in dormitor unde pe asternuturile imaculat de albe ,o inimioara din petale rosii cu mijloc dulce sa ne imbie la dragoste.Sa o mingii cu petale si sa o saruti patimas cu bucatele de ciocolata pe buzele senzuale si sa simti dulceata divina!O noapte de neuitat care trebuie inclusa in amintirile,dragostea neconditionat, dragoste pentru o viata intreaga

Pop_Aurelia_1
Postat pe 8 Martie 2014 10:45
Fotografia numarul 2.
Mama, faptura cea mai importanta din viata unui om, cel putin pana ce isi formeaza o familie.Mama iubeste ciocolata, dar mai presus de asta adora sa citeasca.Ma gandesc ca darul perfect pentru mama, ar fi cateva carti numai bune de citit alaturi de o ciocolata aromata si o declaratie venita din inima.
MissDede
Postat pe 8 Martie 2014 16:16
Alegerea mea: fotografia nr. 2 (Te iubesc, astazi, maine si pentru totdeauna!)

Ne aflam, împreunã, într-o þarã exoticã, în luna februarie, iar, acolo, pluteam, parcã, pe un noriºor roz, totul este magnific, peisaje, oameni, mare...
A doua searã, dupã o zi de întâlniri ºi descoperiri, iubitul meu mã invitã la cinã, la restaurant.
Pe scurt, iatã-ne la restaurant, iar el se ridicã pentru a vedea sugestiile de feluri de mâncare, afiºate, puþin mai departe... ; în ceea ce mã priveºte, nu suspectez nimic, îl aºtept, înarmatã cu rãbdare. El se întoarce ºi, ºtiindu-mã « un fin gourmet », îmi sugereazã sã merg, sa vãd, la rândul meu, meniul; când mã întorc, ridic ºervetul ºi, acolo,... da, simt o micã protuberanþã,... inima începe sã-mi batã, foarte repede, mã uit la el, ochii îi sclipesc....
Nici nu mai ridic ºervetul, îmi dau seama, imediat, era vorba de un mic etui. Îl privesc…, iar el, cuprins de o mare emoþie, pronunþã fraza magicã: "Vrei sã devii soþia mea, pentru o viaþã"?
Sunt, atât de surprinsã, în acel moment, acolo..., încât, clasicul "da" fuzioneazã în capul meu, dar, nici un sunet nu iese... Zâmbesc ºi îl sãrut... acel da, distinct, va veni, doar, dupã aceea!
Deschizând etui-ul, descopãr un inel superb, confecþionat din aur alb cu trei diamante, o trilogie. El se apleacã ºi spune, "pentru cã, astazi, te iubesc mai mult, decât ieri, ºi mai puþin decât mâine..."
De fapt, el cumpãrase inelul cu o lunã înainte ºi a aranjat totul de unul singur, învãluindu-se în secret...
bdoinana
Postat pe 9 Martie 2014 00:07
Poza 1

Ce poate fi mai frumos de 8 martie decat sa ii dovedesti inca o data mamei tale ca o iubesti. Ajunsa acasa dupa o zi obositoare de la servici se aseaza pe canapeaua de langa biblioteca sa se relaxeze. Asa cum speram isi ia si o carte sa citeasca ( stiu ca ii place sa citeasca , o relaxeaza) in timp ce eu o urmaresc sa vad cum reactioneaza cand vede mesajul.O vad ca se emotioneaza apoi ma duc la ea si ii spun ca o iubesc si La multi ani!Probabil este prima oara cand i-am spus ca o iubesc....
oana990
Postat pe 9 Martie 2014 16:13
De la: oana990, la data 2014-03-09 16:13:19Poza 1

Ce poate fi mai frumos de 8 martie decat sa ii dovedesti inca o data mamei tale ca o iubesti. Ajunsa acasa dupa o zi obositoare de la servici se aseaza pe canapeaua de langa biblioteca sa se relaxeze. Asa cum speram isi ia si o carte sa citeasca ( stiu ca ii place sa citeasca , o relaxeaza) in timp ce eu o urmaresc sa vad cum reactioneaza cand vede mesajul.O vad ca se emotioneaza apoi ma duc la ea si ii spun ca o iubesc si La multi ani!Probabil este prima oara cand i-am spus ca o iubesc....
hello mei a trec 8 martie.....hmm voi faceti reclama mascata la ,,HEIDI,, off is multe alte produse mult mai bune ca ciokolata asta tampita gen rafaello...chiar nu vati saturat de reclama ?????...crred ca pana pe 31 decembrie o so tineti tot asa sune-ti penibile
athos_is_back
Postat pe 9 Martie 2014 16:16
Cea de-a treia fotografie...

