Setari Cookie-uri

Cadoul potrivit pentru sora ta: cum sa-l alegi pe cel mai cool

As alege in orice moment sa le fac cadou surorilor mele fotografii de familie inramate si alte obiecte personalizate, cum ar fi tricourile pe care sa le purtam cand ne intalnim.

Se spune despre surori ca sunt ingeri pe pamant, iar eu sunt in totalitate de acord. Pentru ca surorile mele sunt doua fiinte minunate. Ne certam rar, iar atunci cand o faceam ne impacam foarte repede si de obicei vina este a mea. Sunt sora cea mica, iar asta le face sa ma ierte usor si sa se comporte de fiecare data ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Nu cred ca le-am spus asta vreodata, dar recunosc ca fara ele nu as fi avut multe din cate am acum.

Revenind la titlul materialului, alegerea cadoului pentru sora trebuie sa fie o sarcina usoara, ba chiar un motiv de bucurie. Se presupune ca iti cunosti sora la fel sau poate chiar mai bine decat pe tine, asa ca e aproape imposibil sa ramai in pana de idei cand vine vorba de cadouri pentru ea. Cu toate astea, in cazul in care nu ai prea mult timp la dispozitie sa alegi ce trebuie, m-am gandit sa vin in ajutorul tau cu cateva recomandari.

Citește și:

Cadouri de suflet pentru surori

Iti zic ca nu ai cum sa dai gres cu un tablou sau o rama cu fotografii de familie. La fel nu ai cum sa dai gres cu o caseta memory box in care ai pus cateva biletele, poze, suveniruri si obiecte din copilaria voastra. Caseta este confectionata din lemn si contine: o cutie metalica patrata, un recipient cu capac (pentru nisipul de la mare sau din tarile pe care le-ati vizitat impreuna), un carnetel A6 cu pagini simple (pentru ganduri) si un plic maro.

Pentru momentele petrecute in familie aveti nevoie de un set de ceai care sa va indulceasca povestile si amintirile. Ceainicul are o capacitate de 1200 ml si vine la pachet cu 6 cesti din sticla borosilicata. Infuzorul este din otel inoxidabil, ceea ce ajuta la pastrarea aromei si gustului bauturilor indiferent de temperatura.

Cadouri pentru sora Set de ceai Caseta Memory Box

Cadouri personalizate pentru surori

Sa ai o sora inseamna sa ai o prietena adevarata inca de la nastere si pentru tot restul vietii. Asa ca m-am bucurat sa gasesc online seturi de tricouri cu mesaje pentru cele mai bune prietene pe care voi, surorile, sa le purtati atunci cand va intalniti, la reuniunile de familie sau cand plecati in vacanta impreuna. De asemenea, calendarul magnetic personalizat cu fotografia voastra este un cadou care o sa ii placa la nebunie si care o s-o faca sa zambeasca in fiecare zi. Daca vrei sa faci cadou o altfel de rama foto iti recomand conserva foto.

Citește și:

Oricare ar fi cadoul pe care il alegi, nu uita sa ii adaugi si un biletel scris de mana ta cu ganduri rupte din sufletul tau. Daca ma intrebi pe mine, astfel de biletele ar trebui oferite la fiecare intalnire, indiferent daca este sau nu o ocazie. Sunt amintiri ce vor aduce intotdeauna lacrimi de bucurie.

Cadouri personalizate Calendar magnetic personalizat Conserva foto Set tricouri personalizate

Daca sora ta este o fashionista, poti sa alegi un cadou pe masura. Am o lista pregatita si pentru aceasta categorie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By pio3

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.