Setari Cookie-uri

produse de igiena intima

buna,/roduse de igiena intima. daca da, care/ce? (asta daca e ok sa dam nume de produse).
eu merg la o dr ginecolog f buna, dar care cred ca e un pic nebuna:)) e impotriva a orice altceva in afara de apa si la caz de nevoie ceai de galbenele...
Kerasela
Postat pe 13 Octombrie 2015 19:54
voi folositi produse de igiena intima? daca da, care/ce? (asta daca e ok sa dam nume de produse).
eu merg la o dr ginecolog f buna, dar care cred ca e un pic nebuna:)) e impotriva a orice altceva in afara de apa si la caz de nevoie ceai de galbenele...

cam asa trebuia sa arate mesajul anterior, dar nu stiu cum am reusit sa-l public pe bucati
Kerasela
Postat pe 13 Octombrie 2015 19:56
buna,

dupa ce am incercat tot felul de produse, de vreun an folosesc gelul de spalat Lactacyd si servetelele lor umede pe care le cumpar cand din farmacie, cand din hipermarket...
carmen_p09
Postat pe 14 Octombrie 2015 14:14
eu sunt foarte circumspecta cand vine vb de produse de igiena intima pt ca poti f usor sa ai probleme, fie ca vb de alergii, fie de modificarile ph-ului care pot fi mai mult decat neplacute. asa ca aveti grija.
Minerva_T
Postat pe 14 Octombrie 2015 14:34
De la: Minerva_T, la data 2015-10-14 14:34:28eu sunt foarte circumspecta cand vine vb de produse de igiena intima pt ca poti f usor sa ai probleme, fie ca vb de alergii, fie de modificarile ph-ului care pot fi mai mult decat neplacute. asa ca aveti grija.

corect, dar cred ca apa "chioara" nu e suficienta sau nu in toate situatiile.
la acest capitol sunt de acord cu produsele Lactacyd pt ca au in componenta acid lactic natural si sunt testate clinic.
maria_popescu2011
Postat pe 14 Octombrie 2015 15:19
De acord cu voi si cu discutia asta in totalitate. Cred ca nu o sa obosesc sa spun niciodata cu pentru igiena intima este extrem de important ce produs folosesti, pentru ca acesta iti regleaza sau mentine PH-ul zonei, lucru ce te pazeste de infectii sau alte neplaceri. Si nu vorbim aici de produse scumpe, nu pretul conteaza. Sunt bune si produsele naturiste, dar cand ai o dereglare de pH sau esti in recuperare dupa ce ai tratat o infectie, ceaiul de galbenele , de exemplu, este ceea ce este : apa cu o planta. (Iar despre cum trebuie recoltate si cand plantele medicinale ca sa aiba intr-adevar un efect, asta e alta discutie).
Deci, da Lactacydul este produsul pe care il folosesc si eu de vreo 2 ani si am terminat cu infectiile recurente pe care le aveam mereu de la OB-uri, cistite si altele, pe care le-am tot "experimentat" de-a lungul anilor.
jurnalul
Postat pe 26 Octombrie 2015 15:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pana cand vom mai rezista???? La prostia mediatizata? 29 De la: fata 29 Ianuarie 2010 12:26
Scurgere maro 1 De la: surubelnita 1 Iunie 2018 21:41
Crema autobronzanta 2 De la: Adelyna84 18 Aprilie 2010 21:03
menstruatie 2 De la: hapciucalipta 1 Septembrie 2009 19:44
FERTILIZARE IN VITRO 1 De la: cocolino 4 Februarie 2010 16:29