Setari Cookie-uri

Ce sa NU porti la o nunta

Nunta este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei, dar si a invitatilor.

De ce spun a invitatilor? Deoarece pentru nici un alt eveniment nu investesc atata timp in cautarea tinutei ideale si nu fac programari peste programari la saloanele de infrumusetare ca sa arate perfect din cap pana in picioare.

Din pacate, insa, mi-a fost dat sa intalnesc la cateva nunti doamne si domnisoare care au confundat oarecum nunta cu un alt tip de eveniment. Asta inseamna ca au exagerat putin din punct de vedere vestimentar, alegand tinute nu tocmai adecvate pentru o astfel de ocazie, ba, mai mult, au uitat ca mireasa este personajul principal si s-au imbracat in rochii albe.

Asadar, m-am gandit ca astazi sa fac o insiruire a catorva dintre articolele vestimentare pe care NU ai voie sa le porti la nunta la care mergi doar in calitate de invitat.

Rochie alba, imaculata

Mi-a fost intotdeauna greu sa cred ca exista printre invitatele la nunta cineva care s-ar imbraca in rochie alba. Mi-a fost greu pana am vazut cu ochii mei. Nu! Asa ceva NU se face!

Citește și:

Mireasa este unica! Mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa, sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei. Nu reusesc inteleg de ce, din toate culorile frumoase care exista, o alta femeie ar alege sa poarte o rochie alba.

Incaltaminte incomoda

Eu sunt genul de persoana care asteapta o ocazie speciala cum este nunta doar ca sa se imbrace elegant, in rochie, si sa poarte incaltaminte cu toc.

Asa se face ca de multe ori am fost nevoita sa ajung desculta pe ringul de dans, pentru ca pantofii alesi pentru eveniment erau mult prea incomozi. Si asta s-a intamplat datorita tocurilor foarte inalte si lipsa platformei, care in mod normal stabilizeaza piciorul si te ajuta sa iti pastrezi echilibrul.

Prin urmare, daca vrei sa ramai pana la finalul nuntii si sa fii sufletul petrecerii, probeaza cinci perechi de pantofi sau de sandale ca sa iti dai seama in care vei rezista intreaga noapte.

Citește și:

Ce sa nu porti la o nunta

Lenjerie intima la vedere

Sunt total de acord ca atunci cand mergi la o nunta, chiar daca nu esti mireasa si nu o sa te bucuri de momentul intim de dupa eveniment, sa pui pe dedesubtul outfit-ului o lenjerie intima deosebita.

Cu ce nu sunt de acord este sa porti o rochie transparenta sau mult prea "lejera", care lasa la vedere detalii din lenjerie. Nu uita ca la nunta vor fi intotdeauna invitati de toate varstele.

Haine in culori tipatoare si decolteu adanc

Asa cum spuneam, sunt genul ala de femeie care asteapta invitatia la nunta ca sa se imbrace altfel si sa arate o alta latura a ei. Doar ca si atunci sunt foarte atenta la ce pun pe mine.

Chiar daca este nunta si ne este permis sa ne imbracam dupa placul inimii, hainele in culori tipatoare si rochiile cu decolteuri exagerat de adanci nu ar trebui sa intre in discutie. De bun simt este sa pastram o limita a decentei, dar si o aura misterioasa.

Citește și:

Nu iti indrepta atentia nici catre o rochie cu imprimeu multicolor. Ce e prea mult, stii si tu, in cele mai multe cazuri strica.

Blugi

A fost o perioada in care imi trecea prin cap ca atunci cand o sa fac eu nunta sa ma imbrac cum imi place mie cel mai mult... adica in blugi. Nu ma condamna! A fost doar o chestie de moment. Acum mi-am revenit si visez la o rochie alba care sa ma transforme intr-o regina.

Cu toate ca ma imaginam o mireasa in blugi, nu recomand sub nicio forma blugii drept tinuta adecvata pentru o nunta.

De fapt, nu-s de acord ca o femeie sa poarte pantaloni la un astfel de eveniment, desi am vazut femei care s-au imbracat in salopete elegante si aratau fabulos.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Bogdan Sonjachnyj/Poznyakov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.