Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru zodia Balanta

Balantele sunt sociabile, carismatice si echilibrate, au un simt al umorului dezvoltat, le place sa flirteze si sa primeasca complimente, dar vor o relatie armonioasa si stabila. Femeia Balanta este o prietena adevarata, care tine cont de gusturile si preferintele tale si care vrea sa te faca sa te simti bine.

Atunci cand nu stii ce cadouri sa faci, fie pentru ca sarbatorita/sarbatoritul are tot ce isi doreste, fie ca deja ai epuizat toate ideile sau nu cunosti prea bine persoana, arunca o privire in magazinele online cu cadouri haioase si cadouri personalizate.

Inainte de asta, mai poti cauta pe Google cateva caracteristici ale zodiei si de aici iti poti da seama cam ce ar fi potrivit sa daruiesti unei persoane pe care abia ai cunoscut-o.

Cadouri personalizate pentru zodia Balanta

Despre nativele zodiei Balanta, spre exemplu, se stie ca sunt personalitati puternice, capricioase, prietene de incredere si femei carismatice. Au in general o parere buna despre ele si obtin de fiecare data ce isi propun. Se dau in vant dupa bijuterii, parfumuri si cam dupa tot ce este scump si de lux. Materialul asta, insa, nu este despre cum sa arunci bani multi pe cadouri, ci despre cum sa aduci zambetul pe buze sarbatoritei/sarbatoritului.

Citește și:

Potrivite zodiei Balanta sunt cadourile personalizate. Un tricou cu mesaj haios si sincer, cum este "This is my I hate everyone today shirt", o sa fie purtat cu mandrie de femeia si barbatul Balanta deopotriva.

Femeia Balanta isi va asuma ca este "diva biroului", asa ca o cana personalizata cu acest mesaj o sa ii gadile orgoliul si o sa o faca sa se simta bine in fiecare zi.

La fel si perna "imbratiseaza-ma", pentru ca balantele vor sa se simta mereu protejate, dar nu intotdeauna de iubitul lor.

Cadouri zodia Balanta

Tricou personalizat Cana personalizata Perna Imbratiseaza-ma

Idei de cadouri pentru zodia Balanta

Sunt sau nu sunt balantele fiinte romantice? Se incapataneaza sa nu o arate, dar sunt. Se dau puternice si independente, isi exprima rar sentimentele, dar tanjesc dupa gesturi de tandrete si mici surprize din partea partenerului.

Citește și:

Recomand drept cadou paharele care nu se varsa, pentru ca le place sa savureze in linistea noptii un pahar de vin... singure, cu partenerul sau in compania unei prietene. In acelasi cadru intim isi gaseste loc si lampa multicolora in forma de luna plina.

Si pentru ca tin la sanatatea lor, sau cel putin intentioneaza sa fie mai atente la alimentatie, o sticla infuzor pentru apa aromata cu design super simpatic le va asigura o portie de sanatate in orice moment al zilei. Si o sa iti multumeasca pentru asta mai tarziu.

Cadouri zodia Balanta

Sticla infuzor Lampa luna multicolora Pahar de vin care nu se varsa

Astea sunt recomandarile mele in ceea ce priveste cadourile pentru zodia Balanta. Bineinteles ca as fi putut continua cu propunerile si lista ar fi putut fi mult mai lunga, dar te las pe tine sa te inspiri din material si sa faci intr-un final alegerea potrivita.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.