Mai multe
|
El tocmai a incheiat o relatie de 5 ani; spune ca isi doreste sa fie fericit, iubit si sa iubeasca, insa are nevoie de timp sa se ragaseasca.. Ne intalnim(odata pe saptamana), ne intelegem bine, tinem legatura(2-3 mesaje/zi,... prietenesc); Din proprie initiativa nu il solicit, daca ma cauta ii raspund, daca nu, nu(asta in ideea ca a solicitat timp si spatiu sa se regaseasca...). Dar, nu e bine nici asa... daca nu-i vorbesc cu "dragul meu" si "dulcegarii", inseamna ca nu-mi pasa de el; daca ii vorbesc tandru, ma indeparteaza spunand ca nu e pregatit de o relatie :(. Spune ca ma doreste in viata lui si vrea sa ne casatorim. Voi ce ati inteles de fapt din cele relatate de mine? Vrea ceva sau e pierdere de tim?!Care este atitudinea corecta, pe care trebuie sa o adopt fata de el? Multumesc! |
||
|
kudika_985604 Postat pe 16 Aprilie 2015 13:08 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_985604, la data 2015-04-16 13:08:38El tocmai a incheiat o relatie de 5 ani; spune ca isi doreste sa fie fericit, iubit si sa iubeasca, insa are nevoie de timp sa se ragaseasca.. Este pierdere de timp,pentru ca este ceva de genul "Te vreau,dar imi trebuie timp!!Te iubesc,dar este necesar sa ma gandesc mult si bine"!!!Fii indiferenta,barbatul trebuie sa caute femeia,nu invers sau ,hai sa fiu,si eu,moderna,nu fi nepasatoare,daca este insistent in a te cauta!!Lasa-l sa isi limpezeasca gandurile,de ce trebuie sa fii tu cea ,care intiaza relatia?Orice relatie presupune,DOAR SI DOUA PERSOANE,in comuniune deplina! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Aprilie 2015 13:20 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-16 13:08:38El tocmai a incheiat o relatie de 5 ani; spune ca isi doreste sa fie fericit, iubit si sa iubeasca, insa are nevoie de timp sa se ragaseasca.. lasa l sa se mai regaseasca cativa ani,,el trebui sa te curteze si sa aibe initiativa nu tu,,,spune i asta daca bajbaie vz de treaba ta |
||
|
|
||
|
kudika_982635 Postat pe 16 Aprilie 2015 13:29 |
||
| Ma cauta, este generos si atent, dar vrea sa fie cat mai mult singur(motiveaza munca multa, oboseala...nevoia de a-si reveni dupa separare). Eu nu-l caut, nu-l deranjez; raspund doar cand sunt interpelata. In acelasi timp daca ma comport prietenesc sau amical, afirma ca are nevoie de iubire; daca devin iubitoare, spune ca nu e pregatit pentru o relatie. Nici cum nu e bine. In ultimul timp am impresia ca doar cand se simte singur apeleaza la mine... cu toate ca si-a exprimat , clar, intentia , chiar, de a ne casatori.(Despartirea de fosta iubita a avut loc acum 2 saptamani.) | ||
|
kudika_985604 Postat pe 16 Aprilie 2015 17:01 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-16 17:01:36Ma cauta, este generos si atent, dar vrea sa fie cat mai mult singur(motiveaza munca multa, oboseala...nevoia de a-si reveni dupa separare). Eu nu-l caut, nu-l deranjez; raspund doar cand sunt interpelata. In acelasi timp daca ma comport prietenesc sau amical, afirma ca are nevoie de iubire; daca devin iubitoare, spune ca nu e pregatit pentru o relatie. Nici cum nu e bine. In ultimul timp am impresia ca doar cand se simte singur apeleaza la mine... cu toate ca si-a exprimat , clar, intentia , chiar, de a ne casatori.(Despartirea de fosta iubita a avut loc acum 2 saptamani.) Exact,are nevoie de cineva,in speta,de tine,in momentele de singuratate!!Acorda-i timp pentru regasire,nu insista,caci vei strica totul!!Apele vor reveni in matca lor si veti vedea daca va fi ceva intre voi!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 Aprilie 2015 18:08 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-16 13:08:38El tocmai a incheiat o relatie de 5 ani; spune ca isi doreste sa fie fericit, iubit si sa iubeasca, insa are nevoie de timp sa se ragaseasca.. Faci ce simti tu ca trebuie sa faci. Iti place de el ii deschizi niste porti, nu iti place ii dai de stire, daca nu prea stii ce vrei intreaba-te si raspunde-ti, nu stie el ce vrea, il pui sa se gandeasca mai bine apoi il intrebi tu si iti raspunde el. Bafta! |
