Ce fotografi sa NU alegeti la evenimentele importante: nunti, botezuri, cumetrii!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_974782 Avatarul lui kudika_974782

2 mesaje
Membru din: 9/10/2014

Va recomand mare atentie si un research amanuntit in alegerea fotografului pentru ziua nuntii voastre. Exista posibilitatea sa va incante anumite oferte sa spunem avantajoase, sau sa primiti recomandari din partea prietenilor, insa din propria experienta va spun sincer nu va bazati pe incredere pentru ca veti fi dezamagiti!Eu impreuna cu sotul meu am ales varianta de recomandare pentru marele eveniment din viata noastra si am ramas cu un gust amar despre tot ce inseamna "seriozitate", "promtitudine", "profesionalism"..am optat pentru Doria Dragusin Photography..toate bune si frumoase pana in ziua in care a avut loc cununia civila, domnisoara amatoare de fotografie, care isi face publicitate ca participand pe la diverse evenimente culturale, insa daca iti doresti calitate trebuie sa platesti extra pentru ca nu dispune de un aparat foto profesional ci, chipurile il inchiriaza, nu e de judecat, dar e important sa intelegem natura calitatii umane si a servicilor pe care le ofera prin investitia pe care o face in hobby-ul, pasiunea, job-ul ei etc., era ocupata, asadar ne-a recomandat un coleg de breasla, care a ajuns la finalul momentului in care noi am spus DA! Era ultimul motiv de stres pe care mi l-as fi dorit in ziua respectiva, sa platesti un serviciu si sa nu fie prezent la timp ci dupa este TEAPA si BATAIE DE JOC! In fine, ca sa trecem de aceasta etapa am facut cateva poze cu familia si prietenii apropiati dupa, insa nu am primit pozele in intregime ci doar cateva din motiv ca nu au iesit bine celelalte si astfel nu voi avea o amintire alaturi de cei dragi la primarie..dragut.., cununia religioasa a avut loc o luna mai tarziu, termenul de livrare a fost de 1 luna, au trecut 2 luni si pozele tot nu sunt gata, este posibil sa astept chiar 3 luni sau cum spune domnisoara Doria 6 luni, pentru ca fotografii de exceptie cam asa livreaza si aceasta este aspiratia ei, desi am achitat totul inca din ziua nuntii, nu am semnat nici un contract, astfel ca nu ma pot lega de nici o forma legala..exista surpriza ca nici pozele din ziua nuntii sa nu le primesc in intregime si ne-am trezit cu banii dati si cu buza umflata! Asa ca aveti grija cu increderea pentru ca exista inca oameni neseriosi si involuati care au aspiratii inalte desi ofera servicii mizere!

Raporteaza abuz de limbaj
nnartb Avatarul lui nnartb

2 mesaje
Membru din: 7/05/2015

Imi pare rau sa aud de ce ai patit, uite noi suntem ok si suntem convinsi ca putem ajuta cu profesionalism , ne poti gasi portofoliul pe:
https://www.flickr.com/people/fotovideonunta/
https://vimeo.com/pifmedia
pe noi ne gasesti pe
www.pifmedia.ro/filmari-nunti/
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_1030448 Avatarul lui kudika_1030448

1 mesaj
Membru din: 15/11/2017

Wow, nu ma asteptam sa aud asta despre Doria. Eu am lucrat anul trecut cu ea, pentru nunta, si am fost ff multumita, mi-a recomandat-o o prietena careia i-a facut poze la botez. Pozele au fost excelente, le-a trimis la timp etc. A fost minunata, deci nu imi dau seama ce s-a intamplat. Eu o recomand din toata inima.

Raporteaza abuz de limbaj