Ce epilator sa aleg?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Ce epilator sa aleg?: (5 din 1 vot)
 
kudika_988765 Avatarul lui kudika_988765

4 mesaje
Membru din: 13/06/2015

Salut :)
Astazi m-am hotarat sa achizitionez un epilator,ca tot sunt la reducere si voiam de mult dar tot crema sau lama erau mai la indemana. Cred ca stiti povestea..
Am gasit mai multe modele care imi par convenabile dar eu nu am tinut niciodata un epilator in mana,daramite sa ma pricep.Sunt total pe dinafara. Am cautat cat mai multe pareri dar de fiecare data,la fiecare produs,ma induc in eroare pentru ca unii spun ca e foarte bun,altii ca sunt complet dezamagiti.
Am ales marca philips pentru ca am auzit ca intre asta si Braun se da bataia de obicei.
O sa va las numele epilatoarelor care mi-au sarit in ochi. Poate stiti ceva despre ele,poate va puteti da seama cat de bune sunt,poate chiar ati avut unul din ele. Alte sugestii pe langa cele gasite de mine sunt bine venite!
Vreau ceva care sa fie suportabil ca durere si sa ia bine firele din radacina. Poate nu chiar pe toate,poate nu si alea foarte fine care nici nu se vad,dar sa le ia pe majoritatea si sa ma tina macar o luna,sa nu ma fac din doua in doua saptamani. Eu oricum nu sunt prea paroasa. De asemenea le prefer pe cele care trebuie tinute in priza in timpul folosirii.
Iata si ce am gasit:
Philips Satinelle HP6423/00
Philips Satinelle HP6549/00
Philips Satinelle HP6422/01
Philips Satinelle HP6421/00
Imi pare rau ca nu am pus link,dar nu stiu cum e cu ele. Nu vreau sa se creada ca fac reclama. Eu doar le-am gasit si chiar nu stiu ce sa-mi iau. Nici macar nu stiu daca ceva mai scump ar fi mai bun. Desi in general tind sa cred asta.
O zi buna! (sau seara buna )
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_988765 Avatarul lui kudika_988765

4 mesaje
Membru din: 13/06/2015

Late edit: doresc sa l folosesc peste TOT
Raporteaza abuz de limbaj