Setari Cookie-uri

Cercei masivi cu pietre si decoratiuni: vezi ce modele de bijuterii se poarta acum

Stii sloganul “Less is more” – mai putin e mai mult? Ei bine, uita-l! In acest sezon, cand vine vorba de accesorii si bijuterii pentru femei “More is more”. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Cu cat mai opulent cu atat mai chic! Si aceasta tendinta a aplicatiilor si a supra-decorarii se observa cel mai bine la bijuterii. La coliere cu pandantiv dar si la coliere masive su pietre. La bratari purtate pe brat. La diademe si accesorii de prins in par. Dar mai ales la cerceiia imensi. Opulenti. Candelabru ar fi putin spus sa ii denumeasca. Eu le-as zice mai degraba cercei “ciorchine”.

Eu am descoperit frumusetea acestor bijuterii tarziu. Abia pe la 30 de ani am aflat ca cerceii sunt atat de sexy si au un efect incredibil atat in ceea ce priveste tinuta, cat si expresia fetei, zambetul sau alura pe care o femeie o are.

Cerceii masivi cu pietre se poarta nepereche

Una dintre cele mai indraznete tendinte in primavara-vara 2017 la accesorii si bijuterii este ne-asortarea cerceilor. Sau mai degraba asimetria lor. Daca ai ramas cu cercei desperecheati, acum e momentul sa-i porti! La modul cel mai serios, cerceii masivi nepereche arata fabulos!

La Alexander McQueen, Marni, J.W. Anderson, Prabal Gurung, Rodarte, Christian Dior sunt doar cateva nume de case de moda ce au accentuat tinutele cu cercei masivi cu pietre sau metalici, in modele diferite.

Un alt trend ce se poate incadra la cerceii masivi cu pietre sau decoratiuni asimetrici este purtarea unui singur cercel. Altfel spus, pe o ureche porti un cercel mare, categoric decorativ, indraznet, iar cealalta ramane goala.

Citește și:

Mary Kantranzou alege cercei masivi metalici, Marco de Vincenzo alege cercei opulenti cu bile colorate din plastic. La Balmain gasim un model de cercei masivi stralucitori iar la Paul smith se poarta cerceii rotunzi mari. Insa, doar pe o singura ureche!

Frumusetea asimetriei la cerceii nepereche este ca te pot ajuta sa echilibrezi trasaturi ale fetei, sa balansezi o coafura indrazneata sau un hair-style cu cararea pe o parte.

Indrazneste sa porti cerceii masivi cu pietre sau metalici intr-o singura ureche! Si la tinuta office, cu rochie midi sau camasa alba si fusta conica. Si la jeans, geaca din piele sau jacheta din denim. Dar mai ales, la rochiile lungi din dantela, la rochiile flu-flu cu broderie, la modelele de rochite Boho.

Cerceii masivi cu pietre se poarta nepereche

Cercei opulenti pentru tinuta ta casual sau de party

Cerceii masivi rotunzi sunt oricum numai banali nu!

Moda anilor ’80 si ’90 a readus in prim-plan cerceii masivi rotunzi. Se poarta cerceii mari din plastic. Dar si cerceii mari metalici. Si mai ales, cand vine vorba de cercei rotunzi, nu discutam de simple Creole, ci de aplicatii, decoratiuni, pietre si cate si m ai cate, adaugate pe cercei.

Citește și:

La Maison Margiela cerceii masivi rotunzi ai cristale imense aplicate. La Altuzarra intalnim cercei rotunzi din plastic, masivi, greoi, amintind de Disco. La Missoni, cerceii masivi rotunzi au discuri translucide.

La Tory Burch cerceii rotunzi devin masivi cu ajutorul aplicatiilor. Franjuri din margele se continua cu pene lungi, pana la clavicule, intr-un stil Boho. La House of Holland cerceii masivi metalici rotunzi, sunt grosi, greoi, departe de modelul finut de Creola.

Poarta in primavara-vara 2017 cerceii masivi rotunzi cu aplicatii ce curg pana la umeri. Cu adevarate pandantive ce se prind de cercei. Cu pietre, cu franjuri, cu flori, cu margele si cristale, chiar si cu cruci (sunt in tendinte acum).

Asorteaza acest gen de cercei la tinutele sport cu geaca din blugi, bustiere cu imprimeu si fuste din denim. Poarta cerceii rotunzi masivi, cu aplicatii Boho la tinutele casual cu jeans, pantaloni largi sau fuste-clos, feminine. Alege acest model de bijuterie statement la tinutele de seara cu rochii lungi din dantela sau la rochiile din satin.

Citește și:

Fie ca alegi cercei candelabru, cercei evantai, cercei Creole, cercei cu model oriental, cercei cu franjuri sau modele de cercei cu pene, margele ori cristale, fie ca optezi pentru trendul asimetriei la cercei, important este sa alegi modele cat mai mari, cat mai indraznete in acest sezon!

Cerceii masivi cu pietre, cristale si alte decoratiuni

Si mai multe modele de cercei cu pene, cristale sau franjuri

Cerceii masivi cu pietre, cristale si alte decoratiuni

Crede-ma ca n-am exagerat deloc cand am spus ca cerceii masivi cu pietre ai sezonului sunt “ciorchine”.

Si asta pentru ca se intampla o aglomerare atat de spectaculoasa de pietre, cristale, detalii metalice, lanturi, franjuri din margele sau ciucuri din piele, motive geometrice, aplicatii din plastic, pene si… a mai ramas ceva?

Cerceii masivi cu pietre si cristale sunt fara doar si poate vedete in primavara-vara 2017 si asta pentru ca au rolul de a sublinia clar machiajul, tenul hidratat si impecabil, curat dar si coafura. Ca porti bucle lejere, ca alegi parul natural sau il prinzi in coada sau coc ciufulit, ca adaugi o esarfa in stil retro sau un turban, o diadema pretioasa, cerceii masivi sunt nelipsiti!

Citește și:

I-am intalnit la Gucci in model ce cercei candelabru, ce ajung pana aproape de clavicula, cu pietre multe si mici si frnajuri din margele. I-am intalnit la Dsqaured2 cu detalii metalice pictate, cu cristale mari, amintind de moda anilor ’80.

Am gasit cercei masivi si pietre si la Saint Laurent, care adauga si o explozie de franjuri satinati, ce atarna pana pe piept. Iar la Kenzo sau Delpozo cerceii masivi cu pietre sunt adevarate sculpturi. Mari, ficsi sau mobili, cu aplicatii textile sau cu cristale, cerceii impunatori pot transforma o tinuta office sar si un stil casual sau un outfit de ocazie.

Cerceii masivi rotunzi sunt oricum numai banali nu!

Adauga un plus de sex-appeal cu cerceii rotunzi

As indrazni sa spun ca cerceii fac pentru chip ceea ce fac pantofii cu toc pentru postura. Adauga eleganta, subliniaza trasaturile si te fac mai cuceritoare. Cu atat mai mult modelele de cercei masivi cu pietre din primavara-vara 2017!

Citește și:

Sursa foto front pageFreestockcenter-Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.