Setari Cookie-uri

Cum porti salopeta de blugi in iarna asta

Daca si tu esti ca mine, sigur te bucuri de faptul ca vezi peste tot salopete de blugi, desi suntem in plin sezon rece. Insa exista un motiv semnificativ pentru care denim overalls sunt omniprezente. Salopeta de jeans este must-have in tendintele de toamna-iarna 2017-2018.

Dar nu asa oricum. Exista un singur fel in care poti sa porti salopeta de blugi in trendurile iernii. Si acela este alaturi de alte piese de jeans, intr-un look All Denim.

Poti vedea cum au propus creatorii de moda sa porti salopeta de blugi in colectiile Isabel Marant, Dior, Calvin Klein, Stella McCartney.


Salopete si overalls din denim

Daca vrei, trendul All Denim al acestui sezon isi gaseste radacinile in decada optzecista, cand Brooke Shields facea reclama la Levi’s.

Pentru a-ti alege blugi in tendinte pentru iarna trebuie sa stii ca se poarta taieturile luxury, cu croiala perfecta, ce amintesc mai degraba de tinute elegante, desi sunt destinate purtarii de zi cu zi.

Se poarta salopetele de blugi tip overall de mecanic, intr-un stil classy desi pornind de la working girl, si amintind mai degraba de tinute cu iz industrial. Se poarta salopetele din denim, tip jumpsuit dar si modelele ce te trimit cu gandul la modelele de salopete purtate in filmele cu ferme, country girls si cowboys.

Citește și:

Modele de salopete din denim

Modele de salopete din denim


Cum porti salopeta de blugi in iarna aceasta

Pe scurt: alaturi de alte haine din denim, in tinute fara doar si poate urbane. Poti sa porti salopeta de blugi cu camasa din denim si geaca de blugi. Pentru a purta blugi in tendinte pentru iarna, alege o camasa din denim cu broderie florala.

Si daca vrei un look complet din blugi, poti opta pentru botine din denim sau cizme din denim. Insa poti la fel de bine sa porti incaltaminte din piele.

Cum porti salopeta de blugi in iarna asta

Salopeta de blugi Camasa denim brodata

Jacheta de blugi Cizmele lungi din denim


Desi salopeta de blugi este mai degraba o piesa vestimentara sporty sau casual, in acest sezon ea este integrata in tinute mai degraba ladylike, cu usoara tenta retro, alaturi de basti si berete cu aer frantuzesc. Si desi denimul se poarta din cap pana in picioare, liniile sunt aproape de costum la dunga, sau deux-pieces.

Citește și:

Sursa foto front page – Matheus Ferrero/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.