Mai multe
știm cu toatele c� �ngrijirea tenului nu e chiar o treab� ușoar�, dar reprezint� o rutin� important� zi de zi pentru fiecare doamn� sau domnișoar�. M� g�ndesc s� scriu un articol pe blogul meu și aș vrea s� știu cam ce produse sunt cele mai des folosite. Aici nu am �n vedere de marca, dar �ns�și produsul și efectul lui asupra pielii, rolul lui. Spre ex: loțiune tonic�, laptișor de cur�țare etc.. Aștept r�spusurile tuturor. Mulțumesc. |
||
|
Nadejda_Croitoru_1 Postat pe 5 Iunie 2016 18:34 |
||
|---|---|---|
| Buna , folosesc doar produsele din gama nivea. | ||
|
kudika_988778 Postat pe 6 Iunie 2016 12:03 |
||
De la: Nadejda_Croitoru_1, la data 2016-06-05 18:34:25știm cu toatele c� �ngrijirea tenului nu e chiar o treab� ușoar�, dar reprezint� o rutin� important� zi de zi pentru fiecare doamn� sau domnișoar�. Tot ce este necesar pentru intretinerea fetei se va folosi in functie de tipul tenului!!Eu folosesc produsele de la "Yves Rocher", pentru tipul meu de ten. |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 6 Iunie 2016 12:27 |
||
|
Buna seara Eu ma spal cu bicarbonat apoi ma dau cu crema de Aciclovir si asa am scapat de acneea ce nu trecea cu nici un tratament . Seara fac asta ziua ma spal cu bicarbonat si ma dau cu Nivea lapte hidratant . Atita tot . |
||
|
crinolina_34 Postat pe 20 Iunie 2016 22:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce pare aveti despre BTS | 8 | De la: Georgia99 3 Martie 2009 18:51 |
| adevaruri | 25 | De la: r_girl 14 Mai 2009 13:16 |
| Sunt insarcinata sau nu? | 31 | De la: steffy91 23 Iulie 2011 13:38 |
|
|
||
| Ajutor | 5 | De la: Limba_scoasa 15 Iulie 2013 21:35 |
| Daca femeile n-ar fi facut niciodata copii "din flori", credeti ca ar fi supravietuit specia umana ? | 141 | De la: Baiat_virgin 13 Mai 2012 15:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.