Setari Cookie-uri

Apartament nou?

Buna, sunt in cautarea unui apartament nou in Bucuresti, dar ce am gasit pana acum in oras mi se pare foarte scump...Asa ca am inceput sa ma orientez catre un complex din n-e bucurestiului, par foarte ok apartamentele de acolo,zona intreaga e ingrijita, chiar am fost incantata de ce am vazut. Preturile par ok, dar as vrea sa stiu daca locuieste cineva acolo, cum i se pare, ce puncte slabe a observat etc Imi doresc sa ma mut in aceasta vara, asa ca orice raspuns imi este de ajutor.

Postat pe 21 Mai 2015 18:05
Din cate am inteles un mare minus este intretinerea foarte piperata, in jur de 1200 ron/luna apartament cu 3 camere/ 3 persoane.
Intretinerea piperata se datoreaza faptului ca acest complex rezidential dispune de multe facilitati, unde costurile de intretinere a lor este destul de consistent si lunar platit de locatari...cu cat este mai modern cu atat costa mai mult (intretinerea gazonului, piscinei, paznici...etc).
Daca te poti descurca cu banii atunci este un loc minunat. Succes!
verraa
Postat pe 1 Iunie 2015 22:55
Am niste prieteni care stau in Cosmopolis... si ar fugi maine, dar nu pot!
Smecheria e ca dezvoltatorii iti vand tie apartamentul, dar tu faci contarct cu ei pentru tuilitati. Si voila...platesti de te rupi "pour tout la vie"! Cel putin in anumite complexuri.

O fi modern, dar te rupe si gazonul, si paza, etc. Si totul pare sa aiba un adaos tare mare. Ah, si daca mai e si "in camp" si totul e departe pentru maruntisuri ramai cu magazinul din complex, care de obicei are preturi piperate!

Cauta-ti mai degraba un apartament in "bloc nou", da' vechi, adica construit in jur de '90. Nu stun rele deloc si spatioase!

My 2 cents:)
ElenaSC
Postat pe 30 Iunie 2015 16:48
Buna,
Acum 2 ani mi-am cumparat si eu apartament, prin prima casa.
Am avut si eu tendinte sa caut un apartament intr-un complex rezidential nou, dar am decis sa cumpar intr-un bloc din 1986, pe care l-am renovat si arata de foarte bine, finisaje de calitate, net superioare fata de cele din majoritatea complexurilor.
Motive? Am discutat cu un prieten care este inginer arhitect si mi-a spus care sunt ansamblurile unde blocurile sunt lucrate cat de cat ok, si care nu. Cele lucrate ok, mentionez Rose Garden, 10 Blocks, si cel situat spre iesirea din Bucuresti, spre Autostrada soarelui, undeva pe dreapta (poate mai sunt cateva dar nu imi vin in minte)- era preturile destul de ridicate. Plus pretul intretinerii, care pe langa cheltuielile uzuale, mai sunt si preturile pt paza si facilitatile complexului. Intretinere pe luna de vara nu scade sub 500 lei- 10 Blocks.
Deci suma asta pt mine reprezinta jumatate de rata, lucru care nu ma avantajeaza.
Acum tu trebuie sa cantaresti avantaje si dezavantaje, si vezi ce e mai bine pt tine.
Spor!
c_ella99
Postat pe 6 Iulie 2015 11:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
'Locuinte mai ieftine pe malul Mediteranei' 1 De la: talina2401 28 Februarie 2011 09:11
VRETI SI VOI 3-26% O PARTE DIN BANI INAPOI DIN CUMPARATURILE PROPRI ?? 12 De la: mihaiamedeo 3 Iunie 2016 20:56
spasmofilie... 2 De la: carmen_natural 11 Martie 2011 11:55
Decolorarea parului 8 De la: kudikakudykudy 29 Octombrie 2013 19:45
PANOURI SOLARE - energie verde 1 De la: DEVON_ENERGY 2 August 2010 10:04