Mai multe
|
Sunt foarte multe fete inalte care isi doresc sa poarte tocuri dar se simt complexate de inatimea lor. Ei bine, nu e cazul, cu cat mai inalta cu atat mai frumoasa. Nu conteaza ce spun gurile rele (f**k'em). S-o luam ca exemplu pe Kimora Lee Simons, are 1.83 si arata super pe tocuri, e o femei de succes, frumoasa si increzatoare. Sper ca asta sa va ajute cat de cat si sa va dea putin incredere in voi. |
||
|
Cryswu Postat pe 21 Martie 2014 11:52 |
||
|---|---|---|
eu nu-s inalta ,nu port tocuri si nu-s complexata de inaltime,incalt cu ce ma simt bine si confortabil!
|
||
|
Titanika Postat pe 21 Martie 2014 11:55 |
||
esti norocosa...eu am 1.77 si pana acum cativa ani era foarte complexata de inaltimea mea...plus ca mai erau si nesimtiti care ma faceau "girafa", "strut", "paluga" etc . si asta ma facea sa ma simt oribil. Apoi am intanit o fata la fel de inalta care mi-a dat putina incredere in mine si am inceput sa port si eu tocuri...ce-i drept nu mai mari de 8 cm dar e suficient si atat. Acum am invatat sa ingnor ce spun ce de pe strada si chiar sa-mi placa de mine asa cum sunt si de aceea sper sa reusesc sa conving si alte fete cu aceeasi problema sa se simta bine in pielea lor.
|
||
|
|
||
|
Cryswu Postat pe 21 Martie 2014 12:07 |
||
Ce femeie este "femeie" fara tocuri? Ca sa nu mai amintim de eleganta si sex appeal-ul pe care le transmite o femeie "echipata corespunzator" !
|
||
|
rondina Postat pe 21 Martie 2014 18:30 |
||
De la: Cryswu, la data 2014-03-21 12:07:18 fac pariu ca numai cele invidioase crapau de ciuda Trebuie sa fi tu insuti si nu sa faci placerea altora!
|
||
|
Titanika Postat pe 21 Martie 2014 19:04 |
||
De la: rondina, la data 2014-03-21 18:30:25Ce femeie este "femeie" fara tocuri? vaiiii,imi place sa port tocuri cand se cere eleganta,dar nu in fiecare zi,cu toate ca mi-as dori,dar nu mi se iveste mereu ocazia
|
||
|
Titanika Postat pe 21 Martie 2014 19:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum scapam de sinuzita? | 51 | De la: office_salinasusesi_ro 8 Iunie 2010 14:14 |
| Aloe vera planta minune | 1 | De la: babalulla 24 Noiembrie 2008 09:11 |
| Tratament pe baza de planta 100% naturale !!! | 1 | De la: Manager 19 Aprilie 2010 14:57 |
|
|
||
| vopsit syoss | 6 | De la: sysylysy 25 Septembrie 2013 17:40 |
| Salut | 9 | De la: kudika_nikole 22 Noiembrie 2011 01:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.