Suntem chiar asa ,,redusi,, cand vine vorba despre sex?

Stiu ca a mai fost deschis un topic de genul asta dar tare sunt curioasa.Am cerut pur si simplu niste sfaturi in legatura cu sexul in trei,de fapt eu sa ma culc cu alta fata in timp ce el priveste,fara nici o implicare a lui fata de cealalta.Si toti ,,misionarii,, au sarit in capul meu.Nelamurirea mea ar fi...suntem chiar asa ,,redusi,, cand vine vorba de sex?

mariaro
Postat pe 2 Decembrie 2015 15:30
niste incuiati draga
kudika_991915
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:06
De la: alex4andra, la data 2015-12-02 15:30:10Stiu ca a mai fost deschis un topic de genul asta dar tare sunt curioasa.Am cerut pur si simplu niste sfaturi in legatura cu sexul in trei,de fapt eu sa ma culc cu alta fata in timp ce el priveste,fara nici o implicare a lui fata de cealalta.Si toti ,,misionarii,, au sarit in capul meu.Nelamurirea mea ar fi...suntem chiar asa ,,redusi,, cand vine vorba de sex?

Draga mea, trebuie sa recunosc, nu ma pricep sa fac sex, imi fac autocritica, dar iti pot explica cum este sa faci dragoste cu partenerul tau, pe care il iubesti din tot sufletul si iubirea este reciproca, ai auzit de astfel de manifestari?????Sunt convinsa ca nu!!!! Da, posibil sa fiu o "redusa", dar sunt ceva, ce nu ai sa fii niciodata, sunt "FEMEIE", ceea ce tu si celelalte asemenea tie nu o sa fiti NICIODATA!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2015 07:16
sunt sigura ca sunt mult mai femeie decat tine.Stii aia cu doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in dormitor? Din punctul meu de vedere asata inseamna sa fii femeia perfecta pentru cel pe care il iubesti pentru ca altfel s-ar pute sa se duca la altele si acasa sa vina doar pentru ca stii sa gatesti si sa calci.Nu consider ca iubirea ca sta doar in sex,dar nici intr-o farfurie cu ciorba.Iar acei barbati care spun ca ei nu isi doresc ca sotia sa aiba mai multa imaginatie in pat mint de ingheata apele
mariaro
Postat pe 4 Decembrie 2015 14:16
De la: alex4andra, la data 2015-12-04 14:16:34sunt sigura ca sunt mult mai femeie decat tine.Stii aia cu doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in dormitor? Din punctul meu de vedere asata inseamna sa fii femeia perfecta pentru cel pe care il iubesti pentru ca altfel s-ar pute sa se duca la altele si acasa sa vina doar pentru ca stii sa gatesti si sa calci.Nu consider ca iubirea ca sta doar in sex,dar nici intr-o farfurie cu ciorba.Iar acei barbati care spun ca ei nu isi doresc ca sotia sa aiba mai multa imaginatie in pat mint de ingheata apele

Nu este cazul sa iti doresc sa fii in dormitor, asa cum visezi sa fii, sincer, chiar nu este cazul, in ciuda eforturilor mele de a ramane un om civilizat in orice moment al vietii mele!!!Era mai interesant daca citeam opinia unui barbat in legatura cu denumirea ta, de femeie capabila, dar neexistand o asemenea parere, imi mentin rezerva in ceea ce te priveste!!!Cand o femeie se lauda, o face ori din prostie, ori din teama de a fi demascata, ca este orice altceva , numai "FEMEIE" nu!!!Spor la manuit!!!
kudika_15804
Postat pe 4 Decembrie 2015 15:25
Stii ca de regula cand esti "curva" in dormitor nu iti mai iese pasentza la a fi si doamna in societate (poate doar de companie) sau bucatareasa in bucatarie. In schimb poti sa pastrezi un echilibru fericit intre aceste 3 domenii fara sa exagerezi in unul, in mod deosebit. Faza cu "asa redusi sunt unii in materie de sex" nu poate decat sa-ti dea nota (si nu este nota de trecere 🐒)....daca tie iti place cu 3 sau 4 nu inseamna ca e normal, natural doar ca tie ti se pare asa! Altele "mananca bataie" si le excita asta dar poate nu e pe gustul tau, ceea ce nu te face REDUSA....Ai inteles la ce ma refer?!
paula27
Postat pe 22 Decembrie 2015 23:44
Draga mea,de fapt tu vrei sa faci dragoste cu o femeie nu sa te culci cu ea.Vorba Romaneasca are mai multe intelesuri.
Un barbat mergea pe strada,se intalneste cu o domnisoara,el ii spune ca ar vrea sa se culce cu ea,ea ii raspunde :::::::::ei vrea matale sa te culci cu mine,dar mie nu imi este somn.Asa ca........stimata domnisoara atentie la cum te exprimi.Cat despre topicul pe care l-ai scris................nu toti sunt redusi . h
kudika_973046
Postat pe 23 Decembrie 2015 08:28
Apoi draga mea stiu precis ca cine are astfel de dorinte,aceste persoane nu sunt normale.Adica sunt bolnave.
kudika_973046
Postat pe 23 Decembrie 2015 08:37
Mai alexandra nush ce sa zic....dak as fi cu un baiat de cateva luni si nu mi-ar prea pasa de el,nu l-as iubi,as faceo asa ca pe o aventura,l-as include si pe el,dar intro relatie serioasa sunt ffff geloasa
GoldAngel
Postat pe 20 Februarie 2016 12:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand v-ati simtit femei pt prima oara? 33 De la: Ramyta 30 Aprilie 2009 12:47
Urgent pana pe 1 august! Caut colega de apartament! 7 De la: kudika228340 11 Iulie 2011 10:48
am nevoie de parerile si sfaturile voastre... 24 De la: Neacsu_Gyany_1 9 Martie 2012 08:28
Cum fac sa am si eu o erectie in somn ? 14 De la: Sarikiz 19 Februarie 2013 19:46
tremur.... 43 De la: cristiana_cris 11 Septembrie 2009 10:03
Setari Cookie-uri