Mai multe
|
Buna,si o zi frumoasa Un tupeu mare sa vrei sa te intorci dupa 4ani de la divort.Cr parere aveti l-a parasit si a treia nevasta |
||
|
kudika_11013 Postat pe 17 Ianuarie 2016 17:15 |
||
|---|---|---|
Bravooo
|
||
|
Negrutt Postat pe 17 Ianuarie 2016 18:28 |
||
Trimite-l la urmatoarea !De bun ce e cred ca va avea 30 de sotii
|
||
|
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 17 Ianuarie 2016 18:43 |
||
De la: kudika_11013, la data 2016-01-17 17:15:03Buna,si o zi frumoasa Ce parere pot avea despre un asemenea exemplar????Nu este problema ta, ci a lui!!!Nu mi-as face probleme in aceasta directie, dimpotriva, l-as ignora total!!!Nu te lasa impresionata de falsitatea barbatilor!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 07:13 |
||
|
Ce parere pot avea despre un asemenea exemplar????Nu este problema ta, ci a lui!!!Nu mi-as face probleme in aceasta directie, dimpotriva, l-as ignora total!!!Nu te lasa impresionata de falsitatea barbatilor!!!!![/quote] E�ti adepta "principiului" potrivit c�ruia "toate femeile E curve �i to�i b�rba�ii E porci", dac� arunci anatema falsit��ii pe TO�I b�rba�ii ? Atunci te po�i duce la m�n�stire, urm�nd sfatul lui Hamlet ! Numai c� Shakespeare, prin Hamlet, o trimtea pe Ofelia s� aleag� �ntre m�n�stire �i bordel, fiindc�, �n engleza epocii, cele dou� "loca�ii" erau exprimate prin acela�i cuv�nt ! Tu ce alegi ? Oricum, dac� tu nu ai nevoie de b�rba�i, �nseamn� fie c� i-ai "�ncercat" pe to�i �i nu te-au satisf�cut, fie c� habar nu ai ce e �la un b�rbat �i care e manualul lui de �ntrebuin�are. Sau, dac� e�ti lesbi, desf�oar�-�i ideile pe un site LGBT, nu aici, pe un site de oameni normali.
|
||
|
kudika592637 Postat pe 31 Ianuarie 2016 17:26 |
||
De la: kudika592637, la data 2016-01-31 17:26:27 E�ti adepta "principiului" potrivit c�ruia "toate femeile E curve �i to�i b�rba�ii E porci", dac� arunci anatema falsit��ii pe TO�I b�rba�ii ? Atunci te po�i duce la m�n�stire, urm�nd sfatul lui Hamlet ! Numai c� Shakespeare, prin Hamlet, o trimtea pe Ofelia s� aleag� �ntre m�n�stire �i bordel, fiindc�, �n engleza epocii, cele dou� "loca�ii" erau exprimate prin acela�i cuv�nt ! Tu ce alegi ? Oricum, dac� tu nu ai nevoie de b�rba�i, �nseamn� fie c� i-ai "�ncercat" pe to�i �i nu te-au satisf�cut, fie c� habar nu ai ce e �la un b�rbat �i care e manualul lui de �ntrebuin�are. Sau, dac� e�ti lesbi, desf�oar�-�i ideile pe un site LGBT, nu aici, pe un site de oameni normali. [/quote]Nu te stresa din cauza gastii lor de misogini si misandrine , cine nu le canta in struna ,sunt etichetate ca fiind toate curve si barbatii porci . E strategia lor de a intimida pe cei si cele slabe de inger , iar toate astea pt ca isi castiga existenta din asta !
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 31 Ianuarie 2016 18:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tineretea! | 41 | De la: yumy 21 Octombrie 2010 15:41 |
| viata lipsita de iubire?...sau frika de a o trai? | 21 | De la: kudika087734 28 Iulie 2010 23:41 |
| ma mai iubeste oare?????? | 1 | De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:05 |
|
|
||
| o amanta care minte foarte mult,si te dezamageste.... | 39 | De la: catalina69 28 Octombrie 2010 10:20 |
| am si eu nevoie de un sfat | 10 | De la: scumpica13 9 Octombrie 2011 20:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.