Setari Cookie-uri

Cadouri de Craciun si Revelion pentru intarziati: cumpara experiente pentru cei dragi!

Daca te numeri printre intarziatii “zodiacului” cand vine vorba de cadouri de Craciun si Revelion astazi iti propun cea mai buna varianta: fa cadou experiente memorabile si alege cadouri online, intrucat vei evita nebunia si stresul cumparaturilor de sarbatori pe graba si vei face oamenii cu adevarat fericiti de gestul tau.

Este deja tarziu, dar stiu sigur ca se intampla sa nu iei cadouri la timp. Cu totii am trecut prin cel putin o iarna in care am cautat disperati cadouri in ultimul moment. Cu totii ne-am trezit pe ultima suta de metri ca se face tombola Secret Santa de exemplu. Pentru astfel de momente, te sfatuiesc sa alegi sa cumperi cadouri online. E mai rapid, e mai eficient si vine singur la tine.

Daca cauti cadouri de Craciun si Revelion pentru apropiati, eu te sfatuiesc sa te bazezi pe sentimentul pe care il provoci. Iata de ce sa cumperi experiente pentru cei dragi. Daca totusi ai de cumparat cadouri in ultimul moment, dar nu esti atat de convinsa de ceea ce prefera oamenii, poti oricand sa alegi cutii de cosmetice cadou, vinuri sau carti. In plus, descopera mai jos si sugestiile mele atat pentru barbati cat si pentru femei!

Cartile sunt cadouri de Craciun si Revelion perfecte

Cartile sunt intotdeauna cadouri de Craciun si Revelion perfecte. Nu sunt nici foarte scumpe, si poti alege bestselleruri fara sa te temi ca ai gresit.

Citește și:

In plus, daca gasesti la oferte si cumperi multe volume, le poti imparti pentru fiecare persoana in parte. Cartile sunt perfecte si pentru tombola Secret Santa, daca exista un buget mic sau fix.

Alege carti drept cadouri de Craciun si Revelion

Vinurile sunt o idee buna de cadou

Vinurile si alte bauturi rafinate sunt o varianta buna de oferit drept cadou. Mai ales daca stii preferintele. Si mai ales daca esti invitata la o cina de Craciun sau de Revelion! De preferat ar fi sa oferi vinuri persoanelor apropiate.

Pachetele de cosmetice fac daruri minunate

Si in cazul alegerii unor cutii de cosmetice cadou, iti recomand sa fie destinate prietenilor sau familiei. Este un cadou destul de intim si potrivit in cazul in care stii gusturile destinatarului. Se aplica de la creme si lotiuni pana la parfumuri.

pachete cadou cosmetice la reducere

Alege cosmetice cadou de aici

De ce sa cumperi experiente? Sunt cadourile ideale si nu expira niciodata!

In continuare cred ca poti oferi zambete si fara sa oferi ceva material. De altfel, psihologii sustin ca experientele pe baza carora construim amintiri ne ofera satisfactie mai mare decat orice cadou material.

Citește și:

Si pentru ca perioada sarbatorilor e destul de stresanta, poti oricand sa oferi drept cadouri de Craciun si Revelion masaje sau vizite la Spa.

Fa cadou un masaj


Daca ai intarziat cumpara cadouri de Craciun si Revelion online

Fara doar si poate daca alegi cadouri in ultimul moment atunci cand alegi cadouri online scapi de cea mai mare bataie de cap: aglomeratia din magazine. Descopera mai jos variantele mele de cadouri pentru femei

Alege cadouri de Craciun si Revelion pentru femei

Cadouri de Craciun si Revelion


Cadouri de sarbatori pentru barbati

Am decoperit pe Zoot si o categorie destinata domnilor, asa incat poti cauta cu usurinta variante de daruri pentru iubit, sot, bunic, frate, coleg de birou. Ce sa mai! Pentru toti barbatii din viata ta!

Alege cadouri de Craciun si de Revelion pentru barbati

Cadouri de Craciun si Revelion


Oricum ar fi, nadajduiesc ca vei alege cadoul ideal pentru fiecare persoana draga tie. Si sa nu uit: Craciun Fericit si sa ai un An Nou de vis!

Citește și:

Sursa foto front page – Roberto Nickson/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.