Setari Cookie-uri

Cadouri chic esentiale pentru orice femeie stilata

Femeie stilata... cred ca asta este descrierea pe scurta a femeii care a depasit pragul de 30 de ani. Cel putin asa mi-ar placea sa fiu eu: o femeie stilata.

De ce nu sunt deja asa? As fi spus ca raspunsul este simplu, dar sunt mai multi factori care ma impiedica sa fac acest pas. Sa zicem ca teama de a parasi zona de confort este unul dintre factori, la fel si lipsa increderii in mine sau, altfel spus, increderii in propriile alegeri vestimentare. Nu am multe haine de femeie in dulap, iar cand spun asta ma refer ca nu am haine elegante, ci predomina tricourile si hanoracele, dar parca nici nu trebuie sa fie asa.

O femeie stilata transforma orice piesa vestimentara intr-una eleganta, o femeie stilata se recunoaste dupa gesturi si dupa cum vorbeste, bea vin rosu, este o femeie sigura pe ea, ordonata, ingrijita si miroase mereu frumos.

Si cum la teorie toti suntem buni, dar atunci cand trebuie sa punem in practica ne impiedicam, stiu si ce cadouri isi doreste o femeie stilata sa primeasca. Nu e musai sa investesti tot salariul pe 2-3 produse, in magazinele online gasim mereu oferte si reduceri la brandurile de top.

Citește și:

Cadouri pentru femeia stilata: produse de infrumusetare

Asa cum spuneam, o femeie stilata este ingrijita si miroase frumos. Are unghiile perfecte in orice moment, nici prea lungi, dar nici scurte, parul intotdeauna proaspat spalat, nu iese din casa fara sa isi protejeze buzele cu un balsam hidratant, se da in vant dupa rujuri, nu se machiaza puternic, dar tenul pare de portelan si o simti de la doi metri distanta, dupa parfum.

Unul dintre cadourile ideale ar arata cam asa: ruj rosu Estee Lauder, lac de unghii L’Oreal Paris, apa de parfum Chanel No.5 si esarfa din matase naturala. Toate ambalate intr-o cutie eleganta. Da, ii plac produsele de calitate si de firma, deci trebuie sa te conformezi.

Produse de infrumusetare

Chanel No.5 Oja L'Oreal Ruj Estee Lauder Esarfa matase naturala

Produse de ingrijire cu ingrediente naturale

Produsele de ingrijire sunt preferatele acestui gen de femeie. La fel si produsele cu ingrediente naturale. Sa petreaca mai bine de o ora in baie este pasiunea ei. Cada este plina pana la jumatate cu apa la temperatura camerei, spuma si sare de baie, foloseste ulei de baie, dupa care isi rasfata pielea cu unt hidratant natural (ulei de cocos, unt shea, unt cacao, unt murumuru, ulei de migdale dulci, ulei de galbenele, ulei de ricin, gel de Aloe Vera, glicerina vegetala, macerat de pudra de cacao, scortisoara, vitamina E).

Citește și:

Ah, unul dintre obiceiurile cu care trebuie sa ma obisnuiesc daca vreau si eu sa fiu o femeie stilata este: demachierea. Tenul, pielea, parul si unghiile necesita o atentie speciala, iar ea stie asta. Incearca sa ii daruiesti un demachiant cu hidrolat de trandafir, ulei de argan, ulei din samburi de caise si vitamina E. O sa se bucure ca te-ai gandit la frumusetea ei naturala.

Produse de ingrijire cu ingrediente naturale Ulei pentru baie Unt hidratant Demanchiant pentru ten sensibil

Cam asa cu femeia stilata. Nu ai cum sa nu o admiri. O sa iti placa de ea si o sa vrei sa fi ca ea. Ce te opreste? Incepe chiar din acest moment, de acolo de unde te afli, de pe scaunul de la birou sau din mijlocul de transport in comun in care esti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By SunKids

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.