Mai multe
Buna seara! Acum 3 luni am cedat tentatiei de a imi vopsi parul.Am fost foarte fericita cand am putut ajunge de la saten la o nuanta de ciocolatiu insa acum culoarea nu mai este ca la inceput si chiar s-a decolorat destul de mult si as vrea sa ma intorc la nuanta mea naturala.Intrebarea mea este: daca de data aceasta folosesc nuantator am sanse ca cu timpul,o data cu nuantatorul, sa dispara si vopseaua cealalta din parul meu? Astept raspunsul vostru
|
||
|
Alina-Ella Postat pe 15 Decembrie 2014 19:18 |
||
|---|---|---|
|
Buna ! Ai pus o întrebare foarte buna dar rãspunsul din pãcate nu este unul pozitiv pentru tine. Pigmentul nu-l mai poți schimba fãrã decolorare, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa ti creascã parul :-* |
||
|
GiaJay Postat pe 14 Ianuarie 2015 18:54 |
||
Buna! Am si eu o intrebare! Mi-am vopsit parul acum cateva zile si am observat ca firul de par a devenit mult mai uscat si mai aspru. In plus se incalceste foarte tare. Ce sa fac? Ce solutii imi recomandati?
|
||
|
|
||
|
grigorescualina Postat pe 16 Ianuarie 2015 13:50 |
||
De la: grigorescualina, la data 2015-01-16 13:50:52Buna! Am si eu o intrebare! Mi-am vopsit parul acum cateva zile si am observat ca firul de par a devenit mult mai uscat si mai aspru. In plus se incalceste foarte tare. Ce sa fac? Ce solutii imi recomandati? Simplu: un balsam sau o masca pt par vopsit!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 20 Ianuarie 2015 19:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ingrijirea parului cret | 8 | De la: balrog 14 Martie 2011 12:47 |
| Coafor la tine acasa!!! | 3 | De la: Dark 4 Decembrie 2009 16:28 |
| pot sa ma vopsesc fara sa ma decolorez??? | 4 | De la: ralucutza852001 16 Octombrie 2013 19:59 |
|
|
||
| buna ... | 2 | De la: andreea_x 16 Februarie 2009 14:03 |
| EXTENSII PAR NATURAL CLIP ON - LICHIDARE STOC - 200 LEI | 1 | De la: ANGELIC_STUDIO 27 Martie 2011 12:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.