Mai multe
|
BUNA, VREU sa multumesc si sa fac cunoscuta RUGACIUNEA ACESTA: Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,miyerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile.Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa.In ultima zi,cea de-a noua se va publica rugaciunea spre a o face cunoscuta si altora.Dumnezeu si Maica Sfanta sa va dea sanatate si sa va fie de folos!Doamne ajuta!"" multumesc!
|
||
|
kudika352282 Postat pe 19 Noiembrie 2014 14:17 |
||
|---|---|---|
M� rog, n-am nimic �mpotriv�,rug�ciunea e binevenit� oric�nd, dar avem nevoie de re�ele de socializare ca s� ni se �ndeplineasc� dorin�ele posibile sau chiar �i cele imposibile? Dintre care cea posibil� pentru bani??? Eu �tiam c� Sf�nta Fecioar� e doar una, nu-i din Juquilla sau din alt� parte... �i de ce te amuzi a�a la final ?
|
||
|
luchianramona Postat pe 19 Noiembrie 2014 15:22 |
||
De la: kudika352282, la data 2014-11-19 14:17:49BUNA, VREU sa multumesc si sa fac cunoscuta RUGACIUNEA ACESTA: Hmmmm,bine,bine,am inteles intentia ta,dar despre care Fecioara este vorba in rugaciunea prezentata de tine,caci una singura este Neprihanita Zamislire,Fecioara Maria sau te referi la vreo aparitie de-a Ei,altfel nu se justifica numele prezentat de tine!!Inac ceva,prefer sa fac Novenele in cadru intim sau la biserica,nicidecum in acest mediu!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Noiembrie 2014 15:42 |
||
|
"..Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile"". Ce tampenie , spui de 9 ori o rugaciune si apoi iti vor cadea bani din cer Daca e sa zici o rugaciune zi-o pt sanatate , nicidecum pt bani
|
||
|
kudykkka Postat pe 23 Noiembrie 2014 19:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| caffe time..... | 2 | De la: andapui 21 August 2010 11:57 |
| Sarcina sau dereglari menstruale...sau ...un sfat va rog! | 121 | De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 16:07 |
| Subiect din alt an | 3 | De la: cris_cristina 10 August 2015 09:15 |
|
|
||
| buna.... | 8 | De la: baffy 30 Iulie 2012 11:43 |
| votati | 1 | De la: popdydyd 10 Februarie 2011 21:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.