-Eu sunt Adam..
-Eu sunt Eva...
-Eva... Degust dulceata inceputului, cu o mie de ganduri, regasind cu voluptate vorbele bine spuse, emotia, zambetul rautacios si, mai intai de toate, fascinatia.
-Intre bucuria de a pastra misterul identitatilor noastre si curiozitatea de sti cine esti, cu mare drag aleg prima cale.
-Esti un copil!
-Da, sunt copil pentru ca iubesc hotarul nestatornic dintre mintea mea si sufletul meu.
-Visez un ciorchine de ciorchini, de podgorii…As bea vin cu tine, vin cu vina…
-Sa fii visator e un lux... Putin realism nu strica …
-E frig, craiasa si mi s-au aburit ochelarii din piept. Spune-mi cum te vezi, ca sa te pot vedea …
-A inceput hibernarea mea ce ma transforma intr-o colhoznica ce doarme somn fara vise, uitand ca este femeie. Sa-mi scrii mult si devreme. Inca n-am scapat de prostul obicei de-a verifica mail-ul de trei-patru ori pe zi, ca o fetiscana din filmele de epoca, dand fuga la telegraf unde un supraponderal bonom cu ochelari rotunzi de baga ii raspunde plictisit ca nu a sosit nimic nou.
-Nu iti pot scrie prea mult acum...oricum, s-ar crede ca vrei sa ma bulversezi de tot, printesa mica a nisipurilor nesfirsite...
-Atunci scrie-mi cand poti. Ma simt ca o slujnica tinuta pe langa casa doar ca-l amuza pe boier cand ii serveste, impiedicat, cafeaua...
-Mi-e dor de malitiozitatea ta, imi este dor de micile tale obraznicii...
-Am ras cu pofta, fiindca mi-am dat seama ca-ti voi scrie toate cuvintele. Celelalte cuvinte.
-Luni! Lumina aurie pe strazi si mult de lucru. Curaj: un pahar de coniac, prima tigara a zilei (in incercarea de-a renunta la acest delicios obicei), ar fi bune ceva vesti de la dumneavoastra. Nu din gura, ci din carte...
-Bine ai venit inapoi, domnul meu, mi-a fost dor in zilele astea reci, cand am hoinarit pe stradutele din oras, dorind cu disperare sa te am alaturi, sa respiram impreuna acelasi aer tare, de invingatori.
-Scrii bine, daca ai trai la fel de bine precum scrii ai fi, cred, fericita. Ce vrei sa-ti aduca e-Mos Craciun? Eu stau in vitrina cu jucarii si astept.
-Acesta este un mesaj care surade. Pana la mainile adevarate, le mangai pe cele ireale, virtuale fara a fi virtuoase. Cumva te astept.
-Te joci cu mine, copil rautacios, iti place sa ma chinui si vorbele mele iti smulg un zimbet strengar, te vad, degeaba incerci sa te ascunzi...
-Nu ma ascund… sunt intr-o zona gri a vietii mele mici, prea mica sa ma mai bucur de vreun zbor de porumbel pestrit.
-N-am chef de nimic azi…stiu doar ca simt nevoia sa te citesc…ma intreb cum am reactiona daca ar fi sa ne trezim fata in fata… am sta cel putin citeva minute, nemiscati, cu ochii mari si neincrezatori, fara cuvinte…tu ce crezi?
-Daca ne-am vedea, stiu ca am vorbi cu adevarat, asa cum ne scriem. Avem aceleasi ganduri, ca doi frati siamezi ce au acelasi pantec. M-am gandit o clipa cum ar fi sa dorm in bratele tale si dac-as putea dormi… Somnoroasa aventura…sau ce carusel pacatos e mintea omului...
oldwitch
Postat pe 10 Martie 2014 19:16
Poza nr. 3: Reprezinta rezumatul iubirii noastre!
Am calatorit de la est la vest, din America pana in Asia sperand si crezand ca undeva, candva il voi intalni pe acel EL care imi va fura inima, ca ma va face sa zic 'da', acela care va fi exact dupa sufletul meu... Si l-am gasit! Dar nu sub un palmier, ci aici in Bucuresti la 2 statii de tramvai, cine s-ar fi gandit?! L-am cucerit acum 3 ani in aprilie, cu bronzul meu de Caraibe; se pare ca a contat ca i-am adus o raza de iubire din tarile insorite, si i-am indulcit iarna grea prin care trecuse sufletul lui de curand... si m-a indulcit si el pe mine cu cate o ciocolata deoarece sunt un mare fan al ciocolatei, aceasta nelipsindu-mi din poseta. De atunci ne-am vazut in fiecare zi deoarece se pare ca putine lucruri ne-au trebuit ca sa ne indragostim unul de celalalt...Asa m-a cunoscut: bronzata, plina de caldura acumulata din tarile calde, cu dor de duca si mare iubitoare de ciocolata, de aventura, de mare si soare, si cu bune si cu rele si iata relatia merge ca pe roate, iar cand mai scartaie un pic apare de te miri unde, chiar si dintr-un sertar retras, o ciocolata, si o invitatie la mare, la relaxare, sa ne aducem aminte de primele noastre zile petrecute impreuna, de primele trairi ca si cuplu, de NOI.
kudika_935942
Postat pe 11 Martie 2014 16:19
Pe 18 Martie e ziua mea de nastere,ma fac ca nu stiu nimic,faceti-mi un cadou dulce!Uimiti-ma! Surpriza!!!
Valy_Vassia_Hanu_1
Postat pe 11 Martie 2014 21:06
Pozanr1
Esti dimineata unei zile de vara, la mare.

Ador marea...iubesc vara...tu esti minunea de care aveam nevoie pentru a intregi sufletul meu, plin de dragoste...inima ce ravnea dupa pereche...
blue65
Postat pe 13 Martie 2014 10:15
foto 3:

Pentru ca Ea adora sa calatoreasca, El i-a pregatit o surpriza: in sertarul in care Ea isi tinea documentele personale, a pus biletele de avion si voucherele de cazare pentru urmatoarea destinatie de vacanta, iar deasupra, la vedere, ciocolata "cu dragoste" Heidi.
felicidade
Postat pe 13 Martie 2014 21:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sanador si Kudika te invita la concurs! 346 De la: concursKudika 26 Noiembrie 2013 14:27
Castiga cadoul personalizat pe care il vrei tu de la Tiparo.ro 271 De la: concursKudika 5 Septembrie 2013 19:39
Castiga un ondulator sau o placa marca Remington! 462 De la: Lillith 15 Decembrie 2011 20:19
Concurs: Cum ai petrecut Ziua Indragostitilor? 212 De la: luckyyyLuke 14 Martie 2009 02:42
Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT! 29 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2014 17:37