Setari Cookie-uri

Black Friday 2018: mobilă retro în stil vintage pentru casa ta

Mobilierul retro reprezintă o categorie specială pentru cei pasionați de stilul vintage. Așa se face că poți găsi în magazinele online diverse propuneri de piese cu care să îți decorezi locuința, la prețuri reduse de Black Friday 2018.

Retro Boutique, specializat în comercializare de produse home&deco se pregătește de o campanie plină de reduceri cu ocazia Black Friday. Iar asta înseamnă că se vor stabili discounturi importante pentru toate categoriile de produse de pe platforma online - de la decorațiuni, până la mobilier și accesorii pentru casă și grădină. Iar produsele de aici se remarcă prin stilul retro și vechi care place atât de mult.

Vineri la miezul nopții, pe 15 noiembrie, se dă startul Vinerea Neagră la Retro Boutique, putând alege din peste 5000 de produse, promițându-se până la 70% reducere. Dacă te întrebi ce anume te-ar putea inspira pentru shopping, îți dăm un singur cuvânt - arhaic. Dar nu în senul de demodat, ci de elegant și chic.

Citește și:

Black Friday 2018: cumperi mobilă retro și vintage la prețuri reduse

Produse vintage online - găsești diverse articole care îți pot înnobila și mobila casa, dar de cele mai multe ori costurile de achiziție sunt ridicate. Asta pentru că rafinamentul costă. Doar că poți alege ce îți place, fără să faci gaură în buget, dacă de Black Friday optezi să urmărești reducerile.

Din categoriile de produse care se înscriu în promoții se numără:

  • Mobilierul: comode, canapele, fotolii, vitrine, birouri, etajere, paturi, șifoniere, mese machiaj, paravane, cufere, bufete, tabureți, banchete, cuiere, pantofare.
  • Decorațiunile: tablouri, perne decorative, ceasuri de perete, rame foto, sfeșnice, felinare, ornamente de Crăciun, vaze, panouri.
  • Corpurile de iluminat: veioze, lustre, candelabre, aplice, lampadare, plafoniere.
  • Textilele: perdele, draperii, covoare, huse, lenjerii de pat.

reduceri mobila online black friday 2018

Citește și:

Vezi prețuri mobilă vintage Black Friday

Mobila retro se remarcă printr-un design aparte și conferă încăperii unde se aranjează o atmosferă autentică, originală. Dacă se gândesc combinații îndrăznețe, atunci cu siguranță că rezultatul va fi unul satisfăcător. Pentru ca de Black Friday 2018 poți să îți cumperi mai multe articole la prețuri reduse, ar merita investițiile făcute în astfel de accesorii retro mai ales dacă ești pasionat de acest stil, dacă îți plac filmele de epocă și dacă te liniștește ambianța conferită de aceste produse.

Bonus este și faptul că poți gândi în avans și câteva cadouri de sezon: există o categorie specială dedicată decorațiunilor de Crăciun, așa că poți alege câteva dintre cele mai practice și aspectuoase daruri - suporturi textile, ornamente, perne, globuri - toate personalizate cu tematică de sărbătoare.

Citește și:

sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.