Mai multe
| nu e captivant, parca as citi o telenovela mai detaliata, nu suntem noi destul de satule de o groaza ca sa mai citesc si de picurii de ploaie care se impreuneza cu lacrimile nu stiu cui..hmm hai fetelor ceva care sa ne creasca adrenalina | ||
|
Postat pe 24 Mai 2007 13:32 |
||
|---|---|---|
| pai daca vrei adrenalina poti sa-l continui tu si s-o pui sa faca scufundari cu rechini sau zboruri cu MIG-urile sovietice ca tocmai se poarta.Oare Antonyo nu se indura si de talentul meu? | ||
|
modaria2001 Postat pe 24 Mai 2007 14:06 |
||
| Nici vorba de telenovela,autoarea sau persoana care vrea sa scrie acest roman,poata sa inventeze,siuatii si personaje,palpitante. | ||
|
|
||
|
PETRE_ELENA Postat pe 24 Mai 2007 14:50 |
||
| hmmm....sincer..si eu am avut impresia unui inceput de telenovela....depinde de ce se va intampla in urmatoarele capitole.....intr-adevar "picurii de ploaie" shi "norii negrii" au fost repetati intr-un mod deranjant.......ramane de vazut..... | ||
|
dianna10 Postat pe 24 Mai 2007 20:47 |
||
|
Haideti fetelor ca nu e chiar telenovela... Are ceva mai mult romantism, e adevarat, dar asta nu transforma romanul in telenovela. Fiecare poate participa la scrierea romanului TOCMAI pentru a nu deveni o telenovela. Mie imi plac chestiile romantice, dar urasc telenovelele clasice, de aceea am trimis si eu varianta mea care continua romanul prin capitolul 5... Urez tuturor bafta |
||
|
anayta Postat pe 11 Iulie 2007 13:03 |
||
| problema nu ar fi ca este romantism, ci tipul romantismului. am impresia ca am ramas tot pe vremea lui eminescu, teodoreanu , etc. si cred ca problema cu figurile de stil din roman este ca deja au aparut de prea multe ori, nu mai au nimic nou, le stim, le-am invatat la scoala. fiecare roman trebuie sa aduca ceva nou de la tema la limbaj..... asteptam ceva nou (inca) | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2007 10:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| roman | 1 | De la: 22081962 24 Mai 2007 11:07 |
| barbati pretentiosi... | 70 | De la: kudika320094 10 Decembrie 2014 21:34 |
| important! | 1 | De la: irizaroxana 26 Iunie 2007 07:53 |
|
|
||
| studenta feat barbat cu bani | 52 | De la: kiya 8 Octombrie 2008 06:46 |
| Si-a pus careva problema "drepturile autorului"? | 9 | De la: WhiteTigress 30 Mai 2007 23:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.