Setari Cookie-uri

Cum alegi cel mai bun ser pentru tenul tău

Tenul și modul în care alegi să îl îngrijești pot fi ca o carte de vizită pentru tine. Cât de mult investești în răsfățarea pielii feței poate spune multe despre propria persoană. Primul lucru de care trebuie să ții cont este de ce anume produse ai nevoie, cele care să livreze ingredientele active necesare tenului tău. Dacă te hotărăști asupra unui serum, îți dăm câteva sfaturi pentru a te asigura că ai ales ce ai nevoie și că beneficiezi de toate avantajele acestuia.

Fiecare femeie se stresează cu ideea ca tenul ei să arate cât mai natural, să fie cât mai frumos, luminos și fără pete. Nu ești singură în această situație, dar din moment ce citești acest articol, ești printre cele care chiar vor să facă o schimbare. Dacă deja ai un ser în comoara ta cu produse cosmetice, dar ți se pare că acesta nu te ajuta deloc, s-ar putea ca asta să se întâmple pentru că nu este ce ai nevoie și va trebui să îl schimbi.

Ce este un ser pentru îngrijirea tenului?

De-a lungul timpului, rutina de îngrijire a pielii s-a schimbat în funcție de evoluțiile făcute în domeniul frumuseții. Dar de fiecare dată s-a urmărit curățarea, hidratarea și tonifierea tenului. Pentru o prospețime mai bună s-au inclus și diverse măști de exfoliere sau scrub, iar femeile au încercat de fiecare dată să țină cont de evoluțiile făcute pentru a ține pasul cu ce este mai bun. Lucrând pe probleme specifice - acnee, pete, riduri etc.

Citește și:

Un ser este o loțiune gel suplimentată cu ingrediente care funcționează atât ca o cremă de hrănire, cât și ca o mască tratament. Practic înglobează tot ce ar face mai multe produse într-unul singur. Doar că minunile așteptate se observă doar dacă se ține cont de niște pași urmați regulat și cu încăpățânare, chiar și când dormim pe noi de oboseală. Sunt mai multe tipuri de seruri disponibile pe piață, ceea ce ne duce la următoarea provocare.

cum alegi serul pentru ten

Cum alegi serul pentru ten: sfaturi si ingrediente active

Așa cum menționam - câte probleme, atâtea soluții. Iar pentru serul de ten nu este nimic diferit, pentru că fiecare ser tratează diverse afecțiuni. Pentru reîntinerirea tenului ai nevoie de un ser cu colagen, un agent activ care ajută la reducerea liniilor de expresie și, într-o exprimare mai ridicolă, umple golurile lăsate de riduri. Cele îmbogățite cu vitamina C încetinesc procesul de îmbătrânire.

Citește și:

Există și seruri cu efect anti inflamator - vor calmă pielea expusă la soare sau la diverși factori externi mai rigizi cu tenul, diminuând roșeața sau zonele iritate de pe ten. În principiu, aceste seruri sunt îmbogățite cu ceai verde și aloe vera și sunt perfecte pentru tenul uscat.

Atât pentru tenul mixt, cât și pentru cel uscat, poți să apelezi la un ser hidratant - unul bun va avea ulei de argan, ulei de trandafir și neapărat acid hialuronic. Rezultatele acestor seruri pentru piele sunt remarcabile, mai ales că pătrund în profunzime și acționează ca un balsam hidratant. Pentru un scut dublu de protecție, poți adăuga un ser anti îmbătrânire.

Dacă ai probleme cu acneea, cu coșurile, atunci să știi că există și astfel de seruri, care nu doar ca previn dar și tratează această imperfecțiune. Serurile care conțin acid salicilic sunt o versiune impresionantă care curăță și împrospătează și pot acționa chiar și pentru punctele negre.

Citește și:

Norocoasele binecuvântate cu un ten normal nu pot decât să își facă tenul să arate și mai sănătos. Un ser cu acid glicolic va îndepărta celulele moarte și va evita ca acestea să închidă porii; va lăsa pielea să fie catifelată, mai strălucitoare, fără impuritați și bine tonifiată.

De ce să aleg un ser pentru ten

Ei bine, credeam că lucrurile sunt evidente. Fiecare ser are ca target o anumită zonă sau “deficiență”, iar asta îl face atât de bun. Printre cele mai evidente motive pentru care ar trebui să alegi un astfel de articol pentru pielea ta se numără: creșterea hidratării pielii, luminozitate sporită a tenului, tonifiere matinală, reducerea punctelor negre, a coșurilor și ridurilor, conținut fără chimicale nocive și faptul că lucrează în cele mai adânci straturi de piele. Plus că se absoarbe rapid, nu lăsă tenul gras și restaurează elasticitatea pielii.

Citește și:

Dacă știi cum să alegi serul potrivit pentru tenul tău, asta va însemna și economii financiare pentru că te vei scuti de investiții în alte produse de care chiar nu ai nevoie. Plus că nu trebuie să mai duci grija programării la diverse saloane.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.