Setari Cookie-uri

E ok sa porti tocuri indiferent ce inaltime ai

Sunt foarte multe fete inalte care isi doresc sa poarte tocuri dar se simt complexate de inatimea lor. Ei bine, nu e cazul, cu cat mai inalta cu atat mai frumoasa. Nu conteaza ce spun gurile rele (f**k'em).
S-o luam ca exemplu pe Kimora Lee Simons, are 1.83 si arata super pe tocuri, e o femei de succes, frumoasa si increzatoare.
Sper ca asta sa va ajute cat de cat si sa va dea putin incredere in voi.
Cryswu
Postat pe 21 Martie 2014 11:52
eu nu-s inalta ,nu port tocuri si nu-s complexata de inaltime,incalt cu ce ma simt bine si confortabil!
Titanika
Postat pe 21 Martie 2014 11:55
esti norocosa...
eu am 1.77 si pana acum cativa ani era foarte complexata de inaltimea mea...plus ca mai erau si nesimtiti care ma faceau "girafa", "strut", "paluga" etc . si asta ma facea sa ma simt oribil. Apoi am intanit o fata la fel de inalta care mi-a dat putina incredere in mine si am inceput sa port si eu tocuri...ce-i drept nu mai mari de 8 cm dar e suficient si atat. Acum am invatat sa ingnor ce spun ce de pe strada si chiar sa-mi placa de mine asa cum sunt si de aceea sper sa reusesc sa conving si alte fete cu aceeasi problema sa se simta bine in pielea lor.
Cryswu
Postat pe 21 Martie 2014 12:07
Ce femeie este "femeie" fara tocuri? Ca sa nu mai amintim de eleganta si sex appeal-ul pe care le transmite o femeie "echipata corespunzator" !
rondina
Postat pe 21 Martie 2014 18:30
De la: Cryswu, la data 2014-03-21 12:07:18 esti norocosa...
eu am 1.77 si pana acum cativa ani era foarte complexata de inaltimea mea...plus ca mai erau si nesimtiti care ma faceau "girafa", "strut", "paluga" etc . si asta ma facea sa ma simt oribil. Apoi am intanit o fata la fel de inalta care mi-a dat putina incredere in mine si am inceput sa port si eu tocuri...ce-i drept nu mai mari de 8 cm dar e suficient si atat. Acum am invatat sa ingnor ce spun ce de pe strada si chiar sa-mi placa de mine asa cum sunt si de aceea sper sa reusesc sa conving si alte fete cu aceeasi problema sa se simta bine in pielea lor.

fac pariu ca numai cele invidioase crapau de ciuda
Trebuie sa fi tu insuti si nu sa faci placerea altora!
Titanika
Postat pe 21 Martie 2014 19:04
De la: rondina, la data 2014-03-21 18:30:25Ce femeie este "femeie" fara tocuri? Ca sa nu mai amintim de eleganta si sex appeal-ul pe care le transmite o femeie "echipata corespunzator" !

vaiiii,imi place sa port tocuri cand se cere eleganta,dar nu in fiecare zi,cu toate ca mi-as dori,dar nu mi se iveste mereu ocazia
Titanika
Postat pe 21 Martie 2014 19:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapam de sinuzita? 51 De la: office_salinasusesi_ro 8 Iunie 2010 14:14
Aloe vera planta minune 1 De la: babalulla 24 Noiembrie 2008 09:11
Tratament pe baza de planta 100% naturale !!! 1 De la: Manager 19 Aprilie 2010 14:57
vopsit syoss 6 De la: sysylysy 25 Septembrie 2013 17:40
Salut 9 De la: kudika_nikole 22 Noiembrie 2011 01:46