Setari Cookie-uri

Tweed, piele, tricotaje, blana si cizme lungi sexy: moodboard de iarna

Nu cred sa existe ceva mai sexy ca o pereche de cizme lungi peste coapse! Poate doar combinatiile vestimentare din toamna-iarna 2017-2018 in care designerii au asortat cizme lungi sexy cu stofa tip tweed, piele, blana, tricotaje. Totul intr-un stil working girl rafinat, eclectic, aproape pretios.

Tendinta acesta a sezonului rece nu este doar eclectica in ceea ce priveste tesaturile sau texturile materialelor combinate! Este eclectica prin ceea ce reprezinta.

Working girl porneste de la trendul anilor ’80-’90, cu sacouri cu umerii ascutiti, accentuati, cu femeia emacipata care incepe sa preia job-uri de conducere. Insa, acest trend reinterpretat actual este pur feminin!

Este eclectic tocmai prin imbinarea liniilor androgine, de woman in charge, de femeie de cariera, de femeie cu o pozitie si un statut social de succes cu detaliile feminine, ladylike, sexy. Este o intoarcere la feminitate, fara a nega emanciparea femeii, daca vrei. Tocmai de aceea gasesc acest mix de iarna extrem de sexy!

Citește și:

Stofa tip tweed cu croiala masculina primeste materiale in falduri fine, precum satinul sau dantela. Primeste tetxuri pretioase precum catifeaua, blana, pielea. Si mai primeste ceva! Accentul intregii tinute este reprezentat de cele mai multe ori de cizme lungi sexy.

Cizmele lungi peste coapse sunt must-have!

Tocmai de aceea cizmele peste coapse sunt atat de chic in iarna aceasta. Ele devin expresie a sexualitatii si a feminitatii explozive, rafinate in acelasi timp.

De cele mai multe ori, cizmele lungi ale acestui sezon au avut tocuri inalte, in prezentarile de moda. Insa, si calapodul cu toc gros sau fara toc este la fel de chic, mai ales daca este completat de materiale pretioase.

Citește și:

Poarta cizme lungi sexy

Poarta cizme lungi sexy

Altfel spus, ceea ce modelele de cizme lungi sexy pierd odata cu tocul mai mic, primesc cu o textura de deosebita: catifea, piele intoarsa, material textil.

Poarta cizme lungi sexy in iarna aceasta

Poarta cizme lungi sexy in aceasta iarna pentru a spori efectul unei tinute senzuale. Nu te gandi ca o pereche de cizme peste coapse sunt doar potrivite unei tinute casual.

Cizme lungi casual

Alege cizme lungi sexy

Poti asorta cizme cu toc sexy si la tinute office. Sau mai bine zis, mai ales la tinute office. Tocmai pentru a sporti mixul eclectic de Business Woman si stil ladylike.

Citește și:

Cum mixezi stofa, pielea, blana si cizmele lungi intr-o tinuta de iarna in tendinte

Ideea acestei combinatii de-a dreptul indrazneata este sa releve faptul ca esti o femeie puternica. O femeie indrazneata. O femeie cu incredere in tine. O femeie care isi construieste viata asa cum isi doreste. Inclusiv cand vine vorba de alegerea unei tinute.

#IM #IsabelMarant #FW17 #Campaign shot by @InezAndVinoodh w/ @AnnaEwers styled by @SaglioGeraldine Art Direction by @AtelierFranckDurand

A post shared by Isabel Marant Official Account (@isabelmarant) on


Trebuie sa fii o femeie “in charge” cand porti cizme lungi sexy cu fuste din stofa, accente din blana, piele ce aminteste de trendul dominatrix sau de super-femei, de tipul Cat Woman. Trebuie sa fii femeie puternica si cand iti expui ceea ce pana acum se presupunea a fi vulnerabilitatea. Ma refer la propria feminitate si propria sexualitate.

Citește și:

Tinuta cu cizme lungi sexy

Haina cu blana Fusta de stofa

Bluza din satin Cizme lungi sexy


Si trebuie sa fii increzatoare in alegerile tale. Trebuie sa fii asumata! De fapt despre asta este trendul acesta! Despre asumarea propriilor decizii.

Ca in poza de mai jos! Poate exista femei care ar sustine ca poza aceasta este despre obiectificarea femeii. Eu vad altceva! Eu vad femeia increzatoare in tot ceea ce are si tot ceea ce este. Femeia care are curajul de a fi goala, doar cu o pereche de cizme lungi sexy si eventual o funda! Femeia care si atunci cand este cel mai vulnerabila iti pune o funda fuchsia!

So excited for @mertalas & @macpiggott launching their first book💥 20 years of iconic images💥💥💥 This picture was taking during a first time shooting with the guys and first time in Ibiza:) #goodtimes #mertandmarcus #taschen #mertandmarcusbook

Citește și:

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Iti doresti o cariera? Bravo! Construieste-o! Iti doresti o viata de cuplu sau de familie! Bravo! Hraneste-ti dorintele! Ti le doresti pe amandoua? Acum poti! Femeia actuala poate asta! Si are la indemana toate armele! De la fuste sexy, pana la camasi si bluze fluide! De la haine de blana pana la accente din piele. De la dantela la stofa. De la mixarea unei tinute ce porneste de la trendul business cu o pereche de cizme lungi sexy!

Sursa foto front page – Pagina oficiala facebook Balenciaga, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.