||
|
kudika_983971 Postat pe 16 Aprilie 2015 22:53 |
||
| Sa-i acord timp inseamna sa nu mai raspund "solicitarilor" lui? A fost si la psiholog, care la sfatuit sa ramana singur un timp pana isi revine. Dar el ce face :ma tine in sah: azi doua mesaje, maine un telefon, odata pe luna intalnire romantica, apoi pauza doua zile(cica...e ocupat cu munca)...si tot asa. Nu are continuitate in ceea ce face, iar eu ma consum, pentru ca nu stiu cum sa reactionez.Starea aceasta de asteptate, nimic concret, totul discontinuu... e epuizant. | ||
|
kudika_985604 Postat pe 17 Aprilie 2015 01:13 |
||
|
Daca nu mi-ar pleace de el, acum nu ar fi existat "DILEMA". Chiar si in seara aceasta am discutat, am plans amandoi, am despicat problema marunt... Acelasi rezultat: are nevoie de timp... dar nu se stie cat. Spune ca ma "iubeste in felul lui", ca se gandeste la o viata alaturi de mine,dar nimic concret...doar povesti. Momentele de tandrete sunt minime, mai mult prietenesti...asta se numeste relatie? Nu vorbim de viitor,concret, nu ne sarutam, doar atingeri prietenesti. |
||
|
kudika_985604 Postat pe 17 Aprilie 2015 01:22 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-17 01:22:36Daca nu mi-ar pleace de el, acum nu ar fi existat "DILEMA". Chiar si in seara aceasta am discutat, am plans amandoi, am despicat problema marunt... Vrei ca ,doar dupa doua saptamani de la incheierea relatiei precedente,sa fie deja indragostit de tine??Nu crezi ca exagerezi????ARE NEVOIE DE TIMP???Acorda-i-l,este foarte simplu!!!!Timpul va decide!!!Iar partea cu plansul reciproc este o reactie copilareasca,pentru care motiv ati plans???? "Te iubeste in felul lui"??????"Se gandeste la o viata traita impreuna"????Povesti,basme!!!!Cum te poate iubi intr-un timp atat de scurt??????Cat de bine va cunoasteti???? Viitorul nu se poate anticipa fara a trai un prezent,deci lasa-i timp la dispozitie astfel incat sa se linisteasca si ,poate,va sti ce va dori mai departe!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Aprilie 2015 07:24 |
||
| Draga mea: eu am cunoscut aceasta persoana acum 2 ani, am trait efectiv cu el in casa 1 an, zi de zi.Cand l-am cunoscut se despartise de fosta lui iubita. I-am acordat deci 2 ani, i-am fost alaturi. In acest rastimp, el a tinut legatura( telefonic) cu fosta iubita, am tolerat si asta.Cand, nu am mai putut tolera am plecat; l-am lasat 4 luni, la dispozitie, singur sa afle ce doreste de la viata. A decis sa renunte la IULUZIA, de a fi cu cealalta; si-au luat ramas bun (asa spune el...) abia acum 2 saptamani.In tot acest timp de 4 luni, am tinut legatura putin si prietenesc, cu 2 exceptii( seri romantice). El spune, acum, ca are inca nevoie de timp sa se regaseasca...cica sa ne cunoastem mai bine: dar ne cunostem de 2 ani.A devenit rece, distant, pierdut... Ce sa fac?!Eu am spus ca trebuie sa rupem orice legatura, doar asa isi poate da seama daca vrea ceva de durata cu mine sau nu. El cica...nu vrea sa ma piarda si vrea, cand are el chef, sa tinem legatura.... nu este totul aiurea?!!!!!Ce vrea de fapt?! | ||
|
kudika_985604 Postat pe 17 Aprilie 2015 07:57 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-17 07:57:36Draga mea: eu am cunoscut aceasta persoana acum 2 ani, am trait efectiv cu el in casa 1 an, zi de zi.Cand l-am cunoscut se despartise de fosta lui iubita. I-am acordat deci 2 ani, i-am fost alaturi. In acest rastimp, el a tinut legatura( telefonic) cu fosta iubita, am tolerat si asta.Cand, nu am mai putut tolera am plecat; l-am lasat 4 luni, la dispozitie, singur sa afle ce doreste de la viata. A decis sa renunte la IULUZIA, de a fi cu cealalta; si-au luat ramas bun (asa spune el...) abia acum 2 saptamani.In tot acest timp de 4 luni, am tinut legatura putin si prietenesc, cu 2 exceptii( seri romantice). El spune, acum, ca are inca nevoie de timp sa se regaseasca...cica sa ne cunoastem mai bine: dar ne cunostem de 2 ani.A devenit rece, distant, pierdut... Ce sa fac?!Eu am spus ca trebuie sa rupem orice legatura, doar asa isi poate da seama daca vrea ceva de durata cu mine sau nu. El cica...nu vrea sa ma piarda si vrea, cand are el chef, sa tinem legatura.... nu este totul aiurea?!!!!!Ce vrea de fapt?! Mulktumesc pentru lamuriri,in acest caz,se schimba datele problemei!!Daca te-ai fi exprimat corect si complet inca de la prima postare,nu as fi inteleg eronat si nu ti-as fi pus acea intrebare!!! Nu vrea nimic concret,lasa-l in pace!!!!"Cand are chef"?????Dar ,iubirea este dupa cheful barbatului?????Hmmmmmmm,draga mea,numai pentru asemenea afirmatie,l-as fi trimis la plimbare imediat!!!Pe de alta parte,trebuie as va cunoasteti indeajuns de bine,o relatie profunda,are la baza o cunoastere pe masura!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Aprilie 2015 08:02 |
||
De la: kudika_985604, la data 2015-04-17 07:57:36Draga mea: eu am cunoscut aceasta persoana acum 2 ani, am trait efectiv cu el in casa 1 an, zi de zi.Cand l-am cunoscut se despartise de fosta lui iubita. I-am acordat deci 2 ani, i-am fost alaturi. In acest rastimp, el a tinut legatura( telefonic) cu fosta iubita, am tolerat si asta.Cand, nu am mai putut tolera am plecat; l-am lasat 4 luni, la dispozitie, singur sa afle ce doreste de la viata. A decis sa renunte la IULUZIA, de a fi cu cealalta; si-au luat ramas bun (asa spune el...) abia acum 2 saptamani.In tot acest timp de 4 luni, am tinut legatura putin si prietenesc, cu 2 exceptii( seri romantice). El spune, acum, ca are inca nevoie de timp sa se regaseasca...cica sa ne cunoastem mai bine: dar ne cunostem de 2 ani.A devenit rece, distant, pierdut... Ce sa fac?!Eu am spus ca trebuie sa rupem orice legatura, doar asa isi poate da seama daca vrea ceva de durata cu mine sau nu. El cica...nu vrea sa ma piarda si vrea, cand are el chef, sa tinem legatura.... nu este totul aiurea?!!!!!Ce vrea de fapt?! ti ai dat singura raspunsul,,pentru ce intrebi pe altii care nu l cunosc,,iata ca poti gandii singura nu mai intreba pe altii fa ce ai zis |
||
|
kudika_982635 Postat pe 17 Aprilie 2015 08:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Noi ne iubim,dar parintii lui ne fac viata imposibila...Am nevoie de niste sfaturi | 19 | De la: rashela 31 Martie 2011 12:10 |
| Nu stiu ce sa fac | 11 | De la: Boca 16 Ianuarie 2010 13:39 |
| oare ma place? | 2 | De la: Barbie30 11 August 2010 19:08 |
|
|
||
| Cum pot sterge o anumita tema postata de mine | 11 | De la: alegro6543 26 Ianuarie 2011 20:54 |
| O dragoste ciudata..... | 28 | De la: mkdisk 16 Ianuarie 2009 12:